Новак....
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- saphir
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 36/ 318iS '94
Новак....
Здравейте, бъдещи "колеги", казвам колеги защото до месец се очаква да съм собственик на БМВ насочил съм се към Е36 и предполагам че ще е купе, търся си или 316 или 318, но днес много се изненадах и реших най- накрая да се регистрирам и да попитам, има ли БМВ с климатик а не климатроник защото вече видях две купета с панела на парното а доло пред скоростния лост копче със снежинка и копче за рециркулация на въздуха, питам защото знам че с допълнително поставяни климатици има проблеми, имам и друг въпроси, но ще питам по късно за да не досаждам с въпроси, от сега ви благодаря за отговорите.
- Kiceto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS 96'
- saphir
- кандидат ентусиаст
-
не аз знам че това е климатроник-а (стария), значи това което видях беше парното и пред скоростния лост 2 бутона един до друг снежинка и рециркулация сега ще потърся снимка и ще я постна тук.
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- saphir
- кандидат ентусиаст
-
така предполагах и аз, благодаря ви за бързите отговори, някой има ли опит с такъв климатик, и втория ми въпрос е видях на някой съфоромци около циферблатовете на километража сребърни обръчи, в българия има ли ги някаде.
- Kiceto
- кандидат ентусиаст
-
saphir написа:...втория ми въпрос е видях на някой съфоромци около циферблатовете на километража сребърни обръчи, в българия има ли ги някаде.
Има ги даже един колега ги продаваше в "Продава" потърси мисля че бяха около 50лв.
Б - Бързо
М - Мощно
В - Возило
М - Мощно
В - Возило
- saphir
- кандидат ентусиаст
-
- Kiceto
- кандидат ентусиаст
-
saphir написа:знам и аз смятам че е гъзарско ама ще видим, значи реално все пак няма обикновен само климатроник.

Б - Бързо
М - Мощно
В - Возило
М - Мощно
В - Возило
г
моята е с допълнително слаган климатик (точно както казваш с копчета над скоростния лост) лошото при тях е, че зада се сложат се сменя генератора с по-мощен и ако сложат евтин генератор... лошо! сменя се и радиатора до колкото знам. Ако попаднеш на такава кола, провери зарядното напрежение на акумулатора, защото може да е по-високо а това води до доста проблеми... другото лошо нещо е, че трудно се намират филтри за климатика, защото не е като оригиналния на БМВ. Аз моя си го правя сам от вата, просто защото го няма никъде. Иначе климатика си работи чудесно. Успех 

10 мнения
• Страница 1 от 1