Как запо4на вси4ко?
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- PARADOX_sf
- ентусиаст
-
GIORCETO написа:Имам един приятел от квартала (Пламен за тези който се сещтат за кого говоря). Майка му и баша му се занимава нещо с цветя по централна гара и халите и не знам как точно но имаха Е21 320 , Е28 528, и Е23 (тва беще 7ма серия акулата нали?) 728 ...
комщията беше само на 14 а караше като шофьор с 10 години стаж. Е то при наличието на тия коли. Та .. седими се веднуж с него и оше няколко приятели от квартала и той вика дайте ше ви возя в седмицата на брат ми мноо върви нищо, че сега има някъф проблем и ... като почна да изрежда аз накрая го попитах абе то има ли нещо здраво. Та качихме се в колата пали той .. дава газ .. абе нещо само на 5 работи ама тва е временно ... е веро събирали сме по 3 4 лева за бензин за .. 15 минути из квартала .. но това са едни от малкото 15 минути който със сигурност никога няма да забавяТо не бяха метли не беше чудо, не искало да се оправи пак на 5 работело .. и газ до долу. Един S образен завой го взехма като колин макрии много интересно и до ден днешен не мога да го направя с електрониката
А в БМВ то ми харес това (освен звука, вървенето .. това че се коли с нрав, комфорта, разхода
) а и това че една кола караната като за последно .. не поддържана ни най-малко просто нищо не и беше пипано .. вървеше просто като самолет. И то седма серия 2,5 тона купе с двигател 2.8 просто си нямате представа (тези който са карали се изключват) какво може да правите с тази кола по завоите и т.н
И от тогава просто не мога да си представя че съществува друга кола която да ти служи вярно без да я поддържаш и да се грижиш за нея!
Тоя Пламен от кой квартал е?
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
GIORCETO написа:Имам един приятел от квартала (Пламен за тези който се сещтат за кого говоря). Майка му и баша му се занимава нещо с цветя по централна гара и халите и не знам как точно но имаха Е21 320 , Е28 528, и Е23 (тва беще 7ма серия акулата нали?) 728 ...
комщията беше само на 14 а караше като шофьор с 10 години стаж. Е то при наличието на тия коли. Та .. седими се веднуж с него и оше няколко приятели от квартала и той вика дайте ше ви возя в седмицата на брат ми мноо върви нищо, че сега има някъф проблем и ... като почна да изрежда аз накрая го попитах абе то има ли нещо здраво. Та качихме се в колата пали той .. дава газ .. абе нещо само на 5 работи ама тва е временно ... е веро събирали сме по 3 4 лева за бензин за .. 15 минути из квартала .. но това са едни от малкото 15 минути който със сигурност никога няма да забавяТо не бяха метли не беше чудо, не искало да се оправи пак на 5 работело .. и газ до долу. Един S образен завой го взехма като колин макрии много интересно и до ден днешен не мога да го направя с електрониката
А в БМВ то ми харес това (освен звука, вървенето .. това че се коли с нрав, комфорта, разхода
) а и това че една кола караната като за последно .. не поддържана ни най-малко просто нищо не и беше пипано .. вървеше просто като самолет. И то седма серия 2,5 тона купе с двигател 2.8 просто си нямате представа (тези който са карали се изключват) какво може да правите с тази кола по завоите и т.н
И от тогава просто не мога да си представя че съществува друга кола която да ти служи вярно без да я поддържаш и да се грижиш за нея!
А Гиорце помниш ли когато брат му запали "буквално" до огън гумите на 528-цата на кръстовището

Или когато бяха ходили до морето за една нощ и обратно пак със същата 528-ца и по магистралата "не можела" повече от 240 да вдигне

А същата тази кола приличаше на една кошница, очукана, от всякъде лепенки, просто неподдържана кола, карана от немърливи собственици, те всичките тези коли се караха като за последно и не се поддържаха....докато накрая не ги хвърлиха и трите

Иначе голяма мания на таз 2 тонна кола 728 въртиме се и като свърши бензина после бутаме това туловище до пред блока около 500-600 метра

А и в районно съм седял заключен докато не дойдат техните да ни измъкнат, щото бръмчахме с Е21-цата без той да има документи и лични и за автомобила....абе като се замисля

и то това е било тогава когато всичко ми прави ужасно силно впечатление и после никога не се забравя
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
При мен всичко започна в далечната 1982-ра година. Тогава баща ми купи Мохер, и аз пампаеца на 5 годинки съм чул и недоразбрал, че двигателя на мохера е от БМВ. След това (1992-1993) един познат работеше като охрана в месния клон на Първа частна банка и като такъв от време на време караше (и ме возеше) в служебната Е36-ца (316), която тогава беше върха на сладоледа.
Окончателно се влюбих когато през '96-та по някакъв много тъмен начин с един съученик се сдобихме с една Е21 323 срещу сумата от 50 немски марки. Въпросната акула беше в много лошо състояние, нямаше никакви документи, ама вървеше за страх! След като стана ясно че няма никакъв начин тази кола да се узакони, решихме да я продаваме на части, но трите седмици през които беше в движение бяха абсолютна лудница. Даже бях решил да изкарам и книжка, но впоследствие се случиха разни неща, които отложиха книжката с четири години.
Окончателно се влюбих когато през '96-та по някакъв много тъмен начин с един съученик се сдобихме с една Е21 323 срещу сумата от 50 немски марки. Въпросната акула беше в много лошо състояние, нямаше никакви документи, ама вървеше за страх! След като стана ясно че няма никакъв начин тази кола да се узакони, решихме да я продаваме на части, но трите седмици през които беше в движение бяха абсолютна лудница. Даже бях решил да изкарам и книжка, но впоследствие се случиха разни неща, които отложиха книжката с четири години.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
Първото БМВ, което ме грабна (говорим за 1989г.), беше на вуйчо ми 528ia, Е28. Тази кола беше невероятна, колко гуми са останали по асфалта. От нея ми е любовта към БМВ и 6-те цилиндъра, но.... тогава бях юноша бледен и беден и само можех да мечтая за тази марка. По стечение на обстоятелствата съм карал без да притежавам: тази кола, после Е21-323 от онези с правоъгълните фарове, Mazda RX7 vankel, МБ123 280SE, Pontiac Fierro 2.5, следващите са били мои: OPEL Comodore 2.5, (повечето 6-таци!), тойотата (селика 2000, 1979г.) и се почна с БМВ-тата: Е30 320i, и сега Е34 520i.
Едва ли някога ще си купя кола от друга марка!
BMW Ruuuulz! (както се казва!
)
Едва ли някога ще си купя кола от друга марка!
BMW Ruuuulz! (както се казва!

- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Първата кола на която съм се качвал естествено е лада 2101 когато бях на 12-13 години с баща ми на съседната седалка, но истински управлявах за първи път Е28 с невероятния 6 цилиндров мотор, бях изявил желание да измия въпросната красавица това беше преди 12-14 години, измих я и понеже бях оставен без надзор се качих и я подкарах по тесните улици на квартал Надежда естественно при първата среща с друга кола забих плътно в дясно и спрях за да се разминеме(по онова време бях юноша бледен на 14-15).
Но истински се влюбих началото на тази година когато след обикаляне и чудене между Е220, А6, Омега и "евентуално" BMW срещнах тъмночервеното "животно", след като се качих и го карах до сервиза за да го погледнат ЗАБРАВИХ за всички колебания и други марки и коли!!!
BMW

Но истински се влюбих началото на тази година когато след обикаляне и чудене между Е220, А6, Омега и "евентуално" BMW срещнах тъмночервеното "животно", след като се качих и го карах до сервиза за да го погледнат ЗАБРАВИХ за всички колебания и други марки и коли!!!

May the BMW force be with you!
За мен всичко почна в началото на 90-те.Един семеен приятел имаше Е21 -много стегнато ,та оттогава сам си фенче на БМВ
Последна промяна ISATIS на 08 Мар 2004, 19:17, променена общо 1 път
Колите винаги са ми били слабост и с течение на годините някак просто вътре в мен се появи това чувство и убеждение, което вече не е убеждение ами 101% убеденост че просто има разни МПС-та и БМВ.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2