Шпиониране........на комп!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 05 Сеп 2007, 13:03

KickingKing написа:
BMW-POWER написа:ако е възможно да видя скреен как си го скрил от таска и ще черпя :bchug:

Тя жена му не е хакерче да гледа по "Диспечър на задачи"-те. Тя просо се праска с чужди мъжеИзображение

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ша умра с вас.
Ако е праскане, на компа нищо няма да хванеме. Най много нещо от типа на :"Тръгна ли оня?" - "Айде!"
Номера е следния:
Хващаш я твойта.
Един здрав бой тип синьо-зелено-червено. Или до гипс. Или докато се съсири цялата - както предпочиташ.
След това я събличаш и я завиваш в леглото. Снимаш я и я заключваш.
Със снимката отиваш по съседите и почваш да просиш пари. Жена ти е развила СПИН(показваш снимката), и тебе те е заразила и ви трябват пари за лекарства да си удължите живота.
И гледаш кой съсед най - бързо ще позеленее.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от NStorm » 05 Сеп 2007, 13:57

D3BEP написа:Хващаш я твойта.
Един здрав бой тип синьо-зелено-червено. Или до гипс. Или докато се съсири цялата - както предпочиташ.
След това я събличаш и я завиваш в леглото. Снимаш я и я заключваш.
Със снимката отиваш по съседите и почваш да просиш пари. Жена ти е развила СПИН(показваш снимката), и тебе те е заразила и ви трябват пари за лекарства да си удължите живота.
И гледаш кой съсед най - бързо ще позеленее.

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хиля се тука в офиса като идиот... :ahah: :ahah: :ahah:
21/02/08...speechless

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 05 Сеп 2007, 14:12

колега питай ge_a как ги прай тия магии със следенето ... даже той е по про... като си пиша с жена му и й се разваля пс-то ... :mhihi:

Cherry_Dream (01:03 следобед) :
моя комп пак не работи като хората. сутринта не се включи 20 минути. трябва му преинстал...

:mhihi:
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

на ge_a диването
Аватар
Кара: E87 116i N45B16

Мнение от cherry_dream » 05 Сеп 2007, 14:18

Значи за това не иска да ми преинсталира уиндоус. Щото ми следи компа.И така му е по-лесно. Опаааа :twisted:
Dare To Dream

ентусиаст
Аватар
Кара: е36 32*<0>5

Мнение от Prekysvach » 05 Сеп 2007, 14:21

аз мога да ти го пре-инсталирам ;) (с гаранция че никой няма да те шпионира ) :roll:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 05 Сеп 2007, 14:24

Sharo написа:колега питай ge_a как ги прай тия магии със следенето ... даже той е по про... като си пиша с жена му и й се разваля пс-то ... :mhihi:

моя комп пак не работи като хората. сутринта не се включи 20 минути. трябва му преинстал...

Аве, човек... Момичето се е чудило как да те разкара, ти...
Само ЦРУ ти е в главата.

Гледаш ли са кво прайш, сега му развали семейството на човека !
:mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 05 Сеп 2007, 14:31

D3BEP написа:
Sharo написа:колега питай ge_a как ги прай тия магии със следенето ... даже той е по про... като си пиша с жена му и й се разваля пс-то ... :mhihi:

Аве, човек... Момичето се е чудило как да те разкара, ти...
Само ЦРУ ти е в главата.

Гледаш ли са кво прайш, сега му развали семейството на човека !
:mhihi: :mhihi: :mhihi:

нема такова нещо бре ... той нали следи пс-то .. ако имаше такава заплаха до сега да и е изтрил АйСиКю-то .... :mhihi:
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Е30 IS Crasher
Аватар
Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25

Мнение от ge_a » 05 Сеп 2007, 15:46

cherry_dream написа:Значи за това не иска да ми преинсталира уиндоус. Щото ми следи компа.И така му е по-лесно. Опаааа :twisted:

Не е верно нали знаеш, че по цял ден това правя и кат се прибера вечер пак да преинсталирам ми идва в повече, ама обещавам да го оправим днеска ти само сложи бирата да се студи :mhihi: :mhihi: :mhihi:

П.С. По темата, може да се шпионира всеки комп който пожелаете само с копиране на едно dll-че, без да е необходимо дори да доближавате компа който искате да администратирате :winky:
Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Prekysvach » 05 Сеп 2007, 15:48

пробвай моя да шпионираш дай ми го тва длл-че :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 05 Сеп 2007, 15:51

ge_a написа:
cherry_dream написа:Значи за това не иска да ми преинсталира уиндоус. Щото ми следи компа.И така му е по-лесно. Опаааа :twisted:

Не е верно нали знаеш, че по цял ден това правя и кат се прибера вечер пак да преинсталирам ми идва в повече, ама обещавам да го оправим днеска ти само сложи бирата да се студи :mhihi: :mhihi: :mhihi:

П.С. По темата, може да се шпионира всеки комп който пожелаете само с копиране на едно dll-че, без да е необходимо дори да доближавате компа който искате да администратирате :winky:

Кое е това dll-че и как се чете после?

Е30 IS Crasher
Аватар

Мнение от ge_a » 05 Сеп 2007, 16:01

D3BEP написа:Кое е това dll-че и как се чете после?

Нали подкрепяше идеята, че тва е опсано и нежелателно да се прави, аз съм на същото мнение, на мен ми трябва в работата защото се занимавам с поддръжка на софтуер на който работят секви ламери, ама в никъкъв случай не бих го ползвал с цел шпионаш просто е тъпо, пък и нали знаете тя истината си излиза сама на яве ко да се правим на клоуни :winky:

П.С. Демек няма да споделя, просто казвам че е възможно :winky:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Prekysvach » 05 Сеп 2007, 16:05

мисля че един фр праеше разни мушингии с тоя длл и каза че една хубава стена го спира :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 05 Сеп 2007, 16:16

ge_a написа:
D3BEP написа:Кое е това dll-че и как се чете после?

Нали подкрепяше идеята, че тва е опсано и нежелателно да се прави, аз съм на същото мнение, на мен ми трябва в работата защото се занимавам с поддръжка на софтуер на който работят секви ламери, ама в никъкъв случай не бих го ползвал с цел шпионаш просто е тъпо, пък и нали знаете тя истината си излиза сама на яве ко да се правим на клоуни :winky:

П.С. Демек няма да споделя, просто казвам че е възможно :winky:

Не точно това защитавах, колкото да не се дава такава информация в ръцете на безотговорността или пък ревността, но както и да е.
Във всеки случай който търси - намира.
Идеята ми е, че не го вярвам много - много.Но всичко е възможно. Във всеки случай това означава, че Майкрософт ме шпионира без мое разрешение, така ли? Иначе за чии х** са го сложили тоя ДЛЛ?

Е30 IS Crasher
Аватар

Мнение от ge_a » 05 Сеп 2007, 16:22

По принцип го няма тоз dll, слагаш го ти допълнително и до колкото знам не е измислен от Майкрософт, пък и на тях едвали им е до това :winky:
И моята теза е да не попада в ръцете на неподходящи хора, ама може пак да не съм се изразил правилно :confused:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 14 Сеп 2007, 14:37

D3BEP написа:
BMW-POWER написа:такава програмка която да се скрие от таск мениджара все още не е създадена последно поколение вируси и червей се показват при активиране пък ми говориш че няква си програмка дето записва прости алгоритми ще се скрие от таска
Мечтиии :roll:

Има, stealth вирусите го правят.
Кейлогера и той го прави, но мисля, че не е толкова неоткриваем.
Първо, в add or remove programs.
И второ, в повечето антивирусни. Даже и да не го хваща сега, винаги има опасност при следващия ъпдейт.
Абсурд е програма, която сама си пише файлче, иска достъп до клипборда и си сейва разни неща, че ги и праща, да остане неоткрита. Без да говорим за регистъра, където със сигурност ще я има.

нещо си в грешка, правейки заключения от масовите бози нескопосано написани от 12 годишни копирачи на сорсове (масово .VBS и Visualbasic .exe -та) плъзнали по нета.

какви адд/римув те гонят, и как точно искаш да го откриеш в регистъра, записан под сървис име? следиш си всяка промяна може би... или е задължително уиндоуса да го стартира а то не може само мааалко преди това, елементарен пример от един лек буут секторен редирект :)

а нещо което не се покава от таскбара нито от никакъв процес листър се пише точно за 20 минути, сносно написано ще го откриеш ама след като се напъхаш лично със се налъмите в процесора без той да забележи

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата