Два въпроса от поредния новак.

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Два въпроса от поредния новак.

Мнение от Sea Eagle » 01 Сеп 2007, 23:43

Привет на всички. :) На 21г.съм и нямам много опит с Е36 :uups: (моя мечта от малък) и имам два малко глупави въпроса.
1. До колко маже да се вярва на уреда за разхода? Чух, че бил прецизен уред, но друго място разбрах обратното. Знам че отговорът зависи от гледната точка и познанията на запитания, но все пак искам да знам - някой имал ли е проблеми него, и в общи линии мога ли да съм сигурен в моментният разход.
и 2. Някой сменял ли е ангренажна верига на М43 ?
Как да разбера кога е за смяна, и колко евентуално разходи ще са необходими. Ако някой знае читав сервиз в Бургас, ще съм му признателен, ако го сподели.

Благодаря на всички. :driving: :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 02 Сеп 2007, 1:49

какво ти пука колко харчи .... по дефолт бмвтата харчат много така че ако искаш си го засечи на пълен резервоар тая стрелка там да не те стреска много като понякога се скрива зад границата на видимото :mhihi:
за другото неам отговор тея вериги се сменят на мноооо километри а като доиде време ще я чуеш как трака като дизел :D
Изображение

Babuna master
Аватар

Мнение от mitak_o » 03 Сеп 2007, 14:01

добре го рече Бам , ич да не те стряска стрелката , а веригата ще я чуеш .
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: в шоуто на тройките

Мнение от swh_bmw » 03 Сеп 2007, 16:28

За моментния разходомер мога да кажа че на 5 скорост отчита много добре, колкото са по малки предавките толково повече показва от реалното, така че си го наблюдавай на дълъг път ;)

Назад към E36