Търся назаем пушка с оптика

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 20 Авг 2007, 13:27

Не няма да вися до дете то си
ще се жалвам като женски полов орган по форумите
и ще ходя като такъв в общините да се моля някой да дойде да ме оправи(отзад) :mhihi:
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 20 Авг 2007, 14:41

D3BEP ,бате всичко което си го написал е вярно и по принцип във всяка нормална държава е така,само че забравяш каде се намираме тука е не дивия запад ами тука е дивия мангалски запад!и ако за кучетата верно би трябвало по някъв хуманен начин да се ограничават то това 100%важи и за циганите!А тука кво става?вместо това ние си ги храниме,помощи алабала онея скачат с брадви ние си ги гледаме умно и така!Така че ако някои пес ме притеснява и застрашава детето бих му теглил куршума без да ми мигне окото поне за него няма никои да ми търси сметка иначе и с манговците бих се позабавлявал с някоя фолоберка

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 20 Авг 2007, 14:47

denko написа:Не няма да вися до дете то си
и ще ходя като такъв в общините да се моля някой да дойде да ме оправи(отзад) :mhihi:

Аз на никого не се жалвам. Проблем с кучетата нямам, а имам 7 години в студентски град, където е манната небесна за всички кучета и където има най - много нападения. Лично според мен много от тях ще да са били предизвикани, защото съм се изпречвал много пъти пред глутници там, и гонейки рейс, и настъпвайки куче и не са ме нападали, даже някои от тях вече бяха посвикнали и ми се радваха. Има и зли, но са 1 на много стотин... По - малко от злите хора.

Не мисля, че да си потърсиш правата и да посбуташ институциите, е жалване като женски полов орган. Даже напротив, по - скоро туземският лов е комплексарщина и демонстрация на мускули, които нямаме. Те тарикатите, които нямат нужда от никого за да се оправят сами, най - бързо се наиграват.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 20 Авг 2007, 14:49

D3BEP написа:

Аз на никого не се жалвам. Проблем с кучетата нямам, а имам 7 години в студентски град, където е манната небесна за всички кучета и където има най - много нападения. Лично според мен много от тях ще да са били предизвикани, защото съм се изпречвал много пъти пред глутници там, и гонейки рейс, и настъпвайки куче и не са ме нападали, даже някои от тях вече бяха посвикнали и ми се радваха. Има и зли, но са 1 на много стотин... По - малко от злите хора.

Не мисля, че да си потърсиш правата и да посбуташ институциите, е жалване като женски полов орган. Даже напротив, по - скоро туземският лов е комплексарщина и демонстрация на мускули, които нямаме. Те тарикатите, които нямат нужда от никого за да се оправят сами, най - бързо се наиграват.

:yes: Не знам колко акъл трябва да имаш за да търсиш саморазправа с куче... :idea:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 20 Авг 2007, 15:05

D3BEP написа:

:clap:

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 20 Авг 2007, 15:13

Незнам ти колко акъл имаш,ама като ти гони детето да го хапе или докато си играе се омаже с лаина защото са навсякъде,и неможе да спиш дни под ред,Избиването им е Изключително приятно :)
Малко по темата с Флоберка е много готино (от опит го казвам) не гърми като топ и не вдига много шум,ама се иска разрешително,в въздушна трябва да си упорит и може и да ги изгониш,но не и да ги убиеш,Сода каустик незнам дали деиства,ама се намира много лесно,по железариите има :)
Успех бате,за жалост продадохме пушката иначе щях да ти доида на гости :twisted:
И внимавай че бабетата дето ги хранат,да не се оплачат в "Милицията" че ги трепеш,щото ще те занимават с глупости
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 20 Авг 2007, 15:23

Scott написа:Незнам ти колко акъл имаш,ама като ти гони детето да го хапе или докато си играе се омаже с лаина защото са навсякъде,и неможе да спиш дни под ред,Избиването им е Изключително приятно :)
Малко по темата с Флоберка е много готино (от опит го казвам) не гърми като топ и не вдига много шум,ама се иска разрешително,в въздушна трябва да си упорит и може и да ги изгониш,но не и да ги убиеш,Сода каустик незнам дали деиства,ама се намира много лесно,по железариите има :)
Успех бате,за жалост продадохме пушката иначе щях да ти доида на гости :twisted:
И внимавай че бабетата дето ги хранат,да не се оплачат в "Милицията" че ги трепеш,щото ще те занимават с глупости

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :lalala: :ahah:
Скъпи гости,
Заповядайте на новата туристическа атракция.
Лов на бездомни кучета по софийските улици.
Предлага се
- Пушка с оптически мерник
- Уред за нощно виждане
- GPS система
За напредналите се предлага и екстра: Бягство от озверели баби и полицията с натрупаната плячка

Ето как общината можела да изкара някоя кинта от туризъм, че да си свърши и работата :idea:

Е30 Fanatic
Аватар

Мнение от N.Mihaylovski » 20 Авг 2007, 15:39

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 20 Авг 2007, 18:15

Колеги, взимайте по една въздушна пушка,(свободна продажба 50-100лв) Отивате при някой печен стругар, пушката се преработва и започва да работи не с въздуха, а с халосни патрони, от тия дето са за стройтелните пистолети за пирони в бетон, патроните са доста евтини и са на свободна продажба. И след кат стане таа далавера, си купувате сачми, а не оловни чашки. Правено е, тествано е, няма грижи, минава през черепа и излиза през гъза. Само се чудя аз га ше го напраа тоа номер, щото и при нас има яко помияри и немога да си разхода спокойно песа, жената я е страх и неще да ходи сама до магазина. Майки с деца, самите деца, баби и старци, всичко се е наплашило, а тука едни дърти некролози, ги хранат тия помиярчета и ги пазат. Другия вариант е, взимаш газов пистолет, взимаш пак халосни патрони и ракетник, купуваш си ракетки. Те са такива като сигнални, от фосфор са. Като го треснеш псето с тях и може и да му подпалиш кожухчето. Много изгаря, не ем питайте отде знам :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 20 Авг 2007, 18:31

Друг вариант: Фащате песа и го поливате с бензин. Защипвате му щипки носа и клепачите. Връзвате му тенекия за опашката и го подпалвате и го пускате. То бяга и гори, а тенекията отзаде му дрънчи и го плаши. Ем ефектно, ем ефективно! Само гледайте да не скокне в някой бензиностанция или склад за барут... Че тогава ще стане твърде ефективно... Да не кажа ефектно.

Колеги, мисля, че темата няма нужда да бъде продължавана.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alX3m » 20 Авг 2007, 18:34

Абе бензин ше абиш :kuku:
Ся кво ме зарибихте иде ми да пребия некой пес
Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 20 Авг 2007, 19:14

D3BEP написа:Друг вариант: Фащате песа и го поливате с бензин. Защипвате му щипки носа и клепачите. Връзвате му тенекия за опашката и го подпалвате и го пускате. То бяга и гори, а тенекията отзаде му дрънчи и го плаши. Ем ефектно, ем ефективно! Само гледайте да не скокне в някой бензиностанция или склад за барут... Че тогава ще стане твърде ефективно... Да не кажа ефектно.

Колеги, мисля, че темата няма нужда да бъде продължавана.

Може и с люта чушка да му намажеш гъза и пак с тенекия, направо ти казвам като наскар е. А в завойте е като Маркус Грьонхолм :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 20 Авг 2007, 19:17

D3BEP написа:Колеги, мисля, че темата няма нужда да бъде продължавана.

Агрийд

Е30 Fanatic
Аватар

Мнение от N.Mihaylovski » 20 Авг 2007, 20:10

Сонка брато в много голяма грешка си, за да не си говора така ще обясна
1 въздушни пушки се преработвати то 5,5мм флоберката е 5.6мм
2 въздушната пушка трябва да се здобие и със ударния механизъм, които въздушната няма,да спомена че това изобщо не е лесна работа и за направа и за намиране на частите

Малко полезно инфо
Флоберовия патрон както и този строителбия със пироан нямат капса иглата ги удря в периферията иначе казано по външния ръб,
Газовия пистолет със приставката за ракити,тъпа работа ракетките изпадат от приставката

Купете си въздушни пушки ама хубави не от 50-100 лв щото са кенефи а хубави и си пуцаите вършат работа ен убиват но ги гонат и прават рани

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 20 Авг 2007, 23:10

ебаси темата ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата