Катасрофирах
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
колега искрено ти съчуствам и аз в събота имах такова премеждие на път за морето един папагал с едно А8 реши да спре внезапно и добре че карах бавно иначе щеше да стане мазало на мен и спътниците ни няма нищо а за ламарините , те даже са готови вече само остана една боя и ..... все едно нищо не е било за ламарините да не ти пука важното е вие да сте добре , а най интересното при мене беше че при мене имаше смачкан преден капак смачкана маска ляв фар престилка калник и буфер а на него му нямаше и драскотина на бронята нямаше му нищо

Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен.

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Кой писаха виновен и за какво?
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- FUNERAL
- кандидат ентусиаст
-
Ремонта много зависи от това кога ще се поръчат и пристигнат частите за смяна. Не знам от къде и как ги поръчват (уж са оригинални ) но ги бавят доста. Аз вече седмица чакам за калник само. Освен това остава и боята. И в 3-те им сервиза се боядисва в камера което е добре но се чака много за да се доредиш до нея. Боядисват найстина хубаво, но се чака. Не знам кой сервиз да ти препоръчам аз лично моята я оставям в Изток. От казаното от теб до сега съдя, че ще има доста неща за сманя и не малко за ремонт така че мисля, че ще те бавят не по малко от месец да не кажа 2. Ако нямаш връзки е така просто
. Ако не ти се чака можеш да си я оправиш на друго място не е проблем ще ти платят, но аз лично предпочитам да я оставям в техните сервизи защото както казах по-горе съм доволен от начина по който правят колите. Особенно боядисването.
Дано съм ти помогнал Успех

Дано съм ти помогнал Успех

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!
Преди около месец и нещо колата излезна от сервиза в Изток.Един колоездач се беше блъснал в багажника и се наложи да го изчукат и пребоядисат.
Все още няма оценка за щетите а и този фоторепортер се бави нещо и не ми изпраща снимките .
Доколкото си спомням май калниците не са засегнати чак толкова и ще могат да се оправят.незнам,вече забравих какво е състоянието и а и е в булинс и не съм я виждал от вторник .
Прецаках се яко!От утре съм в отпуска и ще трябва да ходя пеша:(Незнам и немога да осъзная как допуснах тази глупост да се случи.Първата личнна кола ми е това.
Все още няма оценка за щетите а и този фоторепортер се бави нещо и не ми изпраща снимките .
Доколкото си спомням май калниците не са засегнати чак толкова и ще могат да се оправят.незнам,вече забравих какво е състоянието и а и е в булинс и не съм я виждал от вторник .
Прецаках се яко!От утре съм в отпуска и ще трябва да ходя пеша:(Незнам и немога да осъзная как допуснах тази глупост да се случи.Първата личнна кола ми е това.
- koleto_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530dA '04
много ми е интересен пежака.дай някоя снимка.и не е задължително да си правиш колата в булинс.много ще чакаш.ходи в доверен сервиз.Ауто Екип например.те работят с булинс.http://autoequip-bg.com/
Колеги ще направите ли коментар върху това ,че не съм запознат много
Застрахователя ти, при който ти е пълното автокаско, си взима парите от ГО на виновния, а пък застрахователя, направил ГО на виновния водач, има право да предяви регресен иск срещу виновния водач.
ДА разбирам ли ,че след като съм изкаран аз виновен при ПТП-то няма да получа обезщетение .
Снимки все още няма ,фоторепортера се мота нещо .
Застрахователя ти, при който ти е пълното автокаско, си взима парите от ГО на виновния, а пък застрахователя, направил ГО на виновния водач, има право да предяви регресен иск срещу виновния водач.
ДА разбирам ли ,че след като съм изкаран аз виновен при ПТП-то няма да получа обезщетение .
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
brobot написа:Колеги ще направите ли коментар върху това ,че не съм запознат много
ще ти дадът пари но по малко от колко ако не беше ти виновен например
и при тоталка е така има някакви 60-70 % ли ти дават ако ти си виновния ... имал съм удар без моя вина и после по моя почти еднакъв и в втория случай ми дадоха на половината парите на първия

- FUNERAL
- кандидат ентусиаст
-
При регресна щета няма да ти дадът по-малко пари просто сумата която ти изплатят ще се извади от застрахователната стойност на автомобила. На пример ако е бил оценен на 8000 като ти изплатят 2000 застрахователната сума става 6000 вече. Ако искаш можеш да си доплатиш да ти се възстанови първоначалната сума. Не са чак толкова много парите.
Аз преди те посъветвах да я оставиш в тяхния сервиз защото ще ти е направят както трябва. Съветвам те да не правиш компромиси, като си мислиш, че можеш да изкараш някой лев от това, защото после ще съжаляваш. По-добре да стане хубаво колата
Аз преди те посъветвах да я оставиш в тяхния сервиз защото ще ти е направят както трябва. Съветвам те да не правиш компромиси, като си мислиш, че можеш да изкараш някой лев от това, защото после ще съжаляваш. По-добре да стане хубаво колата

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!
- sani
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 ti Compact
Re: Катасрофирах
brobot написа:Снощи към 20.30 на светофара пред Кауфланд Младост при ляв завой с видимост преди него а в него с нулева се сбълсках челно с Пежо 305 .И двамата на зелено..Ще публикувам снимки да видите какви са щетите ..
моята скорост беше към 20 km/h а на другия към 60 km/h най малко
Бях на метри от инцидента - тъкмо влизах в колата, която беше на паркинга на Кауфланд! Колите изглеждаха доста зле, зарадвах се само, че и тримата бяхте в добре и в кондиция! Не е гот да си видиш любимата кола смазана - но това има оправия! Все някак си има изход! Пожелавам ти успех и късмет със застрахователи и сервиз!
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3