Къде в ж.к. Дружба или в ж.к. Младост има сервизи за БМВ?
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- ilialazarov
-
-
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: E36 - 318
Къде в ж.к. Дружба или в ж.к. Младост има сервизи за БМВ?
Някой можели да ми кажа къде в Дружба или Младост има сервизи от които вие сте доволни, И ПО СПЕЦИАЛНО ДА ВДЕВАТ ЗА БМВ, и малко от малко си гледат работата?
Само моля ви не ми казвайте за ДАРУ КАР.
Само моля ви не ми казвайте за ДАРУ КАР.
Re: Къде в ж.к. Дружба или в ж.к. Младост има сервизи за БМ
ilialazarov написа:Само моля ви не ми казвайте за ДАРУ КАР.
или Камор

- ilialazarov
-
-
Re: Къде в ж.к. Дружба или в ж.к. Младост има сервизи за БМ
Може да включим и кв. Горубляне.
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колега, в Дружба 2 , до бл.272 (в близост до "Цариградски комплекс"") има един сервиз, в който хората работят изключително внимателно и точно.Там преди повече от 2 години смених тампони за задни нивоматни амортисьори - процедура,която ми отказаха няколко известни сервиза (за щастие)
На телефони 0887 26 24 93 и 0888 70 24 34 можеш да намериш шефовете на комплекса - съответно Кирил Джоргов и Георги Василев
Хората са невероятно коректни и точни и те ще ти кажат дали проблема е в тяхната компетенция
Георги Пенчев

На телефони 0887 26 24 93 и 0888 70 24 34 можеш да намериш шефовете на комплекса - съответно Кирил Джоргов и Георги Василев

Георги Пенчев
- ilialazarov
-
-
[quote="Penchev"]Колега, в Дружба 2 , до бл.272 (в близост до "Цариградски комплекс"") има един сервиз, в който хората работят изключително внимателно и точно.Там преди повече от 2 години смених тампони за задни нивоматни амортисьори - процедура,която ми отказаха няколко известни сервиза (за щастие) :!:
На телефони 0887 26 24 93 и 0888 70 24 34 можеш да намериш шефовете на комплекса - съответно Кирил Джоргов и Георги Василев :!: Хората са невероятно коректни и точни и те ще ти кажат дали проблема е в тяхната компетенция ;)
Георги Пенчев[/quote]
благодаря
На телефони 0887 26 24 93 и 0888 70 24 34 можеш да намериш шефовете на комплекса - съответно Кирил Джоргов и Георги Василев :!: Хората са невероятно коректни и точни и те ще ти кажат дали проблема е в тяхната компетенция ;)
Георги Пенчев[/quote]
благодаря
7 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ