за реиката?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
за реиката?
нова,втора употреба,рециклиране
аре кажете кво да правя като се има в предвид че нова е Х2 в цената от другите два варянта
аре кажете кво да правя като се има в предвид че нова е Х2 в цената от другите два варянта
Зависи какво и е точно на рейката (какво ще се рециклира)
Втората употреба знаеш ли на какво дередже е, защото пишеш че новата е Х2 ама и 1Х2=2 ако се наложи след година пак да я сменяш с втора употреба и тя пак няма да е нова.
За кормилна, спирачна уредба и ходова част мисля че компромисите са нежелателни
Втората употреба знаеш ли на какво дередже е, защото пишеш че новата е Х2 ама и 1Х2=2 ако се наложи след година пак да я сменяш с втора употреба и тя пак няма да е нова.
За кормилна, спирачна уредба и ходова част мисля че компромисите са нежелателни
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Re: за реиката?
kiko написа:нова,втора употреба,рециклиране
Ух леле...
Ремонтен комплект не върши ли работа?
Рейка специално... Мисля, че не бих заложил на втора употреба. Изборът си е твой. Но те нашите колици си имат проблем с хлабини и течове масово. Не съм спец. Но ако някой не изкара ясни доводи защо например рециклирана рейка въобще не може да бъде решение, изборът си е твой и зависи от състоянието на рейката, която купуваш и парите, които можеш да дадеш.
- kiko
- старши ентусиаст
-
абе и аз си мисля че втора не е решение
поне на рециклираните дават няква гаранция до сега съм рециклирал само веднъж един носач преди повече от 1.5г и до сега няма ядове явно ще се рециклира 

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
рециклирането е най- добре дават ти и гаранция в МЕИ е наи евтино бл11 тел.9652353 140 лв е ако ти си свалиш , ако неможеш с монтаж и демонтаж 220 лв най евтино което намерих в София ина4е ремонтен комплект семеринги от Дару кар 118,19 лв ако намериш майстор за по танко да ти я прави.Успех! ПП.кажи после какво е станало 

- kiko
- старши ентусиаст
-
Ходи в МЕИ-то да ти я погледнат и ще ти кажат какъв е случая. Ако е заминал гребена ще търсиш друга (нова или втора ръка). Това е единственото нещо което не се рециклира. Аз в моя случай си намерих перфектна рейка втора ръка от sonny.
Като минеш покрай МЕИ, Лесотехническия и завиеш към УНСС след спирката на 280 има отбивка в дясно. Влизаш там и в сградата от ляво им се пада сервиза дето им е канала. Там ще ти я свалят и ще ти кажат какъв е случая. Сутринта ако я оставиш, до обяд вероятно ще я погледнат.
Ако искаш да ти снимам визитката им да им звъннеш пусни едно ЛС...
Като минеш покрай МЕИ, Лесотехническия и завиеш към УНСС след спирката на 280 има отбивка в дясно. Влизаш там и в сградата от ляво им се пада сервиза дето им е канала. Там ще ти я свалят и ще ти кажат какъв е случая. Сутринта ако я оставиш, до обяд вероятно ще я погледнат.
Ако искаш да ти снимам визитката им да им звъннеш пусни едно ЛС...
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Да дам и аз своето мнение,като един от тези,препатили доста с въпросната рейка
Първо към колегите с предложение за нова рейка - новата рейка струва скромните 1754 лв.:
-не мерси,колата съм си я купил вече
В МЕИ действително знаят за какво става дума -работилницата е в блок 11 (сграда на тухлички
в дясно от 1-ви блок).
Ако рейката тече,ще ви я рециклират без проблем за около 120 лв.Обаче,ако
има износване на зъбите на гребена,направо забравете.
Варианта,който избрах аз,беше рейка втора употреба.Просто си уредих среща с момчето
пред МЕИ,влязохме,провериха рейката,казаха,че става,и я купих.
Проста схема,която обаче спестява доста главоболия след това

Първо към колегите с предложение за нова рейка - новата рейка струва скромните 1754 лв.:
-не мерси,колата съм си я купил вече

В МЕИ действително знаят за какво става дума -работилницата е в блок 11 (сграда на тухлички
в дясно от 1-ви блок).
Ако рейката тече,ще ви я рециклират без проблем за около 120 лв.Обаче,ако
Варианта,който избрах аз,беше рейка втора употреба.Просто си уредих среща с момчето

- divaneto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 530i
[Ако рейката тече,ще ви я рециклират без проблем за около 120 лв.Обаче,ако
[/quote]
Точно така колега оправят само течове гребен не се поправя и не го продават в никакви ремонтни комплекти.Варианта е втора употреба макар и с теч, но без луфт в гребена

Точно така колега оправят само течове гребен не се поправя и не го продават в никакви ремонтни комплекти.Варианта е втора употреба макар и с теч, но без луфт в гребена
- kiko
- старши ентусиаст
-
ми много лесно за да паркираш не е нужно волана да е до краи!една идея преди да стигне края си не го товари толкова много а това също е достатъчно да си направиш маневрата!още повече не е хубаво да въртиш волана на място
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2