Ксенон-Въпрос
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
60 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/bmw-HID- ... dZViewItem
странно е обаче, че в целият ибей откривам само тази връзка за подобни резистори
Явно не са много популярни
а и пича ги продава доста скъпо
иначе всичко изглежда лесно - свързваш ги, добавят още 20 вата/ако съм разбрал правилно/, компютъра е излъган, че работи с халогенни крушки на 55 вата и всичко е ОК
а ето и другото интересно ... http://www.bmwtips.com/tipsntricks/Chec ... eamfix.htm
за съжаление нямам толкова познания да си ги направя сам
странно е обаче, че в целият ибей откривам само тази връзка за подобни резистори

а и пича ги продава доста скъпо
иначе всичко изглежда лесно - свързваш ги, добавят още 20 вата/ако съм разбрал правилно/, компютъра е излъган, че работи с халогенни крушки на 55 вата и всичко е ОК
а ето и другото интересно ... http://www.bmwtips.com/tipsntricks/Chec ... eamfix.htm
за съжаление нямам толкова познания да си ги направя сам
- V-max
-
-
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
50$ не е малко наистина, но пък схемата ще я пусна на едно лъвче да видим колко ще иска за да го направи . 10х, добро инфо!
- Пепинко
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
- Мечтае да кара: ///M
Дали ще има подобен вариант и за фаровете за мъгла? Ако се намерят подходящите ксенонови крушки 

Realize..
Real eyes..
Real lies..
- V-max
-
-
Пепинко написа:Дали ще има подобен вариант и за фаровете за мъгла? Ако се намерят подходящите ксенонови крушки
става уникално

- PUTER
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е92 335i 6MT
- Мечтае да кара: e92 M3 може би....
- Детайли за колата: сток като за начало ...
За фаровете за мъгла не ви трябват резистори...просто ксенон кита.
Там няма проблеми с лампите по таблото!
Там няма проблеми с лампите по таблото!
© написа:това беше важно уточнение
И ако си слагаш гледай да отделиш кинти и за прожекторни халогени, които можеш да поръчаш от JLeviSW защото халогените са рефлекторни и разпръскват светлината докато прожекторите я насочват.. За съжаление обаче са само за коли с М предна броня..
There is no replacement for displacement
- PUTER
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е92 335i 6MT
- Мечтае да кара: e92 M3 може би....
- Детайли за колата: сток като за начало ...
Досега никой не ми е правил проблем за халогените...
те си светят доста ниско,просто ако имаш ксенон не е хубаво да ги дигаш по-нагоре от оригиналната настройка.
Така или иначе изглежда страхотно! Може да видите снимки в галерията
те си светят доста ниско,просто ако имаш ксенон не е хубаво да ги дигаш по-нагоре от оригиналната настройка.
PUTER написа:Досега никой не ми е правил проблем за халогените...
Така е, но е ужасно за другите... вчера видях едно е60 с ксенонови халогени поне на 8к бяха предполагам, че дори бяха 10к. Беше към 20 часа и тоя така ме заслепи... направо не е истина. Ако е късно вечер и тоя ти изкочи отсреща си бай бай, ако идва някой рязък завой говоря

add1cted написа:© написа:това беше важно уточнение
И ако си слагаш гледай да отделиш кинти и за прожекторни халогени, които можеш да поръчаш от JLeviSW защото халогените са рефлекторни и разпръскват светлината докато прожекторите я насочват.. За съжаление обаче са само за коли с М предна броня..
аз други нямам и не мисля да слагам

за съжаление в М пакета има оригинални халогени, но явно ще се продават после ако се стигне до ксенон:roll:
© написа:add1cted написа:© написа:това беше важно уточнение
аз други нямам и не мисля да слагам![]()
за съжаление в М пакета има оригинални халогени, но явно ще се продават после ако се стигне до ксенон:roll:
Не е задължителна тази интервенция.. просто е по-добре за отсрещните и за теб. Доказано е, че прожектор > рефлектор
- Пепинко
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
- Мечтае да кара: ///M
PUTER написа:Досега никой не ми е правил проблем за халогените...
Твоите са по-различни от тези на седана.
V-max написа: става уникалноима китайски комплекти и за Н3 и други подобни
Какво ще рече това? Сменяш крушките с ксенонови и готово? Какво включва този кит? Съжалявам за глупавият въпрос, прото искам да бъда сигурен.

Realize..
Real eyes..
Real lies..
60 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4