Доста странен проблем
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- FUNERAL
- кандидат ентусиаст
-
Доста странен проблем
Здравейте колеги,
проблема е следния. От скоро като мина през някакви неравности най-често релси да речем и по голями дупки и колата придърпва изведнъж и оборотомерa отива до края, без реално да качва обороти
. Колата има газ и придърпването е все едно сменя от бензин на газ в движение. Понякога оборотомера отива много бързо до края и пак се връща и това няколко пъти (полудява с две думи
). Колата върви без забележки освен детонацийте от време на време, което ме навежда на мисълта, че проблема може да е от свещи/кабели, но въобще не съм сигурен. За детонацийте може да е от това, но играенето на оборотомера
. Прави го и на бензин.
Благодаря за отговорите предварително.
проблема е следния. От скоро като мина през някакви неравности най-често релси да речем и по голями дупки и колата придърпва изведнъж и оборотомерa отива до края, без реално да качва обороти

Благодаря за отговорите предварително.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!
- emiche
- младши ентусиаст
-
- Кара: го шано
- Мечтае да кара: още по-шано
- Детайли за колата: Излъскан сток
опа
Сваляй таблото и почвай да мериш с мултицета или ходи на маистор,ако има от кого да вземеш друго табло от същата кола го сложи за да видиш дали е от таблото,но най-вероятно има лоша връзка някъде по-него.
- FUNERAL
- кандидат ентусиаст
-
Хайде де колеги никой ли няма поне представа от какво може да е
. Да знам поне от къде да тръгна. Няколко майстора я гледаха и никой не може да каже конкретно от какво е 

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!
4 мнения
• Страница 1 от 1