Странен проблем с таблото
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Странен проблем с таблото
Днес като си карах се случи нещо странно с таблото.
Стрелката на скоростомера не работеше, също така километража беше спрял на едни километри и разходомера не работеше, всичко останало си работеше нормално, както оборотомера така и нивата на бензина и стрелката за температурата на охлаждащата течност.
След 2-3 км всичко се оправи (засега).
Ако някой има идея какво може да е станало да сподели.
Благодаря предварително.
Стрелката на скоростомера не работеше, също така километража беше спрял на едни километри и разходомера не работеше, всичко останало си работеше нормално, както оборотомера така и нивата на бензина и стрелката за температурата на охлаждащата течност.
След 2-3 км всичко се оправи (засега).
Ако някой има идея какво може да е станало да сподели.
Благодаря предварително.
Преди време и аз доста се опитах да отстраня този проблем, но накрая се съгласявам с колегите, това е проблем в Е36 и се остранява като си купиш ново табло(за теб ново иначе втора употреба
). Можеш да ползваш търсачката във форума и да прочетеш за подобни проблеми с таблото. Един колега даже беше писал телефони на един майстор който ги оправял. Така че сам решаваш или търсиш майстор или табло. Цените варират от 50 до 150 лв зависи от продавачите.
Поздрави

Поздрави
с
преди време пусках тема за този проблем и се оказаха няколко кондензатора ,бях го дал на един ел.тех. и кога му остане време да го види ,но не ми каза кой са точно и сега си работи.ЯВно проблема с кондензаторите е навсякъде в БМВ ,дано си със същия проблем,ремонта излезе 20лв.
3 мнения
• Страница 1 от 1