пак за жени :) ......

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от [Georgi] » 24 Авг 2007, 15:47

sappa написа:
vld написа:Карай я нагоре по Витоша към Алеко да гледате нощна софия има добри изгледи,а като се постъмни сваляш облегалките и си ти ;)
:yes:

заведи я на копитото, на 20-30 метра като се спуснеш от лифтената станция има една скала с най-красивата гледка обхващаща цяла софия :shock:
Изображение

само да предупредя, че пътеката е тип козя :mhihi: и слизането с други обувки освен маратонки или нешо спортно е немислимо ;)

Като стигнете на мястото казваш:
- Ето ти Луна, ето ти звезди. Аре сваляй гащите... :mhihi:

Може и да Воденицата да я водиш.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diavolo » 24 Авг 2007, 16:10

[Georgi] написа:Като стигнете на мястото казваш:
- Ето ти Луна, ето ти звезди. Аре сваляй гащите... :mhihi:

Еееее... мноо грубо :mhihi: :mhihi: :mhihi: Той романтика търси :guitarist:
п.с. Има доста романтични места навсякъде, а къде, зависи от парите и за колко време! Като гледам събра доста мнения, така че действай и приятна "почивка" :winky:

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 24 Авг 2007, 16:11

като минеш Панчарево, на Кокалянско ханче на табелата точно свиваш в дясно и тръгваш по едни павета нагоре, от там само нагоре и надясно, като свършат паветата има една голям сграда с/у тебе, минаваш й и на нея от дясно по едно "мостче" от там пак нагоре и надясно е пътя, става малко черен за малко и стигаш до едно разклонение, на което хващаш пак надясно, там пак само нагоре то е едно тясно пътче и гледаи да не катериш страшно много, че ще минеш от другата страна на хълма и ше има само полянки :mhihi:
има едно голямо дърво се вижда на пътя, там ако спреш се вижда много яско софия от там, а ако хванеш и пълнолуние е уникално (вземи си апаратче, много яки кадри стават на луната от там ;) )

то трябва да го знаете, всеки път като се качвам минават поне по 2 баварки нагоре :roll: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

п.с. а на Копитото гледката е по-яка от тераската на кафето в хотела, от тая на скалите..поне за мен де..ама пък стаята там е 120 евра.. ама си заслужава :!:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M52B28

Мнение от sappa » 24 Авг 2007, 16:20

bigmurzi написа:п.с. а на Копитото гледката е по-яка от тераската на кафето в хотела, от тая на скалите..поне за мен де..ама пък стаята там е 120 евра.. ама си заслужава :!:

гледката е същата, разликата е там, че на тераската в хотела ще отставиш една 20тарка за по кафенце с количка :mhihi: :mhihi:

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 24 Авг 2007, 16:25

е не е баш така ве, само дето кафето е скъпо :mhihi: :mhihi:
ама не знам, аз се качвам поне веднъж седмично там и съм бил на повечето места на и около лифта и ми се стори доста по приятно в кафенцето..ама въпрос на вкус ..казала котката облизвайки се под опашката... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 24 Авг 2007, 16:54

..казала котката облизвайки се под опашката... :mhihi:
ей по целата глава сте си откачени :mhihi: :winky: :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 24 Авг 2007, 17:37

ивчо написа:..казала котката облизвайки се под опашката... :mhihi:
ей по целата глава сте си откачени :mhihi: :winky: :)

Това са спекулации... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530 Д

Мнение от l-s » 24 Авг 2007, 17:44

да бе и аз съм за копитото ве4ер от там свети цяла софия и в ляво на снимката на колегата има подходяща полянка :mhihi: .Ама си земете якета 4е ве4ер там е яко студ
СИНИ ШАМПИОНИ!!!!!Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 24 Авг 2007, 18:13

ееее ма вие искате с по кафенце за 0.74лв и нестандартен секс да има :mhihi: :mhihi: :mhihi:

за 20лв пингвинче :mhihi:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 24 Авг 2007, 18:43

наистина романса си екласика не съм ял по хубаво нещо както каза колегата от черен романс,ама стана нещо мноо тарапана там ако хванеш някоя маса с готина гледка трябва да си късметлия пък и на тортички и пастички да сваляш мацка не върви някак си за 2-3та среща става
аз бих препоръчал Бояна,точно срещо боянското ханче има една пицария се води ама всичко от менюто е адски добро! има си същата гледка като романса но си е предразполагащо към ракиика,саладка и чистия въздух мацката е готова :twisted:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 25 Авг 2007, 10:11

Зависи, зависи... Но принципно колегата е прав, един тежък ресторант винаги би имал ефект. Макар че много жени се кефят и на природата, и на сладките неща, а няма рецепта как да я свалиш. Романса е добро място, но ако е тарапана се губи ефекта. Природата е добро място.
И като стана дума: Аве колеги, наистина ли смятате, че София е гледка та чак по козите пътеки го пращате да се катери човека за да я гледа :) :) :) :mhihi:
Преди време се бяхме качили на Витоша, за пръв път, да видим прочутите каменни реки "златните мостове".
Срещаме една възрастна жена, с туристически бастун/пръчка. И я питаме "къде са златните мостове".
"Ми ей ги тука, пред вас. А ей там има и кръчма!" - каза тя като толкова сериозно наблегна на кръчмата, сякаш ако не за златните мостове, то поне заради кръчмата си заслужава дето сме били път.

Оттогава вече знам какви са природните забележителности в София и съм включил в речника си понятието "кръчмарски туризъм".

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BaVaReC19 » 25 Авг 2007, 10:59

ако искаш да дадеш ама няма после как да не вземеш :mhihi: отиваш на Витоша нагоре хотела е едни 5 звезден на Копитото :mhihi: вижда се от сякаде както и да го погледнеш напр. от Княжево като го гледаш се 1 си там :mhihi: та още като сте на рецепцията пода е стъклен и се вижда отдоло басеина+джакузи+солариума+фитнеса като се качиш нагоре като ходиш по килимите в коридора имаш чувството че ходиш по памук и ти идва да се сабуеш (ма не го прави :mhihi: ) та така Не че аз съм искал да хода там ,просто там ме заведе ****** ма разликата че бях и в Президенския апартамент :mhihi: те са два : един над друг :) Единия целия е в Синио а другия в Розово , маи розовия Вариант е по добрия! Но не ти препоръчвам да я водиш там и да се набутваш толко (не че знам колко беше) земи една стаичка клима лима сичко бомба, цял ден си киснете в хотела, после вечерта :shock: :shock: от терасата на ресторанта бате ЦЯЛ живот тая мадама няма да го забрави (Ма ако си заслужава) ма предварително ходи виж цени тва онова тва да го напраиш 1 път в живота там и ти стига с тая мацка и после вечно твоя в ЕксТаз :mhihi: по добре да е некоя финна че салатата беше 12-20 лв. ма пак казвам требеЕЕ МНОГО да си заслужада да се набуташ толко ?!? за мене си беше ФРЕЕ :mhihi:
чуждото е общо !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 25 Авг 2007, 11:36

Стига пък вие с тоя Романс ве, ако бях една жена и ме заведе някой там няма го погледна никога повече. Класика било, най- обикновена селска сладкарница, че на сичкото отгоре и на майната си, а и все няма къде да се спре.
Иначе мацката ако ти се кефи и пред градския кенеф да я натиснеш нема да имаш грижа (не казвам, че тр да го правиш де :mhihi: ).
По- добре я заведи в някое готино, тихо заведение в центъра, пък квото има да става ще става, няма смисъл да си чупиш краката и колата по чукарите за да се правиш на някъв, какъвто не си щото ако нещата по тръгнат с нея то ще си излезе наяве всичко ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 25 Авг 2007, 11:47

bum_bum написа:Стига пък вие с тоя Романс ве, ако бях една жена и ме заведе някой там няма го погледна никога повече. Класика било, най- обикновена селска сладкарница, че на сичкото отгоре и на майната си, а и все няма къде да се спре.
Иначе мацката ако ти се кефи и пред градския кенеф да я натиснеш нема да имаш грижа (не казвам, че тр да го правиш де :mhihi: ).
По- добре я заведи в някое готино, тихо заведение в центъра, пък квото има да става ще става, няма смисъл да си чупиш краката и колата по чукарите за да се правиш на някъв, какъвто не си щото ако нещата по тръгнат с нея то ще си излезе наяве всичко ;)

Е да, с това в последното изречение съм съгласен.
Обаче с първите. Ха сега де. Ами... Дай предложение за романтично и спокойно заведение в центъра на София? Защото ми се струва, че елиминирайки място, което 5 човека смятат за добро, не даваш препоръка, а пожелание...
Иначе... Романтика?

Наемаш си една фирма за кетъринг да ти обзаведат една чудесна маса с навес на покрива или общшата тераса на някоя кооперация. Да сложат килим и ако могат, да покрият перваза с плат.
Цветя - задължително. Цветарските фирми дават и под наем. Особено пък само за вечерта.
Вечерята да е непременно на свещи. Подбери виното. За съжаление щом е жена май ще трябва да е сладко.
И с инаеми професионален цигулар/и да ти свири. Щом ще е романтично и ще се хвърлят пари, поне да е като хората.
Нека пък да не й хареса.

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 25 Авг 2007, 11:56

kiko написа:аз бих препоръчал Бояна,точно срещо боянското ханче има една пицария се води ама всичко от менюто е адски добро! има си същата гледка като романса но си е предразполагащо към ракиика,саладка и чистия въздух мацката е готова :twisted:

Пдкрепям! Пицарията се казва Смайал и е с много красива гледка стига да си хванеш маса, че и там има бая хора

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата