Лукойл с рекордно повишение в цените на горивата
Модератор: Общи модератори
- BMW дизайн
- ентусиаст
-
- Кара: икономично
- Мечтае да кара: на 1.2лв/л бензин
Leon написа: За съжаление аз лично не вярвам, че ЗАКОННИТЕ действия на клуба или на група хора могат да променят удобно нагласеното за обслужване на интереси статукво. Но като представител на клуба, ще окажа подкрепа на всяка разумна и обоснована инициатива. В противен случай рискуваме всеки шофьор на БМВ да бъде репресиран като "келеш" и подлаган на тормоз от всякакви ОРГАНИ, които умеят само и единствено това - да репресират едни, за да угаждат на други.

- BMW дизайн
- ентусиаст
-
.
(3) (Предишна ал.2 - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) Поставянето на предмети или извършването на
дейност в обхвата на пътя, несвързани с предназначението му, може да става само след
разрешение от собственика или администрацията, управляваща пътя.
дейност в обхвата на пътя, несвързани с предназначението му, може да става само след
разрешение от собственика или администрацията, управляваща пътя.
- BMW дизайн
- ентусиаст
-
Тоя род теми почнаха много да ме забавляват вече
ем знаете, че само си чешеме езиците, ем пак си пишем ... На всички ви е ясно, че нищо няма да направим пак! Най-лесното нещо е да се включим в протестите на синдикатите, които по слухове ще са през септември. Ето така отпада и организацията, която няма кой да я свърши, а и не е никак просто. Само трябва да се направят повечко знамена на клуба
Помислете върху това 

_!_
- BMW дизайн
- ентусиаст
-
Space написа: Най-лесното нещо е да се включим в протестите на синдикатите, които по слухове ще са през септември.

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Тва, че караме БМВ-та незначи, че се радваме да ни цакат с бензина.
Ние да пробваме пък каквото стане.
Ние да пробваме пък каквото стане.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
и са ко нема да се бунтуваме .. пак си полафихме малко попсувахме и ни олекна .. темата може да се заключи вече до следващата такава след някои ден 

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Синдикатите ги мани. Синдикатите... Там интересите са други, вие пак се включете, някой пак ще се налапа, бензинът пак ще иска лева.
Изключително одобрявам идеята за един ден в седмицата!
Даже предлагам да се уточним кой ще е този ден, да пишем и на колегите по другите форуми и да пишем до медии, администрации, управа на Лукойл-България и въобще до всички.
Казвайте кой е този ден и го правим.
Ако няма ефект, слагаме два дни в седмицата, пак така.
После 3.
И накрая обявяваме, че ще купуваме само от OMV например, Petrol и Lukoil ги забравяме.
Мисля, че е много лесно за изпълнение, и най - готиното - неангажиращо. Не трябва да се събираме, да викаме и да бибиткаме, стига всеки съвестно да спази уговорката и да е готов за предстоящите дни на незареждане.
Даже и да няма ефект, нищо не губим.
Изключително одобрявам идеята за един ден в седмицата!
Даже предлагам да се уточним кой ще е този ден, да пишем и на колегите по другите форуми и да пишем до медии, администрации, управа на Лукойл-България и въобще до всички.
Казвайте кой е този ден и го правим.
Ако няма ефект, слагаме два дни в седмицата, пак така.
После 3.
И накрая обявяваме, че ще купуваме само от OMV например, Petrol и Lukoil ги забравяме.
Мисля, че е много лесно за изпълнение, и най - готиното - неангажиращо. Не трябва да се събираме, да викаме и да бибиткаме, стига всеки съвестно да спази уговорката и да е готов за предстоящите дни на незареждане.
Даже и да няма ефект, нищо не губим.
- Гост
-
Аз съм съгласен с ДЗВЕРа. И задължително требва да носим апарати и да снимаме видео,щото ако ни забухат-ше берат ядове после по новините и няма да могат да кажат,че ние сме почнали ,или сме нарушавали реда,или не знам си кво....! Дори и с телефоните да се снима-пак върши работа,щото "органите" мноу се шашкат като видат,че ше има снимкови и видео доказателства.
- Гост
-
не знам дали сте обърнали внимание ,но съм забелязал,че в един и същи ден на различни места,цената в Лукойл е различна и то не с малко. например до Бърза помощ на сточна гара ,цената на 95 беше с 5ст по-висока от тая на разклона до летището. явно си правят сметка и колко се ползва бензиностанцията и колко клиенти влизат.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Honzik написа:Че OMV не купуват ли А95 от Лукойл.... отново?? Айде, SUper 100 уж е от вънка, ма А95...
Супер 100 ше купуваме. С него между другото съм забелязал моята барака да харчи по - малко!
Хайде да се организираме и да го правим. Не е сериозен проблем, но трябва поне няколкостотин човека да ни подкрепят за да имаме успех.
За какъв снимков материал говорите, колеги

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92