Студен двигател - загуба на мощност
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- L_G
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525д 2003 Автоматик
Студен двигател - загуба на мощност
Привет на всички от извисно време ме тормози един проблем
.......
Сутрин при напално изтинал двигател като я запаля и се почва едно играене на оборотите, тресене на двигателя и при опит за форсиране оборотите се вдигат по бавно и колата няма мощност
....като позагрее нещата се оправят въпреки че пак ми се струва че не я дърпат всичките 140 коня......като е загряла остава сама един проблем че като натисна педала на газта до край не набира така както когато е натиснат до средата........ някакви идей от какво може да се получава това нещо
М42 е двг-то и да оточна че като я копувах мерих копресията на всичките цилиндри беше около 14..........

Сутрин при напално изтинал двигател като я запаля и се почва едно играене на оборотите, тресене на двигателя и при опит за форсиране оборотите се вдигат по бавно и колата няма мощност

М42 е двг-то и да оточна че като я копувах мерих копресията на всичките цилиндри беше около 14..........

- L_G
- кандидат ентусиаст
-
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Провери гуфрето след дебитомера да няма дупки/спуквания. Даже и да е напукано се усеща разликата. Дебитомера също наред ли е ? Свещи/кабели задължителна проверка.
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- L_G
- кандидат ентусиаст
-
Ходих преди в един сервиз (за който в последствие разбрах че са големи ментаци) за профилактичен преглед и там ми казаха че старите ми свещи били за смяна и ми препоръчаха някви четири полюсни за 36 лв......ма колко са свестни 

6 мнения
• Страница 1 от 1