отностно фарове за е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
отностно фарове за е36
инали някой представа дали има възможност ма6инките за регулиране на фаровете да се сменят допълнително 4е едната не6то постоянно върти и се наложи да я изклю4а от буксата
аз имам от старите фарове и се 4удя как да я разглобя
мерси предварително
аз имам от старите фарове и се 4удя как да я разглобя
мерси предварително
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- balduin
- Потребител
-
- Кара: Рено Клио
- Мечтае да кара: Рено Клио
- Детайли за колата: 1.4/98hp
И мойте машинки постоянно въртят, като е в положение на 0, на копчето в купето. Значи регулирам си фаровете и на другия ден отново слязли надолу светят на две крачки от колата, и машинките ги чувам сами се "донагласят", реших си проблема като сега стоят на 2 степен, с регулирани фарове и не се местят 

- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
лесно можеш да я извадиш. както каза колегата завърташ на 90 градуса и излиза. също така можеш да и изкараш купулинга за захранването и няма да се върти 

4 8 15 16 23 42
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Е то тва лесно, ама въпроса е да се намери проблема - явно има някъде късо или повредено реле, ръчкай с мултицета:)

благодаря
само на къде да въртя по 4ясовника или обратно
много ви благодаря аз имам от старите фарове и ще ги сменя моите си работиха перфектно абе знаех си аз 4е германеца няма да се излоги и да ги капсолова но ме беше страх да нвеги пожредя 4е бая парици отидоха за тях
много ви благодаря аз имам от старите фарове и ще ги сменя моите си работиха перфектно абе знаех си аз 4е германеца няма да се излоги и да ги капсолова но ме беше страх да нвеги пожредя 4е бая парици отидоха за тях
- Gottlos
- младши ентусиаст
-
- valeto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11
При всяко палене на колата тази машинка си прави настройка на рефлекторите,но след мнооого години работа се получава този проблем,трябва да я свалиш както ти казаха колегите,да я разглобиш и вътре да я оправиш,на мойта една жичка и беше разпоена и затова се въртеше,при теб може да е същото...но моля те,недей да караш с откачена такава че е неприятно за другите срещу теб ако ти застане рефлектора много нагоре.
10 мнения
• Страница 1 от 1