Ел.стъкла майстор ?!?!? крайно време е !!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ceno83
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320D 2001
- Мечтае да кара: M Power
Ел.стъкла майстор ?!?!? крайно време е !!
Моля ви добри хора кажете ми някой който може да ми оправи двете предни стъкла на колата едното не ми работеше излизаше от рамките напред сега и шофьорското му се случва същото нещо... Ако може някой да ми ги оправи в района на софия за прилична сума пари да ми даде тел. и координати.. Благодаря ви предварително
,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."
- emiche
- младши ентусиаст
-
- Кара: го шано
- Мечтае да кара: още по-шано
- Детайли за колата: Излъскан сток
опа
0889 678244 - ЗАФИ, намира се на ул Българска морава,като караш по симеон от към хр.ботев след опълченска втората от ляво ти се пада след опълченска,забранена е но можеш спокоино да завиеш,след 30 метра има една резедава голяма врата от лявата ти страна.Кажи му че те праща Жорката с БМВто с диференциала! Успех 

- ceno83
- младши ентусиаст
-
аз го познавам този Зафи още от както работех в софрост ООД на симеон :П:) мерси колега
,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Тоя Зафи е жичкаджия. Не знам как може да ти оправи водачите на стъклото. Иначе работи много читаво! 

- emiche
- младши ентусиаст
-
err0r написа:Тоя Зафи е жичкаджия. Не знам как може да ти оправи водачите на стъклото. Иначе работи много читаво!
Бате - сори но не е само жичкаджия,а и елекроникаджия - той ми слага алармата като взех БМВто - разбира от много неща,а ако случайно не може да се справи с нещо - веднага те праща при някои негов познат и никога няма да те преебе - познавам го от 10 години, с баща ми са приятели, а баш жичкаджията е бате Цецо,с които работят заедно. Зафи ми намери диф произведен 99 г за 150 лева.....................
Страшен пич е
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
emiche написа:err0r написа:Тоя Зафи е жичкаджия. Не знам как може да ти оправи водачите на стъклото. Иначе работи много читаво!
...той ми слага алармата като взех БМВто...
...с баща ми са приятели...
Страшен пич е
Това е, което аз мога да кажа и важи за мен.

- ceno83
- младши ентусиаст
-
прави сте и аз съм на същото мнение ще го питам сега за почивните дни да си оставя колата и да ми я оправи 

- emiche
- младши ентусиаст
-
То и аз ще ходя за това при него утре че и моите нещо взеха да се отварят на една страна леко и да стържат,та да ги видиме!!! А един негов приятел Жоро ще ми сменя шарнири,тампони на носачи,тампони на зад.амортисиори и др
- ceno83
- младши ентусиаст
-
а той дали е подготвен при него евентуално с водачи за ел. механизмите или да се подготвя аз ??? че няма кога да хода до дружба до дару кар :П
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Иди иди ,по добре водачи от дару,да не ги правиш след месец пакceno83 написа:а той дали е подготвен при него евентуално с водачи за ел. механизмите или да се подготвя аз ??? че няма кога да хода до дружба до дару кар :П

- ceno83
- младши ентусиаст
-
а упътнения за предни прозорци за стъклото колко вървят и дали някой има ?
- ceno83
- младши ентусиаст
-
Бях днес при Зафи и Пепи и найстина ми оправиха и двата прозореца за около 30 мин. с тяхни водачи ми взеха по 15лв. на стъкло което е супер цена. Ако някой има същия проблем ето ви тела на Пепи 0888732757. Найстина с лекота ми ги орпавиха и съм много щастлив да влиза отново слънчева светлина през отварящите се ел. стъкла
:):)

ceno83 написа:Бях днес при Зафи и Пепи и найстина ми оправиха и двата прозореца за около 30 мин. с тяхни водачи ми взеха по 15лв. на стъкло което е супер цена. Ако някой има същия проблем ето ви тела на Пепи 0888732757. Найстина с лекота ми ги орпавиха и съм много щастлив да влиза отново слънчева светлина през отварящите се ел. стъкла:):)
![]()
![]()
![]()
И аз днес бях при тях. Ти да не беше един рошав дето дойде по едно време около 12ч.?

На мен не можаха да ми помогнат, понеже машинката ми е заминала вече, ама поне ми казаха къде е проблема и къде да търся "решението" му. Пичовете работят добре и ги препоръчвам (за разлика от предишните дето ми откачиха ел.стъклата и въобще не забелязаха).
- ceno83
- младши ентусиаст
-
[Georgi] написа:ceno83 написа:Бях днес при Зафи и Пепи и найстина ми оправиха и двата прозореца за около 30 мин. с тяхни водачи ми взеха по 15лв. на стъкло което е супер цена. Ако някой има същия проблем ето ви тела на Пепи 0888732757. Найстина с лекота ми ги орпавиха и съм много щастлив да влиза отново слънчева светлина през отварящите се ел. стъкла:):)
![]()
![]()
![]()
И аз днес бях при тях. Ти да не беше един рошав дето дойде по едно време около 12ч.?![]()
На мен не можаха да ми помогнат, понеже машинката ми е заминала вече, ама поне ми казаха къде е проблема и къде да търся "решението" му. Пичовете работят добре и ги препоръчвам (за разлика от предишните дето ми откачиха ел.стъклата и въобще не забелязаха).
Хехехех не съм "РОШАВ"

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2