проблем с ниските обороти на e36 318is m42
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- mrboombastic
- Потребител
-
проблем с ниските обороти на e36 318is m42
Здравейте банда,от известно време имам проблем с ниските обороти на 3-йката.малко да обясня,значи сутрин като я запаля работи нормално около 10 мин и след това започва да "клеца" нагоре надолу от 500 до 1200 оборота!ходих на "майстор компютърджия" направи ми диагностика,обаче нищо не излезе,каза че вси4ко било наред.нито моторчето за празен ход,нито ламбда сондата нито датчик,всичко работело перфектно!говорих с един дето много ги разбира бмв-тата и той ми каза че знаел какво му е оба4е,нещо ме съмнява!ако някой е имал подобен проблем или знае нещо по въпроса,ще съм много благодарен да ме насочи,защото ще полудея! 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Щом не е нищо от по-основните неща си погледни клапана за картерните газове... има тема по този въпрос в този раздел, погледни я... там съм писал 

- mrboombastic
- Потребител
-
мерси братле,още утре ще го проверя.аз така като се разрових из форума ,гледам че на много другарчета го прави тоя маймунджалък,обаче лесно со оправят като сменят сондата или ICV-то,ще ви информирам като разбера от какво е!мерси пак! 

3 мнения
• Страница 1 от 1