Винетки
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Turbo_Ted написа:bam-bam написа:sonny написа:ми то имаше една кампания заради дупките, ама х** ми, всеки пишеше, че ще тръгне на протест и в деня на протеста бомба падна. Трябва да се мисли в тази насока и да се намери начин да се вдигнат овцете. Ние също сме в това число
ти чак са ли се светна ко стаа![]()
ся е сезона на путките
глеи кфи сливовици има по улиците .. скоро нема да се опраим
бам, ако не бяха сливовици, цяла БГ щеше да е нормална държава
аз за кфо викам че е по добре да си бехме под турско робство .. глей колко са си добре

или по добре да станем циганска държава .. всичко друго но не и българска само тогава ше се оправи

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
bam-bam написа:
аз за кфо викам че е по добре да си бехме под турско робство .. глей колко са си добре
или по добре да станем циганска държава .. всичко друго но не и българска само тогава ше се оправи
По-скоро да се събудим трябва

- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Dimo написа:В този дух на размисли да споменем как милите ни държавници насраха за пореден път Цариградско шосе!!!
Искам да питам кой кретен му прави ремонта и как може 2 дни след като е пусната асфалта да е целия на вълни? Що за идиотизъм, никога няма да се оправим!
Този асфалт на вълни всички софиянци го видяха и то не само на Цариградско, ами и на Шипченски и не знам къде още, само Бойко Борисов все не може да го види.
Миналата седмица имаше наглостта даже да отговори на въпроса защо е такъв асфалта нещо като:
"ние работим с най-новите машини такива машини и в европа нямат и няма никакъв начин асфалта да е на вълни"
Едва ли не някой лъже хората че асфалта е на вълни.
На мен лично ми писна от позите му и на идващите избори мисля да му го покажа.
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3