Проблем със акумолатора
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Проблем със акумолатора
Здравейте колеги от скоро и аз съм собственик на BMW (мечта...) проблема ми е следния имам акумолатор 60 ампера всичко си беше наред пали си колата слушам си музика без да падне без нищо и изведнаж като спрях колата от движение (4 дена) не съм я палил и отивам да я запаля и какво да видя нито аларма има нито централно нищо никакъв ток да имате някакви идея 

- sean-john
- ентусиаст
-
ами аз запалих със подаване на ток от друга кола (малко зор пак но стана) сега като пообиколих града се е възбудил и е "уж" добре пали си всичко е наред за сега ще го видя утре други ден дали е заминал пак, ако имате някакви идеи каде може да е избегал тока моля споделете ги
- sean-john
- ентусиаст
-
Батка това не е проблем (засега
) ще си купя нов но да не стане като със стария нещо да му изсмуче тока.... че незнам
и да попитам малко извън темата но все пак колата ми е 318ис 91 година мотора м42 ли е ?

и да попитам малко извън темата но все пак колата ми е 318ис 91 година мотора м42 ли е ?

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
- PIPERKOV
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530i SMG
Пробваи с мултицед да измери6 дали има някаква сериозна консумация след като заклю4и6 и пусне6 алармата.Ако има,мери пак но без да вклю4ва6 алармата,ако пак има ве4е трябва да турси6 кое ти дурпа тока
PIPERKOV написа:Пробваи с мултицед да измери6 дали има някаква сериозна консумация след като заклю4и6 и пусне6 алармата.Ако има,мери пак но без да вклю4ва6 алармата,ако пак има ве4е трябва да турси6 кое ти дурпа тока
А, ако не можеш сам да го направиш това иди при някой алармаджия, или при тези дето продават акумулатори!
_!_
- sean-john
- ентусиаст
-
мерси Много пичове и мене взе да ме съмнява алармата защото нещо не е както трябва като я заключа и изписква три пъти а трябва 1 път ходих при пича дето ми я сложи и ми каза,че някаде колата не е затворена добре (но си е затворена навсякаде) и ми каза че сигорно датчика на багажника не ми засича дали е затворен каза ще го сменим но... аз нямах време и сега не сам си в БГ и ще е явно когато се прибера ще пробвам вариантите с включена и изключена аларма да видим кога и как ще падне батерията
мерси още веднъж
мерси още веднъж
- dezavu
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бмв 320 Е36
- Мечтае да кара: ново бмв
здравеи моята пискаше един пат след заклу4ване и накрая се оказа 4е лампата в багажника ми е светела постояно и ми е дарпала акумулатора така 4е провери я може да е от там 

- sean-john
- ентусиаст
-
не е от там приятел проверих мерси за съвета,но забелязах че след като включих алармата 2-3 часа след това започна сама да пищи явно тя е разкатала фамилията на акумолатора като се върна в БГ ще отида при човека който ми я слага да види какво има
мерси на ВСИЧКИ
мерси на ВСИЧКИ
- dezavu
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бмв 320 Е36
- Мечтае да кара: ново бмв
на мене веднаж една муха ми разката акумулатора влязла и на дат4иците за движение два дена познаи грам ток не останал 

- sean-john
- ентусиаст
-
те мойте мисля не са свързани и не действат майче не съм сигорен
иначе от друга страна като се замисля вчера алармата се задейства на пръв поглед от нищо (може и да действат знам ли
) просто тука няма при кого да отида за да погледне алармата ще е като се върна в бг

sean-john написа:те мойте мисля не са свързани и не действат майче не съм сигорениначе от друга страна като се замисля вчера алармата се задейства на пръв поглед от нищо (може и да действат знам ли
) просто тука няма при кого да отида за да погледне алармата ще е като се върна в бг
Имай предвид, че някои аларми, като има оттечка на ток, пищят сами, или ако ти е слаб акумулатора. Моята така правеше и като си смених акумулатора вече не пищи без причина ...

П.С. Моята аларма е оригиналната!
_!_
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2