Chek control модулът
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Chek control модулът
Вчера обикалях да търся кола на майка ми и в една автокъща имаше коли на части. Та там имаше едно Е36 купе с бордовия само с чек контрола.
Някой може ли да ми каже къде е точно модула, ако се спазаря да го взема, че да си го сложа на моята кола. Че сега чека на бордовия не работи. А и ако може да ми кажете какво още ми трябва освен модула.
Мерси.
Някой може ли да ми каже къде е точно модула, ако се спазаря да го взема, че да си го сложа на моята кола. Че сега чека на бордовия не работи. А и ако може да ми кажете какво още ми трябва освен модула.
Мерси.
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
!
CM (Check Modul) се намира под волана една черна кутийка с две големи букси бяла и черна
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
кво се случва в момента като натиснеш бутона "checк" на борда?
светва целия дисплей или ти пише "check control inactive , see users manual"?
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
Re: Chek control модулът
Joro_Paveto написа:Вчера обикалях да търся кола на майка ми и в една автокъща имаше коли на части. Та там имаше едно Е36 купе с бордовия само с чек контрола.
Мерси.
трябва ти окабеляване от всяка една лампа до модула, плюс друг радиатор с нивомер и такива ми ти неща..
стига с тея рошави гарги, ще си окабелявам навсякъде с 20 кила жици за един чек....
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
b2 написа:кво се случва в момента като натиснеш бутона "checк" на борда?
Ахам точно това изписва.
А иначе просто мернах, че BMW-то го има чек контрола и ми хрумна да попитам да го взема. Утре вечер имам път към автокъщата в Обеля и ще питам евентуално за цена.
Иначе идеята ми беше да знам какво точно да искам да взема и какво да режа от кабелите, за да тръгне.
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
ами ако не си ме прочел, кабел излиза от модула към всяка крушка общо взето.
говори си с турбото за вманиачаване по темата, той от доста време се куми за борд с чек модул
говори си с турбото за вманиачаване по темата, той от доста време се куми за борд с чек модул

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Абе аз май имам окабеляване за чек модула,щото има десетки незакачени букси
отпред в коша и по цялата кола
отпред в коша и по цялата кола

- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
t0sh написа:ами ако не си ме прочел, кабел излиза от модула към всяка крушка общо взето.
Прочетох за кабелите, но останах с впечатление, че се опитваш да ме разубедиш...а аз съм най-големия инат на света

Отивам днес с тайната надежда, че като му кажа на оня какво ми трябва ще ме гледа като теле и ще ми даде модула за дет се вика "без пари"...да ама нъцки...80лв иска копелето мръсно...та ще се хванем за дедовия и двамата...той без 80лв, аз без модул...

Иначе сериозно окабеляването не ме притеснява и просто ще трябва да отделя 2-3 свободни дни (каквито имам предостатъчно) да изтегля всички жици, но 80лв ми се виждат малко множко за нещо, което е почти непродаваемо, поради липса на клиенти.
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Най-вече отпред около фаровете,казанчето за чистачките,
радиатора,кутията на филтъра(не че имам такава де
).
радиатора,кутията на филтъра(не че имам такава де

- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
Joro_Paveto написа:Прочетох за кабелите, но останах с впечатление, че се опитваш да ме разубедиш...а аз съм най-големия инат на светата навия ли си нещо на пръста само финансовата част може да ме забави, но не и откаже...както стана в случая
![]()
......................
Иначе сериозно окабеляването не ме притеснява и просто ще трябва да отделя 2-3 свободни дни (каквито имам предостатъчно) да изтегля всички жици, но 80лв ми се виждат малко множко за нещо, което е почти непродаваемо, поради липса на клиенти.
Не си само Ти инат...

11 мнения
• Страница 1 от 1