Моля за съвет за 325 tds
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Моля за съвет за 325 tds
Решил съм да си купя БМВ 325 тдс, намерил съм едно 97г., 143 к.с. за около 8000 лв. Познати ме плашат обаче, че поддръжката била страшно скъпа, дефектирали нафтови помпи /а стрували 1500 евро/ и турбините също, дайте съвет, толкова ли е зле подобна кола или дайте поне мнение. Благодаря предварително!!!
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колега, добре дошъл сред нас
Ползвай търсачката и се "разрови" в Е36 подфорум ,където има много теми изписани за тези автомобили
Успех и дано да попаднеш на добър автомобил
Георги Пенчев

Ползвай търсачката и се "разрови" в Е36 подфорум ,където има много теми изписани за тези автомобили

Успех и дано да попаднеш на добър автомобил

Георги Пенчев
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Моля за съвет за 325 tds
doceto написа:.. поддръжката била страшно скъпа, дефектирали нафтови помпи /а стрували 1500 евро/ и турбините също,..
Не забравяй и че пукат глави и ходовата част е слаба, а двигателя тежък и отпред се разкрачват направо от зор

- m@rtin
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 520i E39 Touring M54
гледай да е читава колата и се мятай на нея!!!няма да сбъркаш!!аз попаднах на барака ,но като хванеш волана на БМВ ставаш мазохист и хич не ти дреме колко наливаш в нея
аз смених ВСИЧКО по колата но не съжалявам 

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
bum_bum написа:doceto написа:.. поддръжката била страшно скъпа, дефектирали нафтови помпи /а стрували 1500 евро/ и турбините също,..
Не забравяй и че пукат глави и ходовата част е слаба, а двигателя тежък и отпред се разкрачват направо от зор

Добре дошъл и от мен! Автомобилът е БМВ ,харесал си 2.5 дизел,значи го взимаш,уловката е да не вземеш "очесана" кола във всякакъв смисъл...,казват че всичко е на късмет ,но при огледа можеш доста да му помогнеш на този твой късмет

Оттам нататък ,ако си читав шофьор и си поддържаш баварката,лафовете от "10-те най",може и да отпаднат...

Хайде със здраве

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
турбината ако е гарет няма проблем.има доста неща които да гледаш,но рядко са здравитеdoceto написа:Решил съм да си купя БМВ 325 тдс, намерил съм едно 97г., 143 к.с. за около 8000 лв. Познати ме плашат обаче, че поддръжката била страшно скъпа, дефектирали нафтови помпи /а стрували 1500 евро/ и турбините също, дайте съвет, толкова ли е зле подобна кола или дайте поне мнение. Благодаря предварително!!!
Ми като повечето коли тук са по на 500 000 км ще се чупят. Че даже и малко се чупят при това положение.
Нормалния и почти безавариен живот на тези двигатели е доста голям.
Главата се пука ама от немърливост не от друго или от "пестеливост" също.
Турбо се разваля от идиотско каране, от кофти масло или от много километри. Има си неща които трябва да се спазват и живота на турбото се удължава доста.
Ако попаднеш на кола която е наистина под 250 хиляди километра и си я караш с добро масло и консумативи ядове с нея почти няма да имаш доста време.
Нормалния и почти безавариен живот на тези двигатели е доста голям.
Главата се пука ама от немърливост не от друго или от "пестеливост" също.
Турбо се разваля от идиотско каране, от кофти масло или от много километри. Има си неща които трябва да се спазват и живота на турбото се удължава доста.
Ако попаднеш на кола която е наистина под 250 хиляди километра и си я караш с добро масло и консумативи ядове с нея почти няма да имаш доста време.
[/quote]турбината ако е гарет няма проблем.има доста неща които да гледаш,но рядко са здравите[/quote]
не са ли всички вентилаторчета garret , или има и други модели ?
не са ли всички вентилаторчета garret , или има и други модели ?
турбината ако е гарет няма проблем.има доста неща които да гледаш,но рядко са здравите[/quote]nandrolon написа:
не са ли всички вентилаторчета garret , или има и други модели ?[/quote]някакви японски
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2