България е най-ислямската страна в ЕС!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 21 Авг 2007, 0:20

и ко стана ся ... пак мноо писаници и нищо като действие ... айде стига сме чоплили семки ... кажувайте га ше прайм въстанието :mhihi: :mhihi: :mhihi:

п.п. дано и тая тема не стане като ония само да си пишем и да си хабим мастилото :lol:
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 21 Авг 2007, 0:45

Ми хората вече направили неква армия ли гвардия ли....имат си и униформи! Който смята да възстава -може да се запише-струва 100 кинта униформата,заклеваш се във вярност на войводата Рассате и си готов! Ако има толкова мераклии-явно има начин...!
По темата! нямам нищо против кой-каква вяра изповядва,*че и морал и квото там иска* стига да не пречи на другите! Ако не ме настъпват мохамеданите-нямам нищ опротив тях-ако ме настъпят-ше се браня и от мохамедани и от християни и от квито дойдат....! В момента с циганите е проблема-да! Ако има зор с циганите и не спазват законите на страната ,в която са се родили-ше трябва да берат ядове..! Същото се отнася и за скинарите ,които се тепат с тех-ако пречат на хората в квартала да живеят нормално-има закон -трябва да се въдвори! Есетествено тва се случва в държавата България ,а както знаем тук реалността е леко изкривена...! Ритането срещу ръжен обикновено води до убождане от ръжена,а не до изкривяването му,за това българина е свикнали мног одобре се е нагодил да оцелява в тия условия...! Нема да се затрием па ако ще и 1/4 да станат турци ли са ,мохамедани ли,помаци ли,цигани ли ...!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 21 Авг 2007, 9:05

SKISA написа:тук реалността е леко изкривена...

Хубаво е, че си оптимист иначе...

Леко?

Колкото и да ми е мъка да го кажа, България за мен е най-извратената държава в света в момента. Откъм закони и спазването им. Откъм диви простотии от богопомазаните. Откъм корупция и умишленото й насаждане с извратени закони.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 21 Авг 2007, 9:38

-----
Последна промяна D3BEP на 21 Авг 2007, 10:13, променена общо 2 пъти

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 21 Авг 2007, 9:42

направо ти капе мед от пръстите като пишеш, нали :D
Изображение

старши ентусиаст