318 is ел.перка
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
318 is ел.перка
Поздрави на всички колеги.Нов съм във форума и отскоро съм притежател на 318 is coupe 96г. Имам следният проблем-колата ми е с ел.перка и когато се включи,при подаване на газта до 2000 оборота колата забива муцуна и след това започва да дърпа здраво.Знам че перката е голям консуматор,но не ми се струва норамално да се спъва така до 2к оборота.Моля колегите със същите коли да споделят дали и при тях е така и ако межете да ми помогнете относно този проблем.
Благодаря на всички предварително.
Благодаря на всички предварително.
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Е, т'ва май не е така... при мен само мръдват леко оборотите на празен ход (че тя в движение не се пуска, поне при мен не съм усещал) и толкоз.... и после си върви по същият начин... да не е нещо от стила ти на каране.... да подаваш малко газ и тръгва от ниски обороти? Че с пусната клима при мен ако съм по-"пестелив" и леко мудно тръгва... 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Не е задължително да е по-нов, за да е с ел. перка.
Не знам кога, на кои и защо са слагали ел.перки
Виждал съм ИС 92' с ел.перка, 95' с ел.перка (на GUFF), виждал съм и такъв 98' пък с виско
Не знам кога, на кои и защо са слагали ел.перки

Виждал съм ИС 92' с ел.перка, 95' с ел.перка (на GUFF), виждал съм и такъв 98' пък с виско

и аз съм с ел. перка и при мен само оборотите мръднат леко като се включи. Иначе М42 си е муден под 3000 оборота, ама ти сигурно си с М44 там незнам как е.
Последна промяна izzzo на 29 Авг 2007, 17:59, променена общо 1 път
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
Мисля, че помни определено време, но колко точно нямам идея. Пример: паля колата на сутринта и по дифолт си се включва, изключвам го, спирам някъде, гася колата. Паля отново след 1 час, не се включва. Паля след 5 часа и си се включва. Мисля, че е нормално така 

13 мнения
• Страница 1 от 1