Лукойл с рекордно повишение в цените на горивата

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: икономично
Мечтае да кара: на 1.2лв/л бензин

Мнение от BMW дизайн » 06 Сеп 2007, 11:30

Leon написа: За съжаление аз лично не вярвам, че ЗАКОННИТЕ действия на клуба или на група хора могат да променят удобно нагласеното за обслужване на интереси статукво. Но като представител на клуба, ще окажа подкрепа на всяка разумна и обоснована инициатива. В противен случай рискуваме всеки шофьор на БМВ да бъде репресиран като "келеш" и подлаган на тормоз от всякакви ОРГАНИ, които умеят само и единствено това - да репресират едни, за да угаждат на други.
:arrow: :idea: когато искарвах шофъорските курсове в закона си спомням добре че имаше точка в която пишеше стачки,шествия и всякакви публични деиствия са позволени само и единствена като преди това се оведомят органите на реда...след като заяви пред сички ни че си за тази кауза стига тя да е законна мисля че сега му е времето да намерите начин това да се случи
...."хайде да продадем България и да си купим нещо по на ЮГ"....
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

.

Мнение от BMW дизайн » 06 Сеп 2007, 11:42

(3) (Предишна ал.2 - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) Поставянето на предмети или извършването на
дейност в обхвата на пътя, несвързани с предназначението му, може да става само след
разрешение от собственика или администрацията, управляваща пътя.
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW дизайн » 06 Сеп 2007, 11:43

:arrow: :idea: :?: дай да видим сега какво ще кажете от управата
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 06 Сеп 2007, 12:43

Тоя род теми почнаха много да ме забавляват вече :mhihi: ем знаете, че само си чешеме езиците, ем пак си пишем ... На всички ви е ясно, че нищо няма да направим пак! Най-лесното нещо е да се включим в протестите на синдикатите, които по слухове ще са през септември. Ето така отпада и организацията, която няма кой да я свърши, а и не е никак просто. Само трябва да се направят повечко знамена на клуба :mhihi: Помислете върху това ;)
_!_

ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW дизайн » 06 Сеп 2007, 12:46

Space написа: Най-лесното нещо е да се включим в протестите на синдикатите, които по слухове ще са през септември.
:clap: :yes: пак е нещо
Изображение
Изображение

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 06 Сеп 2007, 13:12

Тва, че караме БМВ-та незначи, че се радваме да ни цакат с бензина.
Ние да пробваме пък каквото стане.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 06 Сеп 2007, 18:29

е тва е :twisted: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 06 Сеп 2007, 22:46

и са ко нема да се бунтуваме .. пак си полафихме малко попсувахме и ни олекна .. темата може да се заключи вече до следващата такава след някои ден :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 07 Сеп 2007, 10:08

Синдикатите ги мани. Синдикатите... Там интересите са други, вие пак се включете, някой пак ще се налапа, бензинът пак ще иска лева.
Изключително одобрявам идеята за един ден в седмицата!
Даже предлагам да се уточним кой ще е този ден, да пишем и на колегите по другите форуми и да пишем до медии, администрации, управа на Лукойл-България и въобще до всички.
Казвайте кой е този ден и го правим.
Ако няма ефект, слагаме два дни в седмицата, пак така.
После 3.
И накрая обявяваме, че ще купуваме само от OMV например, Petrol и Lukoil ги забравяме.
Мисля, че е много лесно за изпълнение, и най - готиното - неангажиращо. Не трябва да се събираме, да викаме и да бибиткаме, стига всеки съвестно да спази уговорката и да е готов за предстоящите дни на незареждане.
Даже и да няма ефект, нищо не губим.

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 07 Сеп 2007, 11:34

Аз съм съгласен с ДЗВЕРа. И задължително требва да носим апарати и да снимаме видео,щото ако ни забухат-ше берат ядове после по новините и няма да могат да кажат,че ние сме почнали ,или сме нарушавали реда,или не знам си кво....! Дори и с телефоните да се снима-пак върши работа,щото "органите" мноу се шашкат като видат,че ше има снимкови и видео доказателства.

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 07 Сеп 2007, 11:39

И аз съм съгласен с ДЗВЕРА, казвайте кой ден и няма да зареждам на лукойл - досега винаги там съм зареждал и не съм обръщал внимание на ценовата разлика, но това не означава, че трябва да ебават клиентите си :!:
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 07 Сеп 2007, 15:04

не знам дали сте обърнали внимание ,но съм забелязал,че в един и същи ден на различни места,цената в Лукойл е различна и то не с малко. например до Бърза помощ на сточна гара ,цената на 95 беше с 5ст по-висока от тая на разклона до летището. явно си правят сметка и колко се ползва бензиностанцията и колко клиенти влизат.

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 07 Сеп 2007, 16:25

Че OMV не купуват ли А95 от Лукойл.... отново?? Айде, SUper 100 уж е от вънка, ма А95...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 07 Сеп 2007, 22:36

Honzik написа:Че OMV не купуват ли А95 от Лукойл.... отново?? Айде, SUper 100 уж е от вънка, ма А95...

Супер 100 ше купуваме. С него между другото съм забелязал моята барака да харчи по - малко!
Хайде да се организираме и да го правим. Не е сериозен проблем, но трябва поне няколкостотин човека да ни подкрепят за да имаме успех.
За какъв снимков материал говорите, колеги :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 07 Сеп 2007, 22:45

хайде колеги стегнете се малко само си пишем маи ..... ПРайме ли го ... емии ... :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата