2007 Formula 1 Turkish Grand Prix
Модератори: mitaka7, Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
2007 Formula 1 Turkish Grand Prix
И така ние пристигаме в Истанбул и започват един яки задръствания, всеки гледа да мине от където може
Егати големия град! 
Повече никога няма да ме впечетляват здръстванията в София
Стигнахме пистата все пак но не можахме да намериме каде се намира паркинга за колите на трибуна 1 (Всяка трибуна си има отделен паркинг) е спряхме да търсиме и направо се бухнахме отстрани върху една отъпкната поляна, от бързане да не изпуснеме старта забравихме камерата и фотоапарата в колата.
След това влезнахме с баща ми да гледаме старта. И като дадоха старта и профучаха Болидите покрай нас - е няма такъв кеф - а звука беше уникален.
Който не е бил там няма как да разбере какво невероятно изживяване е. Много съм доволен въпреки уникалното Истанбулско движение и напрежението да следиме табелите който бяха само на турски аджаба как да стигнеме до пистата бе!:mhihi:
Очаквайте скоро малко снимки който успяхме да направим с гсм-а

Повече никога няма да ме впечетляват здръстванията в София

- turieca
- кандидат ентусиаст
-
d
абе те табелите неяха само на турски за тези които водят до пистата но бяха сложени чак когато я наближиш
звука на пистата наистина е невероятен аз бях там от петък сутринта
всичко беше хубаво освен блъсканицата и циганията
навсичко отгоре в петък ни изхвърлиха всичката вода при това без да питат дали ще се върнеш да си я оставиш в колата а вземат и хвърлят а в събота и неделя пускаха с вода
спах в хотел на 30 км от пистата много хубав в тузла като слезнахме да разгледаме кво да видим нинджи натъркаляни по тревата вечерят до тях други продават чорапи трети варят чаи на нещо като барбекю но за чаиник
щях да забравя и за капак ни свиха апарата от пистата а на паркинга имаше една врачанска очиларка с разбита странечно стъкло въпреки многото гледащи като зомбита жандармеристи запасани с автомати все едно ще те гръмне на момента
но за удоволствието от звука на двигателите се струваше
звука на пистата наистина е невероятен аз бях там от петък сутринта
всичко беше хубаво освен блъсканицата и циганията
навсичко отгоре в петък ни изхвърлиха всичката вода при това без да питат дали ще се върнеш да си я оставиш в колата а вземат и хвърлят а в събота и неделя пускаха с вода
спах в хотел на 30 км от пистата много хубав в тузла като слезнахме да разгледаме кво да видим нинджи натъркаляни по тревата вечерят до тях други продават чорапи трети варят чаи на нещо като барбекю но за чаиник
щях да забравя и за капак ни свиха апарата от пистата а на паркинга имаше една врачанска очиларка с разбита странечно стъкло въпреки многото гледащи като зомбита жандармеристи запасани с автомати все едно ще те гръмне на момента
но за удоволствието от звука на двигателите се струваше
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Имаше и едно огромно българско знаме на една от централните трибуни. Беше до огромен флаг на Ферари..

- turieca
- кандидат ентусиаст
-
d
Докато гледах по телевизията формулата, за момент дадоха някакъв човек наметнат с българското знаме. Някой от тук ли е?
аз видях до пистата едно момче на количка с тениска на клуба но бях вече навън и неможах да му се обадя а българи имаше много като маи повечето бяхме на "зелените площи" след старфиналната права
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Re: d
turieca написа:Докато гледах по телевизията формулата, за момент дадоха някакъв човек наметнат с българското знаме. Някой от тук ли е?
аз видях до пистата едно момче на количка с тениска на клуба но бях вече навън и неможах да му се обадя
Това бях аз.

8 мнения
• Страница 1 от 1