Въпрос относно BMW318i
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- HELL_FIRE_
- Потребител
-
- Кара: BMW 525i
- Мечтае да кара: BMW M6 5.8L AC Schnitzer
Въпрос относно BMW318i
Пичове интересува ме какво ви е мнението за BMW 318i и може ли да се намери читаво такова (с 4 врати), евентуално сиво с климатроник, за около 6000 / 6500 лева? Говоря за модели произведение между 96-та и 98-ма година евентуално и 95. Предложения

Последна промяна HELL_FIRE_ на 17 Авг 2007, 13:33, променена общо 1 път
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
На почти тая цена мойто отговаря, произведено 95, регистрирано 96-та.
98-ма.... Трудно, но не невъзможно. Там се влиза в следващата модификация.
И си приготви минимум едни 1000 лв. За всеки случай.
Извън левата за регистрация, гражданска, каско ...
Масла, филтри, гуми, накладки, ролка, ремък, тампон, амортисьор, драскотина... Все по нещичко изскача
98-ма.... Трудно, но не невъзможно. Там се влиза в следващата модификация.
И си приготви минимум едни 1000 лв. За всеки случай.
Извън левата за регистрация, гражданска, каско ...
Масла, филтри, гуми, накладки, ролка, ремък, тампон, амортисьор, драскотина... Все по нещичко изскача
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
Ами да ти кажа намира се ама с голям зор!Аз мойто 318i,95 година,италианка го взех за 6500 януари обаче кво обикаляне и кви нерви бяха не е истина!Значи изръшках автокъщите във Варна,Пловдив,Дупница,цялото Горубляне и поне петнайсет автокъщи в София плюс няколко обяви по интернет.Значи за сичкото туй обикаляне на тая цена намерих едно свястно комби на Горубляне и мойта по интернет в една автокъща!Имаше и по 5000-5500 обаче няма такива таралясници-удряни,смляни от каране,с въртяни километражи и т.н.Ако имаш търпение ще намериш.Съвет от мен-ако ти се занимава разгледай www.mobile.de ima супер колички и ти излизат горе долу същите пари,може малко отгоре ама поне знайш че са карани в Германия!Успех!
Be nice with the people you meet on the way to the top,because you might meet them on the way back!
- PIPERKOV
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530i SMG
Ами на ба6тами му докараха преди 2 месеца от германия 318 '95 ел.стъкла климатроник(работе6т)стандартните екстри без кожа.Единствената забележка бяха няколко ражди по калниците,които ве4е са опраВЕНИ.И това струва6е с докарването до БГ 5000лв
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Ровете. Аз изгорях по автокъщите, а никога не съм изгарял, имал съм години с над 100 бани....
Разгледах поне 20 БМВ-та. Много алфи и аудита също така, и няколко мерцедеса.
Преди да купя моето, освен стандартните идиотски проверки го кара търговец на автомобили и състезател - мой приятел, огледа го тенекеджия и бояджия, качиха го на стенд за пълен оглед и в края на краищата отиде в сервиз на БМВ за елдиагностика и да го покара малко приемчика.
Няма 100% сигурно, казвам ти пак, ИЗВЪН ЗАСТРАХОВКИ И РЕГИСТРАЦИИ имай предвид поне едни 1000 лв. за дреболии. И... ще е ходене по мъките. Обаче недей да се отчайваш и да се отказваш, опции има, могат да ти го внесат, ти да си внесеш, да си купиш оттук. Препоръчвам третия вариант, по - скъп е, но съм виждал доста наиграли се играчи от първия и втория, в третия има посредник, който си е сложил парите в работата.
Има обаче да обикаляш джамбазите ида се надлъгваш с тях.... Кога ще зареждат, коя е супер колата, колко пари за нея.
Повече от месец обикалях и търсех. Накрая се спрях на няколко коли. С три дена преговори успях да смъкна едвам 10% от цената (не е никак много според мен) и да избутам едно радио, което не беше включено в цената, колкото да пробвам дали въобще уредбата работи.
После те чака и КАТ... Ох, мале, не ми се говори. Ако можеш, купи си кола с номера и не ги сменяй....
Но пък накрая е гот. Струва си да останеш доволен от себе си. Успех.
И... Недей слуша кой какво ти приказва, направи си нещата както си ги решил. 5 човека по 10 начина са ги правили, всеки е правилен за себе си.
Разгледах поне 20 БМВ-та. Много алфи и аудита също така, и няколко мерцедеса.
Преди да купя моето, освен стандартните идиотски проверки го кара търговец на автомобили и състезател - мой приятел, огледа го тенекеджия и бояджия, качиха го на стенд за пълен оглед и в края на краищата отиде в сервиз на БМВ за елдиагностика и да го покара малко приемчика.
Няма 100% сигурно, казвам ти пак, ИЗВЪН ЗАСТРАХОВКИ И РЕГИСТРАЦИИ имай предвид поне едни 1000 лв. за дреболии. И... ще е ходене по мъките. Обаче недей да се отчайваш и да се отказваш, опции има, могат да ти го внесат, ти да си внесеш, да си купиш оттук. Препоръчвам третия вариант, по - скъп е, но съм виждал доста наиграли се играчи от първия и втория, в третия има посредник, който си е сложил парите в работата.
Има обаче да обикаляш джамбазите ида се надлъгваш с тях.... Кога ще зареждат, коя е супер колата, колко пари за нея.
Повече от месец обикалях и търсех. Накрая се спрях на няколко коли. С три дена преговори успях да смъкна едвам 10% от цената (не е никак много според мен) и да избутам едно радио, което не беше включено в цената, колкото да пробвам дали въобще уредбата работи.
После те чака и КАТ... Ох, мале, не ми се говори. Ако можеш, купи си кола с номера и не ги сменяй....
Но пък накрая е гот. Струва си да останеш доволен от себе си. Успех.
И... Недей слуша кой какво ти приказва, направи си нещата както си ги решил. 5 човека по 10 начина са ги правили, всеки е правилен за себе си.
GVT написа:Това ,че няма гаранция е пределно ясно,всеки трябва да има предвид ,че поне една хилядарка си отива по колата след покупка.Писнало ми е да гледам "перфектни" коли,такива са новите в магазина.В повечето случаи в големите автокъщи и те не знаят какво продават.Наскоро купихме кола за жената от един приятел с който служихме преди 15-16 години.Наедна страна имаше 6 бр.Поло и го питам кое е читаво а той вдига рамене и ми казва ,че не знае ,от автовоза направо на плаца.При него ми е добре ,че взимам ,кара 10 дена и ако ми харесва плащам,ако не обратно.А това което дърдорат ,че немските,автрийските и швейцарските били супер да мехванат за шлифера.Съжалявам само ,че не направих снимки на няколко коли да видите за какво става въпрос,баварец е36 98 г.внос от австрия отдолу душемето го нямаше ,куче влиза,мергел С класа 99 г. като свалиха броните и човека взе да си бие главата в стената.За опели голфове и др.нямаизобщо да коментирам.Предпочитам "дарак"от Италия с здрави тенекии отколкото ръждиви германки. винаги има едно Но,намират се и доста читави коли и от там ,но са редко.Истината е да имаш късмет,е и да си отвараш очите разбира се.
Австрийките са най-изгнили. Не знам защо, може би нещо свързано с климата им...

- HELL_FIRE_
- Потребител
-
- Кара: BMW 525i
- Мечтае да кара: BMW M6 5.8L AC Schnitzer
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
Или зимата хвърлят най-много сол и други глупости по пътищатаАвстрийките са най-изгнили. Не знам защо, може би нещо свързано с климата им...

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
Re: Въпрос относно BMW318i
HELL_FIRE_ написа:Пичове интересува ме какво ви е мнението за BMW 318i и може ли да се намери читаво такова (с 4 врати), евентуално сиво с климатроник, за около 6000 / 6500 лева? Говоря за модели произведение между 96-та и 98-ма година евентуално и 95. Предложения![]()
ами аз намерих 318ис от 98ма по ВИН с почти пълен М-пакет ,17ки и т.н. М44 мотора, за 6 ,и сигурно щеше да смъкне и на 5 ама не го купих ... така че всичко се намира въпроса е какво искаш да си купиш
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2