Имам BMW от пет дена и вече ми окрадоха емблемите

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

хх

Мнение от irkum » 21 Авг 2007, 10:11

2 варианта:
1- IP камера линксис безжична + безжичен рутер=300лв.Така ще можеш отвсякъде да виждаш какво става около вас, дори ако те няма/примерно си на морето/ще видиш дали у вас всичко е ОК.
2-Кепчър карта геовижън + камера за нощно надблюдение=350лв.
И при двата вариянта ти трябва и автоматично включващ се прожектор или лампа, т.е. с датчик за движение, защото иначе нищо няма да се вижда.
И двете камери имат софтуер за motion detection или само при движение да записва.
При интерес на ЛС , ще ти помогна. :idea:
ШЕ РАЗБЕРЕШ!!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 21 Авг 2007, 11:05

Аве човек... Направи си застраховката, покарай един месец колата, после ще ти мине.
Това в началото е треска. Всички сме я минали. ОХ, да не ми я откраднат, сега бандитчетата само нея гледат, ох, да не я разбият, ох, кой ми е обрал бронята на паркинга, сигурно е било нарочно!
След като е пред вас... Една хубава аларма, може и от тия, дето пращат SMS-и и си готов.
Една емблема... Кофти. Ама какво да направиш?
И под секрет да ти кажа, че паркингите и те не са спасение, а само успокоение.
Няма закон, правило или начин да държиш собственика на паркинга или охраната отговорен за кражба. На цяло или на парче. Още повече, че паркингите обикновено са на някого.
Затова... Живей си живота, карай си колата и дано тоя проблем ти остане последен. Не си струва да ставаш параноик за дреболии.
Или пък, ако чак толкова нямаш самоконтрол, откажи се от тая тъпотия с 500 лв за камери, дето всеки нормален крадец първо ще ти чупи крушката на лампата.
Огледай се около вас, вземи един малък кредит и си купи гаражче. Ще плащаш няколко години по 150-200 лв. на месец, но поне ще си много по - сигурен какво се случва. Отколкото да си пускаш хитри телевизии във вас. Дето и след излъчването колата ще остане разбита, ама поне ще имаш снимки.

Слави
Аватар

Re: хх

Мнение от © » 21 Авг 2007, 17:22

Малко извън темата, но нямаше ли някакви инфрачервени камери които снимат без лампа?

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: хх

Мнение от NAUGHTY » 21 Авг 2007, 17:59

© написа:Малко извън темата, но нямаше ли някакви инфрачервени камери които снимат без лампа?

Има
ИзображениеИзображение
Някои оставят нещо след себе си само когато клекнат...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 21 Авг 2007, 18:34

може да висе струва смешно ама вместо 500+лева за глупости си земи един беибифон :mhihi: има съм гледал на ТСМ около100лв с нощно виждане и наи якото е че едното като го настроиш да си гледа към колата а другото си е до теб кат си спиш реагира на ясякакъв шум и директно ги хващаш сладурите на място,иначе кат ги запишеш къв е смисъла ако са от друг квартал и повече надали ще ги видиш

кандидат ентусиаст
Аватар

л

Мнение от irkum » 21 Авг 2007, 19:32

Батко ти ме уби :mhihi:
Сиромах човек - жив дявол.
Иначе идеята с бейбифона я бива...
само дето хваща и полицейските честоти и човека съвсем няма да може да заспи.
ШЕ РАЗБЕРЕШ!!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 21 Авг 2007, 23:04

хаха :mhihi: смеи се ти ама един приятел така наистина се пробва да хване някви там при тях и м/у другото добре се виждаше,а за честотите наистина хващаше ама рядко някви бакшиши като минаваха покраи тях

Предишна

Назад към Извън Темата