Смяна на тампони...реглаж?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Аватар

Смяна на тампони...реглаж?

Мнение от Mihmor » 30 Авг 2007, 8:51

Смених тампоните на носачите на предницата и ме интересува дали трябва да се прави реглаж?

старши ентусиаст
Аватар

Re: Смяна на тампони...реглаж?

Мнение от Le Transporteur » 30 Авг 2007, 9:07

Mihmor написа:Смених тампоните на носачите на предницата и ме интересува дали трябва да се прави реглаж?

Препоръчвам ти го ,дори и да не ти даде отклонения,ще се провери моментното състояние .
Но иди при някой табиетлия ,който да направи това за което ще му платиш,а не да си каже "а той сменял тампони ,нищо не се е разбутало,няма да пипам много" ...така в този ред на мисли.. :arrow:
От кои тампони сложи?
Хайде със здраве!
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Смяна на тампони...реглаж?

Мнение от CTAMATKO » 30 Авг 2007, 10:17

Mihmor написа:Смених тампоните на носачите на предницата и ме интересува дали трябва да се прави реглаж?

отивай на реглаж без да се замисляш...не струва скъпо към 15-20лв е, но ще ти запази гумите!!!
какви тампони сложи и колко струват? колко ти взеха за труд??? сега как е колата?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 30 Авг 2007, 11:38

кви 15-20 на мен досега под 30 не са ми изкали :roll: става въпрос за реглаж на преден и заден мост което при бмв било задължително

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от CTAMATKO » 30 Авг 2007, 11:43

kiko написа:кви 15-20 на мен досега под 30 не са ми изкали :roll: става въпрос за реглаж на преден и заден мост което при бмв било задължително

Ела до Стара Загора, гумен център Дарми - индустриална зона. Реглаж на преден + заден мост (на компютър гледат наклона, опъват едни въженца ала бала) 15лв. Преглед на преден и заден мост - 7лв (само да видят дали има нужда от реглаж - ако има правят и струва 15лв, ако няма - взимат ти 7лв и си тръгваш спокоен. 30лв си е доста за реглаж!!! работа за 20мин е все пак и не се искат кой знае какви познания. трябват 2 гайчни ключа, и да може да натиска копчетата по компа, от там нататък е само гледане и връткане.

Аватар

Мнение от Mihmor » 30 Авг 2007, 12:55

Мерси много за отговорите, аз така или иначе щях да го правя, защото смених още доста чарколяк, не че трябва, ами просто да съм спокоен, все пак се движим по "прекрасните" ни пътища ;)
Тампоните са ми плътни на SWAG (не съм сигурен) мисля, с отстъпката 100 лева двата.
Тия SWAG читави ли са??

Назад към E36