Два въпроса от поредния новак.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Два въпроса от поредния новак.
Привет на всички.
На 21г.съм и нямам много опит с Е36
(моя мечта от малък) и имам два малко глупави въпроса.
1. До колко маже да се вярва на уреда за разхода? Чух, че бил прецизен уред, но друго място разбрах обратното. Знам че отговорът зависи от гледната точка и познанията на запитания, но все пак искам да знам - някой имал ли е проблеми него, и в общи линии мога ли да съм сигурен в моментният разход.
и 2. Някой сменял ли е ангренажна верига на М43 ?
Как да разбера кога е за смяна, и колко евентуално разходи ще са необходими. Ако някой знае читав сервиз в Бургас, ще съм му признателен, ако го сподели.
Благодаря на всички.

1. До колко маже да се вярва на уреда за разхода? Чух, че бил прецизен уред, но друго място разбрах обратното. Знам че отговорът зависи от гледната точка и познанията на запитания, но все пак искам да знам - някой имал ли е проблеми него, и в общи линии мога ли да съм сигурен в моментният разход.
и 2. Някой сменял ли е ангренажна верига на М43 ?
Как да разбера кога е за смяна, и колко евентуално разходи ще са необходими. Ако някой знае читав сервиз в Бургас, ще съм му признателен, ако го сподели.
Благодаря на всички.

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
какво ти пука колко харчи .... по дефолт бмвтата харчат много така че ако искаш си го засечи на пълен резервоар тая стрелка там да не те стреска много като понякога се скрива зад границата на видимото
за другото неам отговор тея вериги се сменят на мноооо километри а като доиде време ще я чуеш как трака като дизел

за другото неам отговор тея вериги се сменят на мноооо километри а като доиде време ще я чуеш как трака като дизел

4 мнения
• Страница 1 от 1