Смяна на тампони...реглаж?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Смяна на тампони...реглаж?
Смених тампоните на носачите на предницата и ме интересува дали трябва да се прави реглаж?
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Re: Смяна на тампони...реглаж?
Mihmor написа:Смених тампоните на носачите на предницата и ме интересува дали трябва да се прави реглаж?
Препоръчвам ти го ,дори и да не ти даде отклонения,ще се провери моментното състояние .
Но иди при някой табиетлия ,който да направи това за което ще му платиш,а не да си каже "а той сменял тампони ,нищо не се е разбутало,няма да пипам много" ...така в този ред на мисли..

От кои тампони сложи?
Хайде със здраве!
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
Re: Смяна на тампони...реглаж?
Mihmor написа:Смених тампоните на носачите на предницата и ме интересува дали трябва да се прави реглаж?
отивай на реглаж без да се замисляш...не струва скъпо към 15-20лв е, но ще ти запази гумите!!!
какви тампони сложи и колко струват? колко ти взеха за труд??? сега как е колата?
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
кви 15-20 на мен досега под 30 не са ми изкали
става въпрос за реглаж на преден и заден мост което при бмв било задължително

kiko написа:кви 15-20 на мен досега под 30 не са ми изкалистава въпрос за реглаж на преден и заден мост което при бмв било задължително
Ела до Стара Загора, гумен център Дарми - индустриална зона. Реглаж на преден + заден мост (на компютър гледат наклона, опъват едни въженца ала бала) 15лв. Преглед на преден и заден мост - 7лв (само да видят дали има нужда от реглаж - ако има правят и струва 15лв, ако няма - взимат ти 7лв и си тръгваш спокоен. 30лв си е доста за реглаж!!! работа за 20мин е все пак и не се искат кой знае какви познания. трябват 2 гайчни ключа, и да може да натиска копчетата по компа, от там нататък е само гледане и връткане.
6 мнения
• Страница 1 от 1