Индикатора на airbag-a
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Urt
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: го из просото!
- Детайли за колата: E46 330d
Индикатора на airbag-a
Airbag-а от 1-2 дена ми свети няколко минути след като колата е запалена. Давам на контакт светва заедно с останалите неща, угасва за по малко от секунда и пак светва, тръгвам и след около 2 мин угасва. Това го прави от вчера вече поредни около 5 пъти.
До преди си угасваше и не светваше повече. Колата я имам от около 2 месеца. Да не се е подмокрило нещо от дъждовете където валят .... 

- emiche
- младши ентусиаст
-
- Кара: го шано
- Мечтае да кара: още по-шано
- Детайли за колата: Излъскан сток
Погледни първо тук,мисля че това ще ти е от полза.................
http://www.bmwpower-bg.net/forums/search.php

- ceno83
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320D 2001
- Мечтае да кара: M Power
споко моя свети постоянно и незнам какъв му е случая
,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."
Колега виж тази тема:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 2%E8%ED%E0
А конкретно моя опит по случая:
"Колеги аз имам подобен проблем - лампата гасне след около 10-15 секунди (2 еърбега). Това се хваща от диагностиката. Оказа се че датчика на пасажерската седалка е дал фира, а той представлява пластмасово фолио с проводник (нещо като серпентина) вградена в него. При това положение десния еърбег не се включва и причините са 2 - първо ако няма пътник е излишно и второ ако има детска седалка вместо определен натиск на седалката от седнал пътник също не се включва - ясно защо. Тази повреда се явява като пичовете на мивката стъпят с коляно на седалката за да чистят купето от вътре и тежестта вместо да се разпредели равомерно се концентрира на едно място, опъва фолиото и къса проводника.
За смяна се вади и разтапицира седалката а и си е цифра самия датчик и още се обезстрашавам та да тръгна да го сменям ..."
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 2%E8%ED%E0
А конкретно моя опит по случая:
"Колеги аз имам подобен проблем - лампата гасне след около 10-15 секунди (2 еърбега). Това се хваща от диагностиката. Оказа се че датчика на пасажерската седалка е дал фира, а той представлява пластмасово фолио с проводник (нещо като серпентина) вградена в него. При това положение десния еърбег не се включва и причините са 2 - първо ако няма пътник е излишно и второ ако има детска седалка вместо определен натиск на седалката от седнал пътник също не се включва - ясно защо. Тази повреда се явява като пичовете на мивката стъпят с коляно на седалката за да чистят купето от вътре и тежестта вместо да се разпредели равомерно се концентрира на едно място, опъва фолиото и къса проводника.
За смяна се вади и разтапицира седалката а и си е цифра самия датчик и още се обезстрашавам та да тръгна да го сменям ..."
4 мнения
• Страница 1 от 1