пак за жени :) ......

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 26 Авг 2007, 15:44

bum_bum написа:Тва ако наистина си и го казал се приготви да вкусиш чужда семенна течност като я целуваш в най- скоро време :mhihi:
:ahah: :ahah:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 26 Авг 2007, 15:59

еми за сега такива неща не съм вкусвал и много си държим един на друг
така че нямам притеснения
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 26 Авг 2007, 22:17

Много добро място е ресторант "Чаирите" - на излизане от Симеоново в посока Бистрица на 700-800 метра от лявата страна на пътя с гледка към София и то чудесна.Заведението е на два етажа, тихо е и обслужването е на ниво :)

Някой каза "Воденицата" над Драгалевци , перфектно място е и "Лебеда" в Панчерево , цените са малко по-височки ,но обслужването и обстановката сая на изключително високо ниво :D

Георги Пенчев
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от сиса » 26 Авг 2007, 22:37

защо не я попиташ,пък тя и сама може да каже къде да отидете...........всяка жена има местенце на което може би винаги е искала да я заведат, е зависи от ситуацията и жената :)
Никога не съжелявай за нещо което си направил,а за нещо което не си ........

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 27 Авг 2007, 2:03

bum_bum написа: ако бях една жена

Ами ако беше две!? :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

сиса написа:защо не я попиташ,пък тя и сама може да каже къде да отидете...........всяка жена има местенце на което може би винаги е искала да я заведат, е зависи от ситуацията и жената :)

Наистина зависи от ситуацията и от жената :) (Мен лично ако някое гадже ме попита къде искам да ме заведе най-много да му отговоря, че не съм малка и мога да си се заведа сама :mhihi: :mhihi: :mhihi:)

Някой спомена за син сити - е тва си е много брутална изненада :kuku:

Най-добре да я заведеш в бар "Шишарка" и всички сте доволни :lol: (а после ако искате си се катерете по калдаръмите и чукарите :mhihi: )

А предложението с цигулките идва малко...хард....освен ако не си решил да й предлагаш брак де :roll: :mhihi:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 27 Авг 2007, 2:50

M2PR написа: (Мен лично ако някое гадже ме попита къде искам да ме заведе най-много да му отговоря, че не съм малка и мога да си се заведа сама :mhihi: :mhihi: :mhihi:)

...и с това ще докажеш, че всъщност наистина си малка... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от M2PR » 27 Авг 2007, 10:44

Ти наистина си човек с някви странни разбирания...
Извинявай но не беше ли точно ти "демонстративния човек ? ( За справка темата ТУК ).
Аз ли трябва да ти обяснявам, че ако държиш на някой, обичаш го и решиш да го изненадаш по-възможно най-милия според теб начин, просто измисли нещо сам и наистина го изненадай.А нее да го разпитваш къде иска да го заведеш, това доказва само колко си смотан и как не можеш да измислиш нищо сам :mhihi:
В случай че се познавате от скоро, и не знаеш какво харесва човека отсреща - да питай, окей няма проблем.

А относно твоята изобретателност и подход към жените, по-горния линк обяснява доста неща (съжалявам ако ти пречи,че съм го постнала, но още тогава ми направи аааааадски грозно впечатление..)
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 27 Авг 2007, 12:08

Пичага импровизирай нещо,пък каквото стане!
В края на краищата,ако не ти върже,значи просто не сте един за друг!
Ако мацката те харесва дори да не и хареса къде си я завела пак ще се развият благосклонно за теб нещата ;)
Ако не те харесва и господ неможе да ти помогне :idea:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 27 Авг 2007, 12:39

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
май се уляхме :) !
много благодаря за всички препоръки и предложения! :winky:
посетихме няколко заведения една пицария малко разходки (импровизацията наистина беше наи-доброто решение)! според нея си изкарахме страхотно :)! искам пак да ви благодаря за подкрепата!!!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 27 Авг 2007, 12:47

M2PR написа:
bum_bum написа: ако бях една жена

Ами ако беше две!? :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ако бях една жена щях да карам е92- 93 примерно вече, а ако бях две, не знам.. :roll: сигурно хеликоптер :mhihi:
Изображение

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 27 Авг 2007, 12:57

много ги лигавите ве...гледки мледки романтики-тинтири минтири ....гледат во имаш в джоба-много ги интересува романтиката.нямаш ли сухо ще си седиш на сухо :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: романтиката и красотата са до време-после почват емоциите.послушайте ме щото съм старо куче и бая гюбюри съм изтряскал само требе да ги лъжеш повечко и си цар :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: с умни жени не се захващайте.оставете ги на отличниците ---намерете си нещо тъпо за да имате успех :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: аре УСПЕХ :mhihi: :mhihi: :mhihi: и повтарям пак НЕ ГИ ГЛЕЗЕТЕ иначе :banghead: :banghead:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 27 Авг 2007, 13:21

M2PR написа:...

А сега де...
И какво общо имаше едното с другото... :?:

А иначе не ми пречи, че си го постнала, аз съм го постнал преди бая време и в интерес на истината той ми е помогнал, така че може само да ме радва. Не съм бил първия, едва ли ще съм последния, който го е правил това. Важен е крайния резултат пък по какъв начин е станало все тая.

А за това какъв съм аз... Все по-често започнахте да ми давате оценки и сега ще ви разкрия тайната. Аз съм балък, от тук нататък ще ви помоля да няма въпроси и коментари относно това какъв съм аз...

А сега може ли да ти задам един въпрос аз на тебе...
Ако винаги аз решавам къде да заведа приятелката си, без тя да има право на избор няма ли да е малко глупаво? Няма нищо лошо в това да я попитам къде и се ходи и да я заведа, пък мога да я изненадам по 1400 различни начин след това... :idea:

А и виж има още нещо. Тогава бях на 17, бая неща са се променили до сега... :idea:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от M2PR » 27 Авг 2007, 18:23

WilliamsF1Team написа:А за това какъв съм аз... Все по-често започнахте да ми давате оценки и сега ще ви разкрия тайната. Аз съм балък, от тук нататък ще ви помоля да няма въпроси и коментари относно това какъв съм аз...

А сега може ли да ти задам един въпрос аз на тебе...
Ако винаги аз решавам къде да заведа приятелката си, без тя да има право на избор няма ли да е малко глупаво? Няма нищо лошо в това да я попитам къде и се ходи и да я заведа, пък мога да я изненадам по 1400 различни начин след това... :idea:

А и виж има още нещо. Тогава бях на 17, бая неща са се променили до сега... :idea:

Първо, за да започнат всички да дават оценки, значи има повод не е просто ей така ;)

Второ (отговор на въпроса ти) - ставаше дума за "романтична изненада" 1 път, не всеки ден и всеки път , ма нали си голям защо не си разбрал не знам :roll:

Трето : Тогава си бил на 17, сега си на 18..големо важно, аз не виждам разлика в мисленето, а само клишета в постовете ;)
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 27 Авг 2007, 19:02

Абе вие не сте в ред, казах ви, че 4 нови зимни гуми ще Ви радват повече :mhihi:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 27 Авг 2007, 21:20

Ебах тая жена ,дет ше изеде четри нови зимни гуми!!!!..........та ако ще и Павароти на ушенце да ни пее....!!! Тва да не е некоя
свиня-майка с девет прасенца! :twisted:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата