Уплътнения на предни врати - проблем
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Уплътнения на предни врати - проблем
Като карам с над 100 и от предните ми врати (в горните външни ъгли) се чува свистене. Като се загледах и открих че уплътнението на вратата е излязло от мястото си в ъгъла и и от там свести. Някой знае ли колко струват тия уплътнения??? Чуденето ми е дали да взимам оригинални от Дару или някакви там каквито и да са, или от морга???
Re: Уплътнения на предни врати - проблем
CTAMATKO написа:Като карам с над 100 и от предните ми врати (в горните външни ъгли) се чува свистене. Като се загледах и открих че уплътнението на вратата е излязло от мястото си в ъгъла и и от там свести. Някой знае ли колко струват тия уплътнения??? Чуденето ми е дали да взимам оригинални от Дару или някакви там каквито и да са, или от морга???
Преди време бях запитал за тях и имам спомен че бяха около 20 лв, ама нямам ETK тука да погледнем номера им...
d
AlRai написа:пич, и аз го имам същия проблем, самото уплътнение се подвива и водача не води нормално стъклото. Предполагам някой има готов отговор за това.. а това със свистенето си е неприятно
Не си ме разбрал... не говоря за стъклото, а за вратата. Уплътнението на вратата се е прецакало. Иначе това, за което говориш ти се оправя лесно. Махаш кората на вратата, сваляш стъклото до долу и с 4мм отвертка си го наместваш като постепенно вдигаш стъклото. Виж си и вътрешния водач на стъклото, дали не е слязал много надолу, щото тогава може и да ти се затваря на една страна (представлява една по-дебела гумена лайсна). Така и така ще го отваряш, може и да си смажеж с графитена смазка пластмасовите водачи и назъбената ос

[Georgi] написа:Преди време бях запитал за тях и имам спомен че бяха около 20 лв, ама нямам ETK тука да погледнем номера им...
Оригинални или "алтернативни"? Мола те погледни ако можеш и ми кажи толко са точно. Говоря за http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=41&fg=40
номер 2 - ЕDGE PROTECTION FRONT partnumber51728196289
CTAMATKO написа:[Georgi] написа:Преди време бях запитал за тях и имам спомен че бяха около 20 лв, ама нямам ETK тука да погледнем номера им...
Оригинални или "алтернативни"? Мола те погледни ако можеш и ми кажи толко са точно. Говоря за http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=41&fg=40
номер 2 - ЕDGE PROTECTION FRONT partnumber51728196289
В Дару:
Номенклатурен номер : 51728196289
Описание : ОБЛИЦОВКА
Ед.цена (с ДДС) : 63.36 BGL
[Georgi] написа:В Дару:
Номенклатурен номер : 51728196289
Описание : ОБЛИЦОВКА
Ед.цена (с ДДС) : 63.36 BGL
Благодаря! Ето къде ще отиде част от аванса ми...
7 мнения
• Страница 1 от 1