смяна на хидравлична рейка
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
смяна на хидравлична рейка
Не можах да си намеря читава хидравлична рейка за Е30 и сложих от Е36 майстора ме увери че няма проблем,същевременно сменихме и шарнирите и тампоните по носачите,сега леко ми е твърд волана в начална позиция,след това отпуска става по мек-майстора казва че е от новите шарнири,щели да се отпуснат с времето... питам дали е така или от смяната на рейката се е получил този ефект?
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
от темата с бисерите ...
та в тоя ред на мисли не мисля, че е от райката ... ако е читава де ....
!!Asen_X написа:В друг баварски форум случайно попаднах на умопомрачително разсъждение
Dave_M3 написа:I was thinking of modernising my E30 by fitting the switch for automatic one touch windows from the best E30 donor car made: the E36
![]()
![]()
та в тоя ред на мисли не мисля, че е от райката ... ако е читава де ....
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- BMW дизайн
- ентусиаст
-
- Кара: икономично
- Мечтае да кара: на 1.2лв/л бензин
незнам аз лично преди време смених хидравликата(щото изтече)и сложих механична от 1.8 вярно на място се върти трудно но като се кара е доста по стегнато и по добре усещам колата
лични наблюдения

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
аз пьк нямам такива проблеми 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Stennli
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i 98г.
- Мечтае да кара: Всичко на което пише BMW
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Stenli, аз ли съм слаботелесен (близо до истината) или ти си много як, та се справяш с 320-ка без хидравлика
Аз с 316-ка се мъча, болът ме ръцете, а ти тоя шестак го местиш с голи ръце
Между другото - хидравличната рейка на Е30 и механичната рейка на Е30 с еднакъв ход ли са от пълен ляв до пълен десен ? За разликите между Е36 и Е30 ясно.

Между другото - хидравличната рейка на Е30 и механичната рейка на Е30 с еднакъв ход ли са от пълен ляв до пълен десен ? За разликите между Е36 и Е30 ясно.
BMW only!
- Stennli
- младши ентусиаст
-
Не знам ти колко си як,ама аз съм без хидравлика на 320i,и дори мога да ти кажа че съм със малък волан (Виж снимки)и усилието е още по голямо,но гъзарията е важна ве пич
не ве ...майтапя се но пак не ми е проблем да въртя геврека,даже при по високи скорости ми е много по удобен от оригинала.

Последна промяна Stennli на 05 Сеп 2007, 18:07, променена общо 1 път
Таралежа е странна птица,не го ли ритнеш не излита 

- Stennli
- младши ентусиаст
-
Когато купих колата,не беше карана около 3-4месеца,и беше ужас...много трудно се въртеше кормилото.Смазах едно каре на кормилния прът намира се преди рейката и сега нямам грижи.Пробвай така.
Таралежа е странна птица,не го ли ритнеш не излита 

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Леле 4 и 3/4 това го въртиш и няма спиране - аз съм заблезъл, че мнооого въртене пада, ама с тези цифри ме разби
По принцип много ми допада Е30, че е много маневрена и се измъкван по софийския натоварен трафик от разни улички и ситуации (примерно Е34-то е ебати шлепа). Но ако тръгне човек да дрифти става луд, трябва да въртиш адски бързо с този голям ход - с Е36 хидравлика сигурно е много по-лесно - хем маневрен, хем лесно се върти, хем бърз завой... На място е мъка, но днес един завой с 30 на втора не можах да го зема само с 1 ръка
Няма да е зле да заякна, ама от бира и чипс не стаа 

BMW only!
- BMW дизайн
- ентусиаст
-
- Кара: икономично
- Мечтае да кара: на 1.2лв/л бензин
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
sonny написа:нормалната рейка на е30 е с 4 и 3/4 оборота от край до край, хидравличната на е30 е с 4 оборота, а на е36 е с 3 1/4. Доскоро и аз нямах хидравлика на 20ката и само на място ставах кат шварценегер, в движение е лесно.
и аз се чудя защо с хидравликата се държи по-лесно колата, преди с механична ми се късаха ръцете...

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2