Да купувам ли?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Да купувам ли?
Здравейте,
Нов съм във форума, поизчетох доста мнения и не писах досега, но мисля, че е време за съвет!
Днес капарирах едно купе 316, 96та. Поради факта че е събота и няма как да мина диагностика ще го направя понеделник, но малко инфо преди това няма да ми е излишно. Проблема е, че на празен ход двигателя яко се тресе и мени обороти, не гасне, но все пак... Изчетох и чух доста мнения, те се обединяват около стъпковото моторче, свещи, ламда сонда, кабели, дюзи. Моля кажете си мнението! Иначе спазарих колата за 5200, но разкрихме, че е имала лек удър и лампичката за въздушните възглавниците просто е откачена...
Нов съм във форума, поизчетох доста мнения и не писах досега, но мисля, че е време за съвет!
Днес капарирах едно купе 316, 96та. Поради факта че е събота и няма как да мина диагностика ще го направя понеделник, но малко инфо преди това няма да ми е излишно. Проблема е, че на празен ход двигателя яко се тресе и мени обороти, не гасне, но все пак... Изчетох и чух доста мнения, те се обединяват около стъпковото моторче, свещи, ламда сонда, кабели, дюзи. Моля кажете си мнението! Иначе спазарих колата за 5200, но разкрихме, че е имала лек удър и лампичката за въздушните възглавниците просто е откачена...
- rollin
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Honda Prelude H23
- Мечтае да кара: S2000
- Детайли за колата: 4WS
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
а дали лекия удар е бил лек или тотал щаден
внимавайте като си зимате коли с доста дефекти .. после ще станете родовни у форума

внимавайте като си зимате коли с доста дефекти .. после ще станете родовни у форума

- bmw318bordo
- Потребител
-
Преди месец някаде си взех 318i за 5 000 копето е мн запазено НО двигателя се оказа натапкан със сумати ресурси и прахчета и такива глупости.Парвата една седмица сичко беше 6 точки после в големите жеги бочна да загрява рядиатора на парното текна духна гарнитура на главата като я отворих лошо ми стана вал повдигачи кобилички а цените неса за казване неска смених и водна помпа оказа се че само копето е наистена много запазено така че батка никога нямя да разбереш какво струва бмв-то преди да го купиш дано нацелиш нещо добро 

- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
Не прави лекомислени компромиси защото после..............
.
Как си я капарирал при толкова проблеми?
Гледай прецизно защото всичко е пари в последствие.
Успех.

Как си я капарирал при толкова проблеми?
Гледай прецизно защото всичко е пари в последствие.
Успех.
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Аве как ги капарирате такива морги ве хора. Изобщо как стигате до етапа да ви се прииска да ги купите, че и ги запазвате да не ви изпревари някой друг балък.
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
vitamincpp написа:Аве как ги капарирате такива морги ве хора. Изобщо как стигате до етапа да ви се прииска да ги купите, че и ги запазвате да не ви изпревари някой друг балък.

хората искат тънкана и далавера, кво толкова...
- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
Най-добре да беше потърсил същата в малко по-добро състояние. (имам в предвид без проблемите които си разбрал за тази)
ако имаш възможност да се откажеш по-добре не рискувай... Спазарил си я за 5200 сега, но дано не се окаже че отстраняването на тези нередности + уговорената цена да ти струват колкото друга Бима в по-читаво състояние. Джоба си е твой...
Иначе ако много ти харесва и си решил да е Тя, колегата е прав - машина е ще се оправи!!! Успех и от мен
[/img]
ако имаш възможност да се откажеш по-добре не рискувай... Спазарил си я за 5200 сега, но дано не се окаже че отстраняването на тези нередности + уговорената цена да ти струват колкото друга Бима в по-читаво състояние. Джоба си е твой...
Иначе ако много ти харесва и си решил да е Тя, колегата е прав - машина е ще се оправи!!! Успех и от мен

11 мнения
• Страница 1 от 1