Отзиви за Инса моторно масло

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 530 XI E60
Мечтае да кара: Lincoln Navigator

Отзиви за Инса моторно масло

Мнение от prozacc » 02 Сеп 2007, 17:06

Колеги, какво мислите за моторно масло Инса?Бива ли го или по-добре да не се експереметнира...15w40...
Защо турбо дизел, като може турбо бензин..?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vvch » 02 Сеп 2007, 17:16

Тва май е българско.Даваха преди нещо по телевизията за някви магий по горивата на тази фирма.Нещо много смътно ми се върти в главата.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от prozacc » 02 Сеп 2007, 18:21

Иначе бива ли го или е боклук?Защото и аз нещо си спомням,че имаше някакви коментари относно качеството пък и не искам да рискувам.Някой има ли някакви отзиви?Приятел си сложи българско масло за скоростна кутия и докато не загрее хубаво трябваше да рита скоростния лост, за да влезнат предавките.Наскоро го смени, защото то не се трае :( .Но може да не е взел такъв вискозитет, какъвто трябва за неговата кутия...Та затова питам тея българските масла става ли нещо от тях или са боклуци :D

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 02 Сеп 2007, 18:25

Това масло е по-зле и от Лубриката ве, то само за печката става, не се излагайте. Тия масла са само за лади и москвета. То на трабса вала ми изтропа от Лубрика и Инса.

Слави
Аватар

Мнение от © » 02 Сеп 2007, 18:26

в най-ниският ценови клас е
по-надолу от Приста
качестовот му може би е нормално именно за там
миналата зима един клиент ми върна една туба антифриз концентрат - оставил я във фризера и замръзнала :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от prozacc » 02 Сеп 2007, 18:31

И аз си мисля, че не е стока, но пък гледам, че имат сертификат от TUV NORD CERT Gmbh & Co . KG....и си помислих "брей!! ние сме имали Castrol на родни цени, апък ходим да купуваме масла по 70лв.."... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vvch » 02 Сеп 2007, 18:35

prozacc написа:Иначе бива ли го или е боклук?Защото и аз нещо си спомням,че имаше някакви коментари относно качеството пък и не искам да рискувам.Някой има ли някакви отзиви?Приятел си сложи българско масло за скоростна кутия и докато не загрее хубаво трябваше да рита скоростния лост, за да влезнат предавките.Наскоро го смени, защото то не се трае :( .Но може да не е взел такъв вискозитет, какъвто трябва за неговата кутия...Та затова питам тея българските масла става ли нещо от тях или са боклуци :D

Аз не бих рискувал.Всичко българско за мене е ШИТ.А сертификатите се вадят с пари повече отколкото с качество.Фирмите , които ги издават доколкото съм чувал са български или поне хората в тях са българи.

ентусиаст
Аватар
Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
Мечтае да кара: нещо с турбо
Детайли за колата: телефон

Мнение от Turboman » 02 Сеп 2007, 18:49

За коли за които не ти пука е пефектно :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 02 Сеп 2007, 20:24

vvch написа:
prozacc написа:Иначе бива ли го или е боклук?Защото и аз нещо си спомням,че имаше някакви коментари относно качеството пък и не искам да рискувам.Някой има ли някакви отзиви?Приятел си сложи българско масло за скоростна кутия и докато не загрее хубаво трябваше да рита скоростния лост, за да влезнат предавките.Наскоро го смени, защото то не се трае :( .Но може да не е взел такъв вискозитет, какъвто трябва за неговата кутия...Та затова питам тея българските масла става ли нещо от тях или са боклуци :D

Аз не бих рискувал.Всичко българско за мене е ШИТ.А сертификатите се вадят с пари повече отколкото с качество.Фирмите , които ги издават доколкото съм чувал са български или поне хората в тях са българи.

:yes: Кожените палта,...знаеме ги :evil:
Какви сертификати ,какви 5 лева ,фирмите умират(а и са задължени),да си лепнат такъв стикер на етикета за да може да продават,но не го постигат с качество(поне в повечето случаи),а с яко цален....
Верно имаше някаква шумотевица около Инса ,в Русе имат терминал за горива,идва полиция ,проверки и какво тия перат за милиони ,а в България това означава държава в държавата...ае "Изберете Българското"
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34, М20В25+
Детайли за колата: Черен

Re: Отзиви за Инса моторно масло

Мнение от Van » 02 Сеп 2007, 21:10

prozacc написа:Колеги, какво мислите за моторно масло Инса?Бива ли го или по-добре да не се експереметнира...15w40...
Ако сипеш боза на автомобила си ще изкара повече преди да изпуши. В световен мащаб няма по- голям боклук от ИНСА!
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
Мечтае да кара: нещо с турбо
Детайли за колата: телефон

Мнение от Turboman » 03 Сеп 2007, 0:10

М10Д е истината, без значение от производитела

Назад към Извън Темата