Не бягайте от ПТП!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Andronoff
- триногата
-
Не бягайте от ПТП!
Днес ходих по работа с един от служебните Партнери, връщам се, кефя се на приятното време, надул съм си Дийп Пърпъл и си карам бавничко, понеже пътя е в ужасно състояние от бурите - целия в кал и мръсотии. Тъкмо минавам през един кален участък и гледам срещу мен бяла баничарка, странно наклонена наляво и поднася една такава.. Мисля си тоя избягва някоя дупка, но в момента, в който се доближаваме, виждам, че предна лява гума му е спукана, или по-точно на парцал, кара почти по джанта, след него хвърчат парчета гума и няма предна броня! Аз ей тъй
Свиря, светя, оня не ебава, разминахме се, казах си "поредния луд". Влизам в града и гледам на първото кръстовище патрулна кола, няколко човека щъкат наляво-надясно и един бус Мерцедес. Приближавам, оказа се, че познавам един от полицаите и спирам, понеже направих връзка, че оня може да е избягал участник и то точно така се оказа. Питам полицая какво става тука, оня ми се хили, сочи ми предната броня на баничарката и ми вика "ми блъснал се, виновен е, знаел е, че е виновен и е решил да избяга, без дори да спре"
Ако се чудите какво й е страхотното на тая история.. нали се сещате, че на предната броня има регистрационен номер..

Ако се чудите какво й е страхотното на тая история.. нали се сещате, че на предната броня има регистрационен номер..

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
тоя е явно РТЛ(рядко тъпа личност) може да е пил и да е офейкал
аз бях бутнал една баба с колата и я закарах до болницата и ми писаха 100 кинта акт и 10 точки ми взеха за това че съм избягал от птп-то независимо че съм закарал жената до болницата въпреки че тя си беше виновна а тоя незнам с колко ще го обуят
поздрави от Русе:)

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- Andronoff
- триногата
-
трудно се пътува без предна лява ей, доста на зор ще да е бил 

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- BMW дизайн
- ентусиаст
-
- Кара: икономично
- Мечтае да кара: на 1.2лв/л бензин
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Те могат да му отнемат книжката и да го осъдят и така. Имате преднамерено бягство от органите, шофиране с висока скорост на автомобил в абсолютна неизправност и опасен за участниците в движението и каране без регистрационен номер! Това всичкото извън вината за ПТП-то.
Отделно на какво ще го направи собственикът на баничарката. Сигурно остава без работа. Карал без гума и броня. Гении.
Не знам. Но и аз вече съм на мнението от заглавието на темата. Съвсем наскоро един тиквеник на светофара зави през мен надясно от най - лявата лента и ми изкърти бронята и други чаркове. И двамата бяхме първи на светофара и аз съвсем разрешено си карах направо. Взема там да се тръшка, колко точки му оставали, колко глоби имал да плаща, каско нямал, моля те пусни ме, пусни ме, взема там да вади по 20 и по 30 лв. И аз го съжалих и го пуснах. Исега аз си плащам за това. Няма добро неотмъстено. Другият път да идват ченгетата, ак ощат и на мен да пишат акт ебаси. Пък за ченгетата хич не ми се говори, да видя някое да се гърчи на улицата сигурно ще спра да го снимам да си го сложа на плакатче в стаята....
Отделно на какво ще го направи собственикът на баничарката. Сигурно остава без работа. Карал без гума и броня. Гении.
Не знам. Но и аз вече съм на мнението от заглавието на темата. Съвсем наскоро един тиквеник на светофара зави през мен надясно от най - лявата лента и ми изкърти бронята и други чаркове. И двамата бяхме първи на светофара и аз съвсем разрешено си карах направо. Взема там да се тръшка, колко точки му оставали, колко глоби имал да плаща, каско нямал, моля те пусни ме, пусни ме, взема там да вади по 20 и по 30 лв. И аз го съжалих и го пуснах. Исега аз си плащам за това. Няма добро неотмъстено. Другият път да идват ченгетата, ак ощат и на мен да пишат акт ебаси. Пък за ченгетата хич не ми се говори, да видя някое да се гърчи на улицата сигурно ще спра да го снимам да си го сложа на плакатче в стаята....
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
D3BEP написа:...Пък за ченгетата хич не ми се говори, да видя някое да се гърчи на улицата сигурно ще спра да го снимам да си го сложа на плакатче в стаята....
ааааааааааа това тряя го пробвам ако ми се отдаде възможност
респект

иначе болни мозъци с МПС-та колкото искаш, а за капак и не мислят какви ги вършат. а колкото за куките които са написали акт за това че си закарал бабата - да мрат у кофите, само се чудят как пари да прибират, това е супер тъп акт. по закон пише че първото нещо което трябва да се направи е да се укаже помощ на пострадалите в ПТП-то и да се осигури тяхната безопастност. тя тая баба сигурно е шяла да умре на асфалта ако е трябвало да се чакат Органите на (без)закона(ието).

- RSxRacer
- вълкодав
-
_65536_kb_sec_ написа:D3BEP написа:...Пък за ченгетата хич не ми се говори, да видя някое да се гърчи на улицата сигурно ще спра да го снимам да си го сложа на плакатче в стаята....
ааааааааааа това тряя го пробвам ако ми се отдаде възможност
респект
иначе болни мозъци с МПС-та колкото искаш, а за капак и не мислят какви ги вършат. а колкото за куките които са написали акт за това че си закарал бабата - да мрат у кофите, само се чудят как пари да прибират, това е супер тъп акт. по закон пише че първото нещо което трябва да се направи е да се укаже помощ на пострадалите в ПТП-то и да се осигури тяхната безопастност. тя тая баба сигурно е шяла да умре на асфалта ако е трябвало да се чакат Органите на (без)закона(ието).
Ами целия филм се разигра на едно кръстовище(за русенци това е кръстовището на пазара на товарна гара).Там е булевард като за да направиш ляв завой трябва първо да светне червено на тези който се движат напред в двете посоки .
Аз съм най-лява лента и чакам за ляв завой но отсрещните коли редовно си минават на червено и аз гледам да не ме натресе някой.В момента в който тръгнах и гледах напред осетих как нещо се дрънна в колата.Докато се обръщам виждам някой да се свлича на земята.Спрях и за мое учудване се оказа че аз съм одарил една баба около 75г. (камикадзе защото колите каращи напред се движат поне с 70 да не кажа и нагоре а за пешеходците светва едва след мен зелено).Та обадих се на АСБ и КАТ качих жената с доста мъки да седне в колата и си пуснах авариййните без да мърдам колата.След 20 мин чакане на някакви служители на министерствата и слушане на плача на бабата и стененето от болка запалих гумите и до болницата като по пътя се обадих на АСБ да не пращат кола и на КАТ дипечера да прати колата в спешното.Бабата се оказа със счупен крак и навехната китка.Ченгетата ми написаха акт за бягство от ПТП, зеха ми кръвна проба за алкохол (0,00) и ми прибраха талончето.На връчване на постановлението заведох дело за обжалване.Намерих бабата която още си беше със патерици и едва се движеше отидохме в съда и тя каза че ако е трябвало да изпълнявам някакви закони са щели да ме съдят за убийство защото болката щяла да я умори.Помоли съдията да отмени акта и МВР да поемат разходите по делото ако ли не тя щяла да ги плати защото тя си била виновна да пресече на червено а аз съм постъпил като човек и съм я закарал.След което тя и още 4 човека потвърдиха времето за което не са дошли нито ченгета нито лекари.
Кое ли е страхотното тук?
След делото шефа на КАТ понижи написалите ми акт-а,и уреди линейкаджийте поели случая да бъдат уволнени

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- RSxRacer
- вълкодав
-
eraziel написа:RSxRacer, твойта история е по-страхотна от тази на автора
ами никак не е страхотна защото 1 месец напрежението беше голямо а имаше варянт да ми вземат и книжка и да остана без работа.Няма нищо страхотно в това

www.bizzart.info

www.bizzart.info

RSxRacer написа:...
Ти пак си имал късмет, защото ако беше от тия лудите, можеше да те съди и пари да и плащаш, освен, че си щял да си отнесеш акта и другите простотии.
П.С. А, бе тия куките трябва да ги закрият. Няма по-големи малоумници от тях!!!

П.П.С. Тва с връзки ли го направи всичкото, или по каналния ред?

_!_
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2