щЕ МУ СПУКАМ ГЛАВАТА!!
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
щЕ МУ СПУКАМ ГЛАВАТА!!
Тоя келеш дето ми напика джантата одеве и замириса на ферментирана водка ще му спукам главата...знам че влиза тук в тоя форум!! Също така искам да спукам главата на Осама бин Ладен че той е виновен за цените на бензина!И тоя влиза тук в тоя форум!!
и не напоследно искам да спукам главата с клавятурата на комшията дето ми пуска музика ама нещо не ми стиска и си изливам яда е тук..защото форума е виновен и за проблема на средния изток...
ВИЕ СТЕ ВИНОВНИ ЗА ВСИчКО!!!! Срам нямате..И заради вас имам рожден ден днес и още една година ми тежи на плещите защото не доидохте да ви напия с ракия и винче!!!ВИЕ СТЕ ВИНОВНИ ПУУУУУУУУУ@@@@!!!!
АЙ НАЗДРАВЕ КОЛЕГИ ДА МИ СЕ ПОРАДВАТЕ ОщЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ ДА ВИ СКЪСАМ НЕРВИТЕ И ДАНО ДА НАМАЛЕЯТ ТЪПИТЕ ПОСТОВЕ ОТ ТОЯ РОД...АУУУУППП!!!
и не напоследно искам да спукам главата с клавятурата на комшията дето ми пуска музика ама нещо не ми стиска и си изливам яда е тук..защото форума е виновен и за проблема на средния изток...
ВИЕ СТЕ ВИНОВНИ ЗА ВСИчКО!!!! Срам нямате..И заради вас имам рожден ден днес и още една година ми тежи на плещите защото не доидохте да ви напия с ракия и винче!!!ВИЕ СТЕ ВИНОВНИ ПУУУУУУУУУ@@@@!!!!

АЙ НАЗДРАВЕ КОЛЕГИ ДА МИ СЕ ПОРАДВАТЕ ОщЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ ДА ВИ СКЪСАМ НЕРВИТЕ И ДАНО ДА НАМАЛЕЯТ ТЪПИТЕ ПОСТОВЕ ОТ ТОЯ РОД...АУУУУППП!!!
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Ай наздраве и от мене
Да си жив, здрав и корав и още мно'о БМВ-та да те радват

Да си жив, здрав и корав и още мно'о БМВ-та да те радват

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

ама честно бе бате не ти ли омръзна всеки път я някой ще се регистрира точно за тая цел понеже някой си някъде направил му нещо и идва да реве тук все едно сме майка и баща на тоя въпросния някой си и ще му пляскаме дупето...аз ако бях модератор направо изтриване и бан ай да се разчисти малко форума че му се ебало майката...щях да огранича и достъпа чрез ВИП карти абе малко диктатура щеше да стане ама карай
виното на Брестовица си е най-доброто да знаете

- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Хаха, имаше тук един такъв модератор, дето колеше и бесеше, но много народ ревна, че им не им се зачитали правата за свободен изказ. И от тогава насетне стой та гледай чудеса.
А по другата тема: едно класическо "да си жив и здрав"

А по другата тема: едно класическо "да си жив и здрав"

It's not who You are, it's who You know...
- Illusion
- Бургаското явление
-

Айде да си ни честит

grnka написа:аз ако бях модератор направо изтриване и бан ай да се разчисти малко форума че му се ебало майката...щях да огранича и достъпа чрез ВИП карти абе малко диктатура щеше да стане ама карай![]()
![]()
![]()
![]()
искам от тия твоите ВИП карти

- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....

Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2