Колеги помагайте-теч

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Колеги помагайте-теч

Мнение от MALCHO^^ » 29 Авг 2007, 19:47

Преди 2 дни вада колата от гаража 318TDS 97г. и гледам от доло петно,почти засъхнало.огледах е от тук от там нищо не видях.Днес съшо е карах около 3км до работата и вечерта когато се пребирах се наведах преди да е запаля и гледам от доло капчица и пак петно на асвалта.Не разбирам много но ми се струва че капката е под скоростната кутия.Погледнах си маслото на двигателя и е малко под мах(2-3мм) както си беше.когато барнах маслото на двигателя и от тази капка ми се стори че маслото на капката е по рядко и по черно от на двигателя.Според вас какво може да е.четох в форума че им избиват семиринги на скор.кутия.дали е това и ако е то сложен ли е ремонта и колко пари зимат да си има предства и къде да е закарам на добър майстор в Пловдив.Благодаря предварително!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 29 Авг 2007, 19:59

Най вероятно е семерина на кутията ,обикновено задна(откъм карданния вал),добре е да локализираш по добре теча,може да излезе задна семерина на колянов вал... :arrow:
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

Потребител
Аватар

Мнение от MALCHO^^ » 29 Авг 2007, 23:00

а някои може ли да каже каде да е закарам в Пловдив да е видат,че аман от всекви маистори

Потребител
Аватар

Мнение от MALCHO^^ » 30 Авг 2007, 21:11

никоий ли незнае майстори в пловдив и колко ще струва горе доло смяна на семеринг ако излезне това де

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: бавно и спокойно

Мнение от BMW_kiler » 30 Авг 2007, 23:24

абе може да не е от семеримгата на мен лично ми таи масло отгоре от кам лостовете за превключване на скоростите а ако е семеринга той не е мноо скъп около 20-25 лв. е ''елринг'' но може да има и по-скъпи а с ремонта 100-150лв си надолу но нали караш БМВ-парите не са проблем
http://imageshack.com/a/img922/9764/uFw3yK.jpg

"Стана един гаф .... купувам си по каталог тампони за стабилизиращата щанга дето се захваща за носачите (с един болт и две гумички по една отгоре и отдолу от всяка страна). Лягам отдолу и .... чудо нямам такива, ти мани тампоните ами и щанга стабилизираща нямам 'бат ти сеира!" "HONDA forum"

Назад към E36