Милан--съпричастни към трагедията на Севиля
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Милан--съпричастни към трагедията на Севиля
не съм гледал такъв тежък финал..колко мъка имаше в очите на момчетата-взеха купата и почти никва радост-а и нямакак да е след смърта на Пуерта 22год защитник на Севиля--ега ти и трагедията
как намериха тези момчета сили да играят ве..нямам думи
много ми бе тежко накрая---спря ми и пиенето и всичко
товае истинския футбол- не таа пародия дето гледаме тук
извинявайте ама доста съм афектиран

- DiDi
- ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: НЛО
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Да наистина,въобще не се зарадваха победителите или поне не така като за футболисти спечелили суперкупата на Европа.
ужасно е всеки ден да слушаш как някой е починал,още повече някой който не е видял нищо от живота..........
п.с ейййййййй млади сме не се ядосвайте,не се карайте всичко минава,защото виждате сами какво става.Онзи ден щяха да ми откраднат колата под носа (не че е кой знае какво,но си е моето бмв),в първият момент бях бясна след което се замислих че е по важно че аз и близките ми са живи и здрави
п.с ейййййййй млади сме не се ядосвайте,не се карайте всичко минава,защото виждате сами какво става.Онзи ден щяха да ми откраднат колата под носа (не че е кой знае какво,но си е моето бмв),в първият момент бях бясна след което се замислих че е по важно че аз и близките ми са живи и здрави
Никога не съжелявай за нещо което си направил,а за нещо което не си ........
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
съдбата неможеда се избегне затова ядене пиене шофиране на БМВта и еб..е колкото се може повече --тва е
и още един път жалко за тоа млад живот
ами...съдба мамка му

- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
Вярно, че е супер гадно някой толкова млад да умре, но защо не се замислите как така 22 годишен човек, при това спортист, ще получи 3 инфаркта...смятай какви хапчета е блъскал преди мача...
Аз що не съм ритнал бакърчето при положение, че и аз играя всяка седмица...

- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
Не дърпай дяволът за опашката, който каквото му е писано. То по тази логика защо има пушачи, умиращи на 45-50г. от рак, и други, които живеят много повече и почиват от старост или др., нямащо касателство с цигарите?! Жалко за съпругата и детето муPhilAnselmo написа:Вярно, че е супер гадно някой толкова млад да умре, но защо не се замислите как така 22 годишен човек, при това спортист, ще получи 3 инфаркта...смятай какви хапчета е блъскал преди мача...Аз що не съм ритнал бакърчето при положение, че и аз играя всяка седмица...

10 мнения
• Страница 1 от 1