Здравейте!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от Zetec » 02 Сеп 2007, 23:57

да ти кажа, щом търсиш мощно БМВ, значи 100% ще го юркаш, а нали знаеш, че разхода при БМВ-тата не е нещо за всеки...

едно приятелче караше преди Е34 (не съм сиг как се води) 525 192к.с. и ми спомена веднъж на една улица тука в Гб. права, като го насъпил, борд. компютъра му изкарал моментен разход 45/100...

аз изкарвам по 25 до 30лв на ден, карам 1.6 кола 90 к.с., която ми гори не повече от 8-9 градско (тука в Габрово спокойно си караш 50% от пътя на 4та) и 40 лв за бенз. за 5 дена трудно ми стигат. а нали се сещаш, че колата не е само наливаш и караш, + това Е30ките са дооооста стари коли, макар и БМВ и те се чупят..

имай го в предвид всичкото това, а и един ден ще ти се прииска и тунинг..

п.с. В НИКАКЪВ случай не искам да те разубеждавам, просто те предупреждавам :)

ентусиаст
Аватар
Кара: е36 32*<0>5

Мнение от Prekysvach » 03 Сеп 2007, 0:01

има нещо вярно 10-12 на дълъг нормално ли е за е30 ? щото градско мн едва ли ще имам (и аз живея в един град..... село си е направо)

Потребител
Аватар

Мнение от Zetec » 03 Сеп 2007, 0:04

за там не мога да ти кажа, нямам наблюдения - тука е пълно с БМВ фенове - те ще ти кажат, но лично за мен - разход от 10-12/100 извънградско си е разхищение ! при положение, че моята е слизала до 5.5, а 2000 кубика Фордов двг. прави 5.8 :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Prekysvach » 03 Сеп 2007, 0:12

едно е да караш с извинение дебело мондео с 90 коня друго е е30 с 190 ...... мондеото е по-практично но не си падам практичен обичам бмв-тата акулките ме радват най-много ама нз сиг някой ден като по4не да ме боли артрита на десния крак ше ми дойде акъла в главата и ще си зема нещо по-леко ама ся тфа ме тресе ;)

Потребител
Аватар

Мнение от Zetec » 03 Сеп 2007, 0:15

е така е де, аз само ти казвам, че това са "рисковете на професията" :)

аз нямам пари да плащам толкова за бензин, така че ще си карам Мони-то за момента :)

и за последно - пожелавам ти да си купиш пазена и не много настъпвана кола, да и се радваш максимално, и да изкараш мнооого безавариини километри ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Prekysvach » 03 Сеп 2007, 0:17

мерси мн :bowdown:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BaVaReC19 » 03 Сеп 2007, 0:21

абе пич земи се стегни малко , какво от нищото се фърляш на БМВ ? и такива като тебе като заговорят и малко тЮнинг смешна работа, земи си ГОЛФ 3 и си го прави на кенеф, то нищо чудно че сека 2ра катастрофа вече е с Е36 - Селската мечта ! ? чул още не зел книжка и си мисли как фърчи на магистралата и т.н. Кво като си с Е36 сека кур*а е твоя ли :mhihi: маи маи не ти е ясно колко мн се въртат тия 3ки и не са за всеки а :?: нема да ти вливам акъл , чупи си главата
чуждото е общо !

ентусиаст
Аватар

Мнение от Prekysvach » 03 Сеп 2007, 0:28

чупил съм си главата по мотори пък за голф 3-ките ше ти кажа няколко думи . Значи мечтата на всеки 2 циганин е да си вземе голф 3-ка гти да сложи тазове от 30 лв да затъмни задните прозорци с фолио за 5 лв да сложи губери по седалките един диск и ароматизатор борче на огледалото да земе 2 халогена от стария москвич да сложи едно крадено радио касетофонче 2 огнени топки отстрани да лепне тук там едно НОС и ББС да огъне една ламарина и да я сложи за спойлер и да го дърпа с на комшията си жигулйора

П.С не съм говорил за е36 и тюнинг (даже според мен външно бмв-тата не тря се пипат достатъчно красиви са ,може да се напраи компромис с джантите ама тря добре да са подбира не 3 звезни дето ги слагат по тигрите ... селска работа)

ентусиаст
Аватар
Кара: харабийската
Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Мнение от Richmond » 03 Сеп 2007, 2:12

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Prekysvach » 03 Сеп 2007, 2:23

BMW_F1Team написа::mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ми тей си е голфовете са преебани с тая тяхната слава Пернишка :roll:
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 03 Сеп 2007, 2:33

BaVaReC19 написа:абе пич земи се стегни малко , какво от нищото се фърляш на БМВ ? и такива като тебе като заговорят и малко тЮнинг смешна работа, земи си ГОЛФ 3 и си го прави на кенеф, то нищо чудно че сека 2ра катастрофа вече е с Е36 - Селската мечта ! ? чул още не зел книжка и си мисли как фърчи на магистралата и т.н. Кво като си с Е36 сека кур*а е твоя ли :mhihi: маи маи не ти е ясно колко мн се въртат тия 3ки и не са за всеки а :?: нема да ти вливам акъл , чупи си главата

:yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от eddiebg » 03 Сеп 2007, 8:31

Още един кандидат-безсмъртник Изображение

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 03 Сеп 2007, 9:51

bum_bum написа:Оглеждай се за дизели, че до 2 години бензина сигурно ше е 5 лева вече :mhihi:
пък дизела 4.95 :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 03 Сеп 2007, 9:57

bmwfena написа:
bum_bum написа:Оглеждай се за дизели, че до 2 години бензина сигурно ше е 5 лева вече :mhihi:
пък дизела 4.95 :mhihi: :mhihi:

"На черно"... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Zetec » 03 Сеп 2007, 10:47

елате да видите в Габрово как всяко пишман гъзе кара 3та серия...
вчера си карам с братовчеда към цеха, където бачкам, и по пътя за 5 минути изброихме 10 различни тройки и 1 петица...

а още по-интересното - отивам към 8 вечерта в едно заведение до пътя, и на паркинга к'во да видя - 3ка 3ка (всички с тюнинг) голф 2 голф 3 голф 3 астра рено 19 астра ....

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата