Юбилеен Ролс-Ройс

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

просветлен
Аватар
Мечтае да кара: по празни пътища

Юбилеен Ролс-Ройс

Мнение от kay » 03 Мар 2004, 13:32

Както знаете, Ролс-Ройс са от няколко години собственост на БМВ и последния им модел, разработен съвместно с германската компания "Фантом 8" е един от лидерите в пазара на супер-лукс лимузини. По случай 100 годишнината на компанията Ролс-Ройс, са направили експериментален кабрио модел с 9 литров V16 двигател :shock: Насладете му се! 8)

ентусиаст
Аватар

Мнение от //M_Power » 03 Мар 2004, 14:45

Невероятен е дано да го пуснат в производство.Със сигурност ще е най-доброто и скъпо кабрио. :D
Три Бири и Турбото да сссвири
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 03 Мар 2004, 16:45

Да наистина е много хубав :!: :D Аз преди мислех да пусна една нова тема за марките покровителствани от БМВ и да 4уем мненията си......Та сега ве4е няма нужда :lol: Много е добро кабриото и аз искам такова.Между другото какво мислите за новия Range Rover :?: Тои нали се произвежда от БМВ все още?

просветлен
Аватар

Мнение от kay » 03 Мар 2004, 17:08

Вече не, от няколко години Land Rover са самостоятелна компания. В Range Rover-a двигателя е BMW 4.4i V8 обаче :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kokorba6iqta » 03 Мар 2004, 17:33

Ролса е НЕВЕРОЯТЕН!!! Изглежда супер стилно и което е по-важно притежава и достатъчно агресия та да те респектира!!! Личи си, че БМВ имат пръст в тази компания, защото започнаха веднага да вадят невероятните модели!!! Само се чудя къв е тоя чудовищен 16-цилиндров двигател, много ми е любопитно да чуя подробности около него!!!
Като цяло мисля, че БМВ в момента притежава трите най-страхотни и вълнуващи марки на земята: Естествено първата и завинаги номер едно е БМВ, втората е лидера в луксозния клас, колата която е символът на заможните хора, колата която е нарицателно за изключителни качества и изключително луксозно обзавеждане съчетано с най-новите технологии и малко доза английски консерватизъм да подчертае чара на марката - Ролс-Ройс и не на последно място най-красивата и екстремна кола в малкия клас, която в момента е номер едно мъник сред малдежите в цял свят, легендата с ново лице и още по-голями възможности от преди естествено невероятния Мини Купър!!!!!!
Да обобщя всичко що е дело на компанията БМВ е най-доброто в света в момента и съм убеден, че и за напред ще си остане така!!!!!!
От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Ролсa е готин. :D

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 03 Мар 2004, 17:35

Ролсa е готин. одавна съм фен на Ролс Роис. добре че bmw се пребориха с vw. :D
Изображение

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 03 Мар 2004, 18:50

Kолта е страхотия...V16 :shock: :shock: :shock:
:OT: Виждали ли сте тунинг на Ролс...!? Racing Dynamics :D
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 03 Мар 2004, 18:51

Страхотна кола ,добре че БМВ купиха компанията ,че иначе Мaybah ще се да си остане сам на върха.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ISATIS » 03 Мар 2004, 19:58

kay написа:Вече не, от няколко години Land Rover са самостоятелна компания. В Range Rover-a двигателя е BMW 4.4i V8 обаче :)

Range Rover са собственост на Форд от 2 години,доколкото знам

-----------------------------------
BMW-not an easy choicw, but always the right one!!!
-----------------------------------

просветлен
Аватар

Мнение от kay » 03 Мар 2004, 20:04

Прав си, Ланд Ровър е част от PAG (Premier Automotive Group, Land Rover, Jaguar & Volvo) на Ford. Rover са самостоятелна компания.

младши ентусиаст
Аватар

Re: Юбилеен Ролс-Ройс

Мнение от chefo » 05 Мар 2004, 11:57

kay написа:... 9 литров V16 двигател ...

Наслада за душата ми (и за ушите!!!) :lol:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 05 Мар 2004, 18:39

:++

Назад към Основен Форум