Проблемче с прозореца на предна дясна врата
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Проблемче с прозореца на предна дясна врата
Банда много кофти проблем имам само ми пада стъклото самата машинка(ръчна имам в предвид) ба4ка но се вади от една пласмаска която е в шейната на прозореца някой ако е имал същия проблем мооля да помогне или някой ако знае от каде да ги взема тея пластмасови джаджи МЕРСИ
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
:)
Внимавай с тия прозорци, че е лошо. Аз като я купих счупих единия прозорец /предения десен/ точно заради тия пластмаси. Аз моите едвам ги намерих в Русе от 5 магазина само в 1-ния ги имаха и струваха по 7 лева парчето е бях ядосан и си взех.
- RAFF
- младши ентусиаст
-
а бе вие защо не уточнявате поне от кои градове сте като задавате такива въпроси? 4 лв струва този водач , има го в питмакс ауто.
- speedmaniac
- младши ентусиаст
-
Колега, точно същия проблем имах и го отстраних преди 2 дена. Значи - белите пластмасови водачи ги има нови на доста места, аз взех един за 4 лв. втора ръка го свалиха направо от машинка на Симеон - там имат в изобилие. Смазваш добре и двата водача в грес да движат свободно. При мен проблема с падането на стъклото беше в страничните уплътнения, които са от двете страни на стъклото, едното беше паднало и за това не се държеше стъклото. Лявото е на кофти място, но ако успееш да го паснеш добре, после няма да ти излизат водачите и всичко ще е ок... 

...E36 Rulzzz...
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E
7 мнения
• Страница 1 от 1