Е не е истина ...
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- speedmaniac
- младши ентусиаст
-
Е не е истина ...
Е не се сдържах, но да споделя какво се случи...
То бива бива, ама...
Преди малко (някъде около 9 и нещо - беше тъмно) отивам да пална Бимата, сядам вътре, паля и чакам около минута (това става в ст.град), колата е паркирана в висока трева - и решавам като никога да вдигна предния капак (да се опитам да настроя оборотите на газ) и какво става... М40-то убедително трака ли трака, и изведнъж гледам нещо зад акукулатора ме гледа така
и аз така
и първо не проумявам, замислих се да не е катерица, много приличаше до момента в който се изправи на крака без да бърза за никъде. Мисля че беше невестулка или там подобно, но не разбрах какво правеше зад акумулатора, ако не бях вдигнал капака щях да я повозя доволно...
Представям си как слиза от колата на някой светофар...

Преди малко (някъде около 9 и нещо - беше тъмно) отивам да пална Бимата, сядам вътре, паля и чакам около минута (това става в ст.град), колата е паркирана в висока трева - и решавам като никога да вдигна предния капак (да се опитам да настроя оборотите на газ) и какво става... М40-то убедително трака ли трака, и изведнъж гледам нещо зад акукулатора ме гледа така

...E36 Rulzzz...
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E
- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
Re: Е не е истина ...
speedmaniac написа:Е не се сдържах, но да споделя какво се случи...То бива бива, ама...
Преди малко (някъде около 9 и нещо - беше тъмно) отивам да пална Бимата, сядам вътре, паля и чакам около минута (това става в ст.град), колата е паркирана в висока трева - и решавам като никога да вдигна предния капак (да се опитам да настроя оборотите на газ) и какво става... М40-то убедително трака ли трака, и изведнъж гледам нещо зад акукулатора ме гледа така![]()
![]()
и аз така
и първо не проумявам, замислих се да не е катерица, много приличаше до момента в който се изправи на крака без да бърза за никъде. Мисля че беше невестулка или там подобно, но не разбрах какво правеше зад акумулатора, ако не бях вдигнал капака щях да я повозя доволно...
Представям си как слиза от колата на някой светофар...
![]()
![]()
най-вероятно е бил някой охранен обитател на софииска канализация. огледай хубаво за щети, че тия гадини обичат да си точат зъбите по ел. инсталации и тн.

- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
Нещо не ти ли каза, абе тука много трака тва М40, не мое си дремна у движение за мигМисля че беше невестулка или там подобно

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Нахални животинки - представям си моята брутална перка като запаля как ще го засмуче и ще омаже много лошо целия двигател с кръв

BMW only!
- Illusion
- Бургаското явление
-
Re: Е не е истина ...
speedmaniac написа: и изведнъж гледам нещо зад акукулатора ме гледа така![]()
![]()
и аз така
Еееее може ли такова нещо, да не я питаш как е... нещо... телефонче...
ей ама страшен кавелер си

- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Яро написа:Бахти зоопарка![]()
Да не ти трака вала и да е помислило животинчето, че трошиш орехи?
Невестулката.... Не яде орехи, брат... Тя е по по - блажничко, по - мазничко. Масълце да не ти тече отнякъде

Или просто животинката е легналада се стопли.
Другия вариант: Да си я забрал без да искаш на някоя такава окосена поляна като в аватара ти.
Майтапа настрана, ама внимавай. Тея зверчета са опасни и отхапват... Какъв цвят беше, видя ли я?
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- Kocil
- младши ентусиаст
-
У Щутгарт\Студ.град\ невестулки не съм виждал,ама плъхове дал Господ...
най-вероятно е било някое от тия миловидни създания,дето се точат зъбите на всичко...а особено обичат кабели...та верно си виж,доколкото е възможно,дали не са гризнали някой кабел за десерт... 

27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2