пак за жени :) ......
Модератор: Общи модератори
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
SKISA написа:айде готовоооо.....! събрахте се!
Хм, човек. В понеделник сутрин преди работа не ви ли проверяват дали и какво сте пили?
- Гост
-
D3BEP написа:SKISA написа:айде готовоооо.....! събрахте се!
Хм, човек. В понеделник сутрин преди работа не ви ли проверяват дали и какво сте пили?
що бе-лошо нема! на безбог е доста приятно....! пък и колежката обясни ясно кво предпочита... ти са от майтап май не разбираш

важното е ,че знаем поне едно мнение на срещуположния пол.
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
SKISA написа:D3BEP написа:SKISA написа:айде готовоооо.....! събрахте се!
що бе-лошо нема! на безбог е доста приятно....! пък и колежката обясни ясно кво предпочита... ти са от майтап май не разбираш![]()
важното е ,че знаем поне едно мнение на срещуположния пол.
Е, не разбирам

Хм.
Ве като се замисля, има резон. Още повече колежката казва "на края на света" т.н.
Замислям се дали и мойта жена да не я закарам там на едно романтично преживяване.
Само не знам аз дали ще оставам...
- Prekysvach
- ентусиаст
-
- Кара: е36 32*<0>5
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Prekysvach
- ентусиаст
-
- Кара: е36 32*<0>5
///peter написа:По-романтично за мен и моята любима, от бензиностанцията до колонка 99+ няма
и тя ако плаща романтиката е пълна
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
а каде е Безбог? В смисъл някви по точни координати че ся как идват почивни дни мога да изпъкна в очите на жената
и без това от морето не сме мърдали никаде от тая София

- Гост
-
kiko написа:а каде е Безбог? В смисъл някви по точни координати че ся как идват почивни дни мога да изпъкна в очите на женатаи без това от морето не сме мърдали никаде от тая София
чичо Гугъл е тва вади:
http://www.google.bg/search?hl=bg&q=%D0 ... 0%B3&meta=
със сигурност ше те ориентира.

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
///peter написа:По-романтично за мен и моята любима, от бензиностанцията до колонка 99+ няма
ТИ си луд ве, бате. Там друг й го вкарва.
Че и на тебе ти го вкарва. 2 лв. +

- Гост
-
D3BEP написа:///peter написа:По-романтично за мен и моята любима, от бензиностанцията до колонка 99+ няма
ТИ си луд ве, бате. Там друг й го вкарва.
Че и на тебе ти го вкарва. 2 лв. +
![]()
![]()
вкарва за 2леа ,ама пълни ... хралупката! и после се раждат едни 6000 празнения в минута!

Последна промяна Гост на 03 Сеп 2007, 14:56, променена общо 1 път
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
D3BEP написа:Още повече колежката казва "на края на света" т.н.
Замислям се дали и мойта жена да не я закарам там на едно романтично преживяване.
Само не знам аз дали ще оставам...

Иначе "на края на света" беше образно казано...може и да не е края на света, но поне останалите планини ги виждаш отгоре, понеже е на 2243м ако не ме лъже паметта

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Andronoff
- триногата
-
Аз тая тема в началото я видях, като беше 1-2 страници, ама съм изпуснал най-интересното, досега си наваксвах
WilliamsF1Team, млъкни бе, така ли не разбра, че като мълчиш е по-добре, тука даже и момичетата те направиха за смях, аз ако бях на твое място, всяка вечер щях да отпрвям молитвата "отвори се земьо, погълни ме!"
Иначе по темата - аз не съм от София, тия неща не ме вълнуват за разни копита, Витоши и т.н., а и bmwfena най-точно го е казал няколко страници по-напред, браво Фенче, само така!

WilliamsF1Team, млъкни бе, така ли не разбра, че като мълчиш е по-добре, тука даже и момичетата те направиха за смях, аз ако бях на твое място, всяка вечер щях да отпрвям молитвата "отвори се земьо, погълни ме!"
Иначе по темата - аз не съм от София, тия неща не ме вълнуват за разни копита, Витоши и т.н., а и bmwfena най-точно го е казал няколко страници по-напред, браво Фенче, само така!

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!