Шум от вентилацията при угасен мотор
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
			8 мнения
			 • Страница 1 от 1

Шум от вентилацията при угасен мотор
Момчета да ви попитам като изключа колата и извадя ключа се чува един шум, като къркорене от панела с радиото това нормално ли е?

- i4koo
- ентусиаст
- 

- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
А стига bе !!
И при мен е така, нямам идея от какво е, но си мисля че не е нешто сериозно но сега като си хжанал темата, дано някои помогне.

И при мен е така, нямам идея от какво е, но си мисля че не е нешто сериозно но сега като си хжанал темата, дано някои помогне.
- D.Pavlov
- младши ентусиаст
- 

- Кара: Е38
- Мечтае да кара: Е38
Това е моторчето на климатроника който обдухва датчика за вътрешната температура в колата, няма място за притеснение!!
			"Не става само с ядене , трябва и акъл!!!"
		- i4koo
- ентусиаст
- 

- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
да не е касетката  

Последна промяна TYPE-T на 31 Авг 2007, 19:42, променена общо 1 път

Oни ми плaщaтaт кoлкo дa нe умpeм, aмa я paбoтим кoлкo дa нe зacпим. 
[img - кво им пречеше картинката...]
		[img - кво им пречеше картинката...]
- pazokolarov
- старши ентусиаст
- 

- Кара: 320dA 525xd
i4koo написа:странно аз нямам борд комп. никаде не ми отчита в.темп а пак варти ??????
А климатроник имаш ли?
 Това вентилаторче е от системата на климатика, не на бордкомпютъра.
 Това вентилаторче е от системата на климатика, не на бордкомпютъра.
И към авторите на по-горните (без титикака) :
Момчета, в земете прочетете първо важните теми и правилата за форума, прехвърлете малко по малко писаното във форума и не забравяйте да ползвате безценното оръжие - търсачката.
Пък после питайте ако не сте доволни от прочетаното.
- Kartoff
- младши ентусиаст
- 

- Кара: F11 535xd LCI
Добреее айде аз да кажа  Това е по скоро турбинка, която има за задачата да вкарва въздуха от купето през отвора на климатроника за да може дтатчика за температурата да я премери и да сменя режимите адекватно... Освен от това може да има шум и от други места (при мен също се чува шум като загася мотора) като например от печката или от радиото също май се чува шум... Но това не трябва да притеснява никой
 Това е по скоро турбинка, която има за задачата да вкарва въздуха от купето през отвора на климатроника за да може дтатчика за температурата да я премери и да сменя режимите адекватно... Освен от това може да има шум и от други места (при мен също се чува шум като загася мотора) като например от печката или от радиото също май се чува шум... Но това не трябва да притеснява никой 

Това е по скоро турбинка, която има за задачата да вкарва въздуха от купето през отвора на климатроника за да може дтатчика за температурата да я премери и да сменя режимите адекватно... Освен от това може да има шум и от други места (при мен също се чува шум като загася мотора) като например от печката или от радиото също май се чува шум... Но това не трябва да притеснява никой
- ICE
- Ледения
- 

- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Има писано по въпроса!
След 1-5 мин, трябва да спре да върти (след като симулираш излизане от колата и я заключиш)!

След 1-5 мин, трябва да спре да върти (след като симулираш излизане от колата и я заключиш)!
			8 мнения
			 • Страница 1 от 1