Отново колеги в новините
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Отново колеги в новините
Българин уби жена и рани осем души при неправилно изпреварване в Румъния
30-годишният шофьор катастрофирал челно в дачия, после ударил още една
28.08.2007
Една жена загина, а осем души са ранени - това е равносметката след неправилно изпреварване, което българин предприел по време на пътуване в Румъния, пише местният вестник "Газета де суд".
Опитвайки да мине пред камион с полуремарке, 30-годишният Александър С. катастрофирал челно със своето БМВ в автомобил "Дачия", а след това ударил и втора дачия, която се движела зад първата,
След сблъсъка на място е загинала 53-годишна жена, която била във втората кола. Трима души са с тежки наранявания, а петима са леко ранени.
Сред леко пострадалите е и 56-годишният българин Трифон В, който пътувал в беемвето.
От Нетинфо
30-годишният шофьор катастрофирал челно в дачия, после ударил още една
28.08.2007
Една жена загина, а осем души са ранени - това е равносметката след неправилно изпреварване, което българин предприел по време на пътуване в Румъния, пише местният вестник "Газета де суд".
Опитвайки да мине пред камион с полуремарке, 30-годишният Александър С. катастрофирал челно със своето БМВ в автомобил "Дачия", а след това ударил и втора дачия, която се движела зад първата,
След сблъсъка на място е загинала 53-годишна жена, която била във втората кола. Трима души са с тежки наранявания, а петима са леко ранени.
Сред леко пострадалите е и 56-годишният българин Трифон В, който пътувал в беемвето.
От Нетинфо
- Kocil
- младши ентусиаст
-
Уф...кучетата лаят,керванът си върви...тука сума теми за катастрофи с БМВ имаше,ама явно малко хора си взимат поука...сетих се за една случка оня ден,докато се прибирах по Цариградско - карам си в лявото платно на 50-ина метра след някакво Ауди с около 100-110 малко след Плиска - съвсем културно,без напъни,движение бол в неделя вечерта - във всичките ленти...в един момент ми се залепи отзад една нова сребриста 3ка купе - ама буквално се лепна - регистрацията беше Е и някакъв номер с преобладаващи тройки и петици - не го запомних...както и да е - мръднах се културно вдясно с мигач,тоя след мене направи някаква безумна маневра - напред и от най-ляво в най-дясно и обратно пак в най-ляво...няколко човека набиха кучките заради него - така ли се кара в София бе бастун?Жалко,че има бая такива като тоя...а още по-жалко,че често го отнасят съвсем невинни заради такива...
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
BaVaReC19 написа:просто повечето хора се качат от някоя барака на БМВ и си мислят че всичко е възможно с тази кола![]()
тука мога да поспоря с тебе.... щото бараките на БМВ не карат с 200 по магистралите батенце, тия дето праат катастрофите си мислят че могат да карат тия 150 коня под капака

- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
Някои и с над 200 караме,ама преценяваме.Според мен е по опасно да караш по маломощна кола и да се правиш на състезател с нея.Иначе е ясно че е най добре да караме коли с поне 6 еърбаг-а, с чисто нови гуми с най много 90 км/ч,ама кой го прави?
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Turbo_Ted написа:BaVaReC19 написа:просто повечето хора се качат от някоя барака на БМВ и си мислят че всичко е възможно с тази кола![]()
тука мога да поспоря с тебе.... щото бараките на БМВ не карат с 200 по магистралите батенце, тия дето праат катастрофите си мислят че могат да карат тия 150 коня под капака
Бих допълнил в подкрепа на бавареца, че примерно някои си купи некоя е36ца взел я по тънкана и качеството не е от значение и запо4ва да мисли че е най голяма газар с БМВто към тва добавено малумие като мисля че колата е супер здрава и се сили и накрая се разглобява + неспособност за шофиране..
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- exvitermini
- младши ентусиаст
-
- Кара: '96 Е34 tds touring Individual
- Мечтае да кара: E34 M5 Touring
Според мен темата цели да покаже не колко катастрофи стават с BMW, а че българина (като цяло) си няма култура на шофиране !!! Той винаги е прав, нервен и бърза да мине пръв!!! А недай си боже да се изложи по някакав начин пред някого - следва безумна газ и така вече се е отсрамил
Да ме извинят онези които не са такива - знам, че ги има 

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
маината му на БМВ-то загинала е невинна жена тя всепак е маика,жена,сестра,баба на някои. Маината им и на тия малоумници дето си мислят че могат всичко понеже карат БМВ, аз също карам БМВ ама го карам като бял човек. Има си правила и те важат ДАЖЕ и за нас със БМВ-тата. Караите нормално.
- Гост
-
По същата логика може всеки ден да се пуска тема:
"Днес починаха 11 души в квартал Сердика"...!Хората се раждат и умират-едни от катастрофи,други от болест.... Ми тва е положението-караме коли,катастрофираме,хора загиват. Да не би да спрат да загиват или да умират хора като пишеме всеки ден за това....!
Верно,че манталитета ни е шашав и загубите са повече от нормалното,но тва е положението-живот! Кво да го правиш....!
"Днес починаха 11 души в квартал Сердика"...!Хората се раждат и умират-едни от катастрофи,други от болест.... Ми тва е положението-караме коли,катастрофираме,хора загиват. Да не би да спрат да загиват или да умират хора като пишеме всеки ден за това....!
Верно,че манталитета ни е шашав и загубите са повече от нормалното,но тва е положението-живот! Кво да го правиш....!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
13 мнения
• Страница 1 от 1