ниво на антифриза
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- riks
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60-525, Е46 н46б18А
ниво на антифриза
Здравейте някой знае ли при наливане на повече антифриз в радиатора има откаде да излезе излишното или може да стане някаква бела с охладителната система.Защото винаги наливам до чертата а го намирам два пръста под нея и там си остава а сега долях почти догоре.???
- riks
- кандидат ентусиаст
-
ниво на антифриза
преди да точиш антифриза запали и остави да поработи около 15мин добре е да отвиеш пробката за обезвьздушаване намира се отгоре на радиатора така ако има вьздух в системата ще го изкара а ако няма ще потече антифриз остави да изтече толкова колкото си налял над чертата ,мисля че щее около 200-300грама
- riks
- кандидат ентусиаст
-
Досега оглеждах радиатора но не видях никаде маркуче , та мисълта ми е когато е загряла ли трябва да е до чертата с надпис cold или студена при мен винаги когато е студена е с два пръста под чертата допълвам я до надписа и след няколко дена е пак два пръста отдолу , и когато и налея повече от чертата долния ляв ъгъл на радиатора леко се намокря и после изсъхва дали е нормално това ??
- PIPERKOV
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530i SMG
И при мен колега е то4но така както казва6 ти:колкото и да му доливам винаги ми пада до определено ниво и така си остава затова спрях да доливам и ве4е цяла година не ми е мруднало нивото,колата ми е съ6тата като твоята М40 316
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
riks написа:Досега оглеждах радиатора но не видях никаде маркуче , та мисълта ми е когато е загряла ли трябва да е до чертата с надпис cold или студена при мен винаги когато е студена е с два пръста под чертата допълвам я до надписа и след няколко дена е пак два пръста отдолу , и когато и налея повече от чертата долния ляв ъгъл на радиатора леко се намокря и после изсъхва дали е нормално това ??
Cold-студен

Пробвай да обезвъздушиш системата,не е нормално да ти пада под чертата ,ако не е въздух в системата,вероятно имаш теч...

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- PIPERKOV
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530i SMG
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
inter.it написа:и аз да питам нещо за да не пускам нова тема,на колко време е нормално да се долива антифриз?
Доливане доста рядко, да не казвам никак, не трябва да се губи антифриз!
Forza Inter...

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
15 мнения
• Страница 1 от 1