Здравейте
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- Wolf4
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 325i
- Мечтае да кара: M-ка, кво друго?
Моля за инфо!
Здравейте всички! Живеем и работим с приятелката ми в Холандия. Наскоро си купих Е36 и все още с приятелката ми сме в еуфория. Колата ми мина годишен преглед преди две седмици и единственото, което ме накараха да сменя бяха задните гуми. От опит знам, че е хубаво да съм готов да сменя, това онова още. Обслужих си колата, но бих желал да знам има ли основни компоненти по окачването, предаването и двигателя, които е хубаво да се подменят. Също много бих се радвал ако ме снабдите с линкове предлагащи помагала за ремонти (тип свърши си работата сам). В момента черпя инфо от приятели холандци с БМВ и от сайта на Джон Бърнс. Поствам ви линк натам:
http://www.unixnerd.demon.co.uk/bmw_home.html
Предварително ви благодаря
.
http://www.unixnerd.demon.co.uk/bmw_home.html
Предварително ви благодаря

Are you M enough...?!
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- Wolf4
- младши ентусиаст
-
Koлега, нищо не съм объркал, защото Е36 е личната ми кола, а последната служебна (един от бимърите, които съм карал) е Ci330. Купих си Е36, защото е без пари и знам, че са доста издържливи. Това е само началото, разбира се. Все още не съм се научил как да качвам снимки в постингите си, за да добиеш представа на какво се возя по време на работа
. Благодаря ти за пожеланията 

Are you M enough...?!
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- Wolf4
- младши ентусиаст
-
bam-bam написа:честита да ти е
Благодаря

Are you M enough...?!
- i--v--o
- кандидат ентусиаст
-
Честито
Здравей, и аз съм скорощен собственик на Е36. Доколкото знам това са здрави машини! Доставят невероятно удоволствие при каране и след това ако се качиш в друга кола на същите години ти се струва като тоалетна
. Малко слабо място на тези BMW-та са шарнирите, но з асметка на това не са скъпи. и подмяната става бързо. Много трябва да се внимава при дъжд и сняг особено ако не си карал кола със задно предаване
Имат дълги скорости(както си усетил надявам се) и на дълъг път се кара много лесно,защото набира на 5-та достатъчно добре... аз имам 316i (102 коня) и съм доволен. изключително стабилни са тия BMW-та дори и при скорост над 180, стига да са ти добри гумите и да не правиш експерименти с резки завойчета. Аз съм вдигал 190 и колата не мръдва
можеше и още,защото оборотите бяха само 5500 (до 6200 е електронното изключване), не я напъвах повече щото не бях с много добри гуми
Да се върна малко на темата... никога не задържай волана до крайно ляво или дясно положение - ще скапеш хидравличната рейка много вързо, когато усетиш че си завъртял до край просто върни волана 3-5 см. С това мога да ти помогна друго вероятно сте знам като покарам няколко месеца.

Да се върна малко на темата... никога не задържай волана до крайно ляво или дясно положение - ще скапеш хидравличната рейка много вързо, когато усетиш че си завъртял до край просто върни волана 3-5 см. С това мога да ти помогна друго вероятно сте знам като покарам няколко месеца.

- Wolf4
- младши ентусиаст
-
Re: Честито
i--v--o написа: Да се върна малко на темата... никога не задържай волана до крайно ляво или дясно положение - ще скапеш хидравличната рейка много вързо, когато усетиш че си завъртял до край просто върни волана 3-5 см. С това мога да ти помогна друго вероятно сте знам като покарам няколко месеца.![]()
![]()
![]()
Благодаря ти, знам го за хидравликата и много внимавам. Предупредил съм и половинката, че отвреме на време и тя сяда зад волана. За максималната и скорост не знам, но като всеки бимър поддържа лесно висока скорост, независимо че двигателят и е недостатъчен за това купе(само1.8cc). Често ходим до Дюселдорф в Германия , че е само на около 200км от нас и там настъпвам по-сериозно, но не съм надувал повече от 180км/ч. Виж служебните съм ги карал наистина яко, но и те сa далеч по-мощни от мойта

Are you M enough...?!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: Честито
Wolf4 написа:Случайно да знаеш сайт с обяснения на английски за ремонтни дейности по Е36? Много ще ти бъда благодарен.
Заповядай

http://www.pelicanparts.com/BMW/techart ... h_main.htm
- Wolf4
- младши ентусиаст
-
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Братле, да не би да търсят случайно шофьори в тая фирма дето работиш? Искам и аз такава работа като тебе дето служебната ми кола да е 330Ci...

БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- Wolf4
- младши ентусиаст
-
turbo написа:Братле, да не би да търсят случайно шофьори в тая фирма дето работиш? Искам и аз такава работа като тебе дето служебната ми кола да е 330Ci...![]()
![]()
Ами във фирмата в която работя не търсят, но като цяло се търсят професионални шофьори с достатъчен стаж и готови за здрава работа. Е, едва ли за да подкарат 330 или нещо друго ячко, но за камион или тир в Бенелюкс не е невъзможно да се попита...
Are you M enough...?!
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
- Wolf4
- младши ентусиаст
-
14 мнения