Първото кръгче с BMW
Модератори: mitaka7, Общи модератори
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Audi A4 2.6 kuattro написа:...

Момченце, свърши ти срока и се чудиш какво да правиш ли? Излез малко на въздух, стоенето пред компютъра ти влияе зле

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Здравейте! И аз съм отскоро тук във форума инъче съм се усетил че съм "болен" от около 4 годинки насам
Засега нямам собствен баварец, но скоро мисля да се похваля с това
Имах удоволствието да покарам на братовчед ми новата Е36-ца- шестак 150 коня-тръпката е нечовешка. Просто БМВ е колата!!! 

Alexi написа:Audi A4 2.6 kuattro написа:The_Ancient написа:Аз пък миналата седмица карах Е46 320д 136 коня мотора. Страхотна кола, много удобна за каране, невероятни спирачки (това най-много ме впечатли). Това което не ми хареса беше че тоя дизел трябва да върви доста повече от това което показа. Заварявах педала на газта, а той едва едва отцепваше, но момчето каза че не е бил в ред нещо и щели да го оправят. Много зле вървеше, да не се обиждат собствениците на такива коли, пак повтарям че БМВто имаше някакъв проблем.
Вектрата да не върви повече бе смотаняк,ако искаш да я пробваме с моито ауди а4 2.6 или един приятел с 80-ка 4x4 2.0 16v-kuattro,ama тя горката като флинстоунще е скоро ще ми се гони
това ти е 2рото мнение в тоз форум ,и както си почнал заядливо 10 няма да ги направиш .. а с тоя мотор 2.6 със умопомрачителните 15о коня на 320ка не се показвай че ще пийнеш чаец нищо че и е много зле интериора
Даже може и йеската да му го пуснем па нема да му ареса

А, тази болест ми е до болка позната

_!_
- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
аз също бях така от малък си мечтая да си взема Е36-ца и като я взех мали ударих си гъза в тавана

the project is ready....

- Kurt Vagner
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Жената да мърка
- rado89
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 745i e65, 525dA e39
- Мечтае да кара: 850 CSi :)
Така и така се пише за първото кръгче с BMW, поне да запиша моето първо изживяване с пламенната машинка. Бях на 16, чудех се какво ще правя в този живот и тъй като отдавна се занимавам с компютри започнах да правя уеб проекти за една софийска фирмичка собственост на един приятел. Започнах да падат парички и на мен ми стана хубаво, но незнаех какво искам да си купя с тях и.. "ПРАС" като гръм от ясно небе в мобилето ми грабва окото най-запазената е36-ца която съм виждал. Гледам аз, гледам и мигам и цената и точно толкова колкото парички бях събрал. И си викам мамка му имам парите отивам да я гледам. Беше близо до моето градче. Отивам аз (вече съм на 17 и 3 месеца btw. и отивам с наще..
те го покараха, аз се качих треперех от кеф целия и.. звука му беше невероятен, по-добър от на другите които бях виждал и чувал.. и така - сдобих се с е36 318i. Но няма и 2 месеца от притежаването на е36 и баща ми е по-зарибен от мен и си казва - "Искам бмв - да си е*е мамата" при което отиваме в автокъщата и си тръгваме, разбира се аз ухилен до уши!! Излизаме с 2вуместно кабрио BMW Z3 Roadster 1.9i с чип възлизащо на 154 к.с. Сега си ги гледкам пред блока и чакам гадната книжка, но ще е след 2 месеца и съм мн.мн щастлив бмв маниак
поздрави и от мен. Успехи на всички
Очаквам да се присъедина към клуба на 18 г. възраст. чао

поздрави и от мен. Успехи на всички

Сърдитко Петко - празна му торбата..
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3