пак за жени :) ......

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 27 Авг 2007, 21:58

SKISA написа:Ебах тая жена ,дет ше изеде четри нови зимни гуми!!!!..........

що бе.. моята за 1 месец изяжда четири зимни 285/50/18... също съм забелязал че това летните гуми също ги няма за нищо- независимо от размера...

за воденето на жени по заведения- ша го планирате кат порастнете и ви се качи стандарта.. кат сте млади импровизацията е най-добрата оферта. дет се казва ако толкова нямаш идеи къде да я заведеш я водиш на сладолед и след това се мотаете.. ако не ти хареса девойката винаги можеш да и нахлупиш сладоледа на главата в края на крайщата :mhihi:

това за парите - не е вярно. жената очаква да можеш да платиш сметката и да си изкарате добре - това приказка, език на телата, химия.. тез неща не се купуват с пари.. а те са тез дето определят вкуса на мероприятието... а за тез дето те гледат в портфейла - таквиз жени се ползват само за определени неща- да не се бъркат понятията... :)

за изненадите - жените обичат умерено да ги изненадват. да няма ексцесии общо взето. 8) изключение правят диамантите обаче.. там няма ограничение... ма те са доста по-нататъка... :)
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 27 Авг 2007, 23:10

е кво
аз мога да кажа от настоящия ми опит че има и жени и жени
например девойката с която съм в момента и тя е плащала сметни
не само аз
и без пари сме били ама пак сме излизали заедно
и тя не цени толкова парите ми колкото самия мен
и за капак съм сигурен в това - тя както ми го е казвала така и ми го е доказвала
е вярно е че много и беше терсене когато стана катастрофата и останах без бимата и бях почнал да си мисля че заради колата ще ме отреже и тн ама тя го опроверга и просто малко намалихме секса в кола :mhihi: :mhihi:
иначе всичко си продължи по старо му
излизаме виждаме се говорим си много мечтаем
въпроса е да си интересен на другия човек
да го изненадваш приятно винаги
когато аз излизам с мойта никога нито един от двамата не знае къде и как ще прекараме времето заедно, нито колко ще е това време и тн
и така е интересно
и никога не си правим планове освен за мястото на срещата :)
поздрави и дано съм бил полезен :)
Изображение

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 27 Авг 2007, 23:18

SKISA написа:Ебах тая жена ,дет ше изеде четри нови зимни гуми!!!!..........та ако ще и Павароти на ушенце да ни пее....!!! Тва да не е некоя
свиня-майка с девет прасенца! :twisted:
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: къртииии --дай на жена пари и кола и и гледай сеира :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 28 Авг 2007, 0:48

:mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 28 Авг 2007, 2:16

M2PR написа:Първо, за да започнат всички да дават оценки, значи има повод не е просто ей така ;)

Второ (отговор на въпроса ти) - ставаше дума за "романтична изненада" 1 път, не всеки ден и всеки път , ма нали си голям защо не си разбрал не знам :roll:

Трето : Тогава си бил на 17, сега си на 18..големо важно, аз не виждам разлика в мисленето, а само клишета в постовете ;)

Не знам какъв повод има, но... Както и да е...Не ме и интересува между другото.

А иначе не знам защо на теб ти се струва "хард" да ти свири някаква цигулка на ушенце. Нали все пак трябва да се създава някакво впечатление на дадена жена. Май на тебе не са ти създавали емоции от този тип... Така най-много да и покажеш, че е важна за теб пък дали е така наистина...все тая, нали крайния резултат в повечето случаи е един и същ... :idea:

За мисленето за годините ми и т.н. си избий от главата да ми говориш. Не си ме познавала тогава, не ме познаваш и сега. Това как мисля, разсъждавам, действам и пр. си е лично, ама лично моя работа. Аз не ти налагам моето мислене на теб. То си остава единствено и само за мен, ако не ти харесва не мисли така. Мисли си по твоя начин и си прави нещата, така както ги смяташ за правилни. Нито си тази, която ще ми дава акъл, нито си тази която ще разсъждава вместо мен. Аз сам решавам как да се държа в обществото и към кой как да се обръщам.

Бих се радвал ако ми отговориш, дори и на ЛС (за да не превръщаме темата в задочен спор)...

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 28 Авг 2007, 11:51

аз съм праил на жена ми 155 рози в хола ,ма преди години. зех ги от разсадник ,та не ме одраха до голо и една дървена количка земах -пълна с цветя и като влезна в хола и и паднаха очите!!! :shock:
още се говори за тия рози-държат още гарез....!

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 28 Авг 2007, 13:04

SKISA написа:аз съм праил на жена ми 155 рози в хола ,ма преди години. зех ги от разсадник ,та не ме одраха до голо и една дървена количка земах -пълна с цветя и като влезна в хола и и паднаха очите!!! :shock:

:shock: Кажи верно. Каква е първата реакция? Колко време я държи още... :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 28 Авг 2007, 14:34

Абе вие сте болни, що бензин са 155 рози :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5, Е60, Е30
Мечтае да кара: с талон
Детайли за колата: БМВ

Мнение от Se7ven » 28 Авг 2007, 14:36

Ако съ на иедро един резервоар :roll: .

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 28 Авг 2007, 22:23

err0r написа:
SKISA написа:аз съм праил на жена ми 155 рози в хола ,ма преди години. зех ги от разсадник ,та не ме одраха до голо и една дървена количка земах -пълна с цветя и като влезна в хола и и паднаха очите!!! :shock:

:shock: Кажи верно. Каква е първата реакция? Колко време я държи още... :)

Първата реакция е като с удар с тъп предмет отзад...! после седи се едно снайперист я е треснал с 22 калибър.... нема звук,нема изстрел-само тишина!
Държи вече около 12 години.....! скоро май ми изтича гаранцията на тоя номер и ше требва да врътна нов! разхода изобщо не е огромен-некъде към 1,5лв за роза беше и то от убавите с дългите дръжки ,ма от разсадник ,ей! ;) не от магазина.

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 28 Авг 2007, 23:55

116литра - ти си откачен! :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 29 Авг 2007, 8:53

///peter написа:116литра - ти си откачен! :mhihi:

1-2 седмици на работа, градско и малко излизане тук - там.

Хм.
Вижте сега.
Отново казвам да не сравнявате жените с любимите ни(бими). Има много и то съвсем прагматични признаци, защо жената не може да излезе победител.
За съжаление положението е точно такова. Жената се държи на същото положение като колата, само че дава признаци на кола с по - мощен мотор, защото:
- на градско харчи доста повече от колата
- на извънградско харчи по - малко, особено ако се движи с висока скорост
- за ремонти, боядисване, лакиране, козметика, тапицерия и т.н. жената харчи повече от колата, освен това материалите, които ползва, далеч не са така трайни, както тези на колата
- удоволствието от нова кола и нова жена е голямо, но колата по - бавно омръзва
- ако колата има проблем, става беззащитна и разчита на вашите знания и умения да и помогнете. Ако жената има проблем, то беззащитният сте Вие
И т.н. и т.н.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 29 Авг 2007, 9:10

хахахахахаха
D3BEP къртиш мифки, шадравани и тн
аз тия акъли отдавна и ги наливам на мойта и наскоро малко по малко почна да свиква
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 29 Авг 2007, 12:05

Не знам дали сериозно ги говорите тия работи за колата пред жената, ако е вярно не сте добре, честно :roll:
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 29 Авг 2007, 12:08

bum_bum написа:Не знам дали сериозно ги говорите тия работи за колата пред жената, ако е вярно не сте добре, честно :roll:

аз такоа нещо не съм казал!
неудошевените са ми след одушевените предмети...
кола се троши и се купува-жена само троши... :mhihi: ..... ако види кво пишеме!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата