Ел.стъкла майстор ?!?!? крайно време е !!

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 320D 2001
Мечтае да кара: M Power

Ел.стъкла майстор ?!?!? крайно време е !!

Мнение от ceno83 » 03 Сеп 2007, 9:18

Моля ви добри хора кажете ми някой който може да ми оправи двете предни стъкла на колата едното не ми работеше излизаше от рамките напред сега и шофьорското му се случва същото нещо... Ако може някой да ми ги оправи в района на софия за прилична сума пари да ми даде тел. и координати.. Благодаря ви предварително
,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го шано
Мечтае да кара: още по-шано
Детайли за колата: Излъскан сток

опа

Мнение от emiche » 03 Сеп 2007, 9:53

0889 678244 - ЗАФИ, намира се на ул Българска морава,като караш по симеон от към хр.ботев след опълченска втората от ляво ти се пада след опълченска,забранена е но можеш спокоино да завиеш,след 30 метра има една резедава голяма врата от лявата ти страна.Кажи му че те праща Жорката с БМВто с диференциала! Успех :D
Изображение
Дизелите са мъртви души.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ceno83 » 03 Сеп 2007, 10:06

аз го познавам този Зафи още от както работех в софрост ООД на симеон :П:) мерси колега
,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 03 Сеп 2007, 10:21

Тоя Зафи е жичкаджия. Не знам как може да ти оправи водачите на стъклото. Иначе работи много читаво! :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от emiche » 03 Сеп 2007, 10:38

err0r написа:Тоя Зафи е жичкаджия. Не знам как може да ти оправи водачите на стъклото. Иначе работи много читаво! :D

Бате - сори но не е само жичкаджия,а и елекроникаджия - той ми слага алармата като взех БМВто - разбира от много неща,а ако случайно не може да се справи с нещо - веднага те праща при някои негов познат и никога няма да те преебе - познавам го от 10 години, с баща ми са приятели, а баш жичкаджията е бате Цецо,с които работят заедно. Зафи ми намери диф произведен 99 г за 150 лева.....................
Страшен пич е
Изображение
Дизелите са мъртви души.

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 03 Сеп 2007, 10:47

emiche написа:
err0r написа:Тоя Зафи е жичкаджия. Не знам как може да ти оправи водачите на стъклото. Иначе работи много читаво! :D

...той ми слага алармата като взех БМВто...
...с баща ми са приятели...
Страшен пич е

Това е, което аз мога да кажа и важи за мен. :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ceno83 » 03 Сеп 2007, 10:58

прави сте и аз съм на същото мнение ще го питам сега за почивните дни да си оставя колата и да ми я оправи :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от emiche » 03 Сеп 2007, 11:06

То и аз ще ходя за това при него утре че и моите нещо взеха да се отварят на една страна леко и да стържат,та да ги видиме!!! А един негов приятел Жоро ще ми сменя шарнири,тампони на носачи,тампони на зад.амортисиори и др
Изображение
Дизелите са мъртви души.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ceno83 » 03 Сеп 2007, 11:12

а той дали е подготвен при него евентуално с водачи за ел. механизмите или да се подготвя аз ??? че няма кога да хода до дружба до дару кар :П

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 03 Сеп 2007, 11:16

ceno83 написа:а той дали е подготвен при него евентуално с водачи за ел. механизмите или да се подготвя аз ??? че няма кога да хода до дружба до дару кар :П
Иди иди ,по добре водачи от дару,да не ги правиш след месец пак ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ceno83 » 03 Сеп 2007, 11:20

а упътнения за предни прозорци за стъклото колко вървят и дали някой има ?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ceno83 » 04 Сеп 2007, 20:44

Бях днес при Зафи и Пепи и найстина ми оправиха и двата прозореца за около 30 мин. с тяхни водачи ми взеха по 15лв. на стъкло което е супер цена. Ако някой има същия проблем ето ви тела на Пепи 0888732757. Найстина с лекота ми ги орпавиха и съм много щастлив да влиза отново слънчева светлина през отварящите се ел. стъкла :):):) :!: :D :D :D

ентусиаст
Аватар

Мнение от [Georgi] » 04 Сеп 2007, 23:26

ceno83 написа:Бях днес при Зафи и Пепи и найстина ми оправиха и двата прозореца за около 30 мин. с тяхни водачи ми взеха по 15лв. на стъкло което е супер цена. Ако някой има същия проблем ето ви тела на Пепи 0888732757. Найстина с лекота ми ги орпавиха и съм много щастлив да влиза отново слънчева светлина през отварящите се ел. стъкла :):):) :!: :D :D :D

И аз днес бях при тях. Ти да не беше един рошав дето дойде по едно време около 12ч.? :mhihi:

На мен не можаха да ми помогнат, понеже машинката ми е заминала вече, ама поне ми казаха къде е проблема и къде да търся "решението" му. Пичовете работят добре и ги препоръчвам (за разлика от предишните дето ми откачиха ел.стъклата и въобще не забелязаха).

младши ентусиаст
Аватар

ок

Мнение от emiche » 05 Сеп 2007, 0:02

А не видяхте ли една черна 320-ка точно отпред!!! Това бях аз..... Но бях при едни техни приятели за предницата
Изображение
Дизелите са мъртви души.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ceno83 » 05 Сеп 2007, 9:35

[Georgi] написа:
ceno83 написа:Бях днес при Зафи и Пепи и найстина ми оправиха и двата прозореца за около 30 мин. с тяхни водачи ми взеха по 15лв. на стъкло което е супер цена. Ако някой има същия проблем ето ви тела на Пепи 0888732757. Найстина с лекота ми ги орпавиха и съм много щастлив да влиза отново слънчева светлина през отварящите се ел. стъкла :):):) :!: :D :D :D

И аз днес бях при тях. Ти да не беше един рошав дето дойде по едно време около 12ч.? :mhihi:

На мен не можаха да ми помогнат, понеже машинката ми е заминала вече, ама поне ми казаха къде е проблема и къде да търся "решението" му. Пичовете работят добре и ги препоръчвам (за разлика от предишните дето ми откачиха ел.стъклата и въобще не забелязаха).

Хехехех не съм "РОШАВ" :) бях към 17.20ч. :) може да е бил emiche :):) ako e рошав :):):) :roll: :mhihi: :mhihi:

Следваща

Назад към E36