Потребителски кредит / Заем Откъде ?.. :(

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 19 Юли 2007, 12:33

В ДСК искат само служебна бележка за доход за последните 3 месеца + същата такава бележка за поръчителя. Никакви трудови договори. Сега тук пред мен имам една схема за заем от ДСК - при теглене на 10000 лв се връщат 14535 за 6 години (по 198 лв на месец). Това са си 45,35% цялостно оскъпяване на заема, което не е никак малко.

Имай предвид, че първоначално може всичко да ти се вижда ОК, но съвсем скоро ще започнеш да усещаш редовната липса на средствата по погасяване на заема. И това ще трае с години. Ако вноската ти е 100 лева на месец, съвсем спокойно можеш да приемеш, че все едно са ти намалили заплатата с тия пари за дълго време. От друга страна разходите ти ще скочат - бензини, туй-онуй... И както до вчера си имал някой и друг лев в дбжоба, утре ще си седиш вкъщи и една мадама на кино ще ти се види зор да заведеш. Направи си добре сметките. То верно, че мерак с пари се гаси, ама стига да ги имаш.
It's not who You are, it's who You know...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 318IS
Мечтае да кара: BMW E60
Детайли за колата: BMW E36 318IS

Мнение от skate » 20 Авг 2007, 16:49

А някой от Вас може ли да ми даде данните на : Тони Консулт Лизингова Къща ? къде се намират, тел., сайт!?. Търсих из нета но не намерих.. :(

Вижте знам че лихвите са високи..., и че е безумие.. но решил съм го., немога да събирам 3 год. и чак тогава да си купя.,.имам събрани 1500лв. , но те ще отидат някаква част от тях за данъци , сметки и т.н. за колата... на 20 год. съм почти вече и ми се кара нещо..... а й не се замислям толкова за тези лихви и т.н. аз други сметки / плащания нямам такаче........ .....несъм на 35 и да се замислям че лихвите са голями и ще се набутам с пари... :) къде ли несъм ги дал тия пари из дискотеките /...такаче...

Благодаря Ви все пак за мненията...

Надявам се да измисля нещо скоро...

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 20 Авг 2007, 18:26

В пиреос имат кредити с недоказан доход, демек точно за такива които не се осигуряват на реалните си пари. Пробвай и през лизингова къща

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 20 Авг 2007, 19:06

atanasova86 написа:аз теглих от Изи Кредит,сега ПИБ имат некви кредитни карти,дето нищо не проверяват.Аз изтеглих 1000 а ,мъжа ми 2000.Само попълваш некви данни,и ако напишеш че взимаш 800-900лв спокоино можеш да ги вземеш 4000лв.
И картата става за 3 дни.пробвай
В сайта им на експресно издаване на кредитни карти.НЕ те проверяват и не се обаждат даже.След 3 дни ориваш в посочения клон и я взимаш.Аз оше не мога да повярвам.
Ама изи кредит еб*т в лихвите ако вземеш 4000лв връщаш към 7000лв :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

сигурна ли си, че не проверяват?
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от miass » 28 Авг 2007, 11:31

Пробвай с Отворен кредит на ОББ - аз от там теглих, и мен ме осигуряват на 220, но пишеш в молбата че имаш още..... лв допълнителен доход/това е разликата м/у това на което те осигуряват и това, което взимаш/. Аз направих така и нямах проблеми - те не проверяват във фирмата, защото са наясно, че това на документа не е истинския доход.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E61

Мнение от MobbDeep » 28 Авг 2007, 14:26

Miliev написа:аз лично съм теглил от ДСК. И недей да гледаш лихви и такива работи , питай директно за една бележка на която ти пускат вноските за съответния период. Иначе навсякъде си е същия ***.
Аз лично нямах проблеми защото кредита беше ипотечен, но иначе трябва да поговориш с шефчетата , ако те работят с някоя определена банка , още по-добре. Иначе трябва по-сериозно да разпиташ защото мене на всички места ме питаха дали ме осигуряват на цялата сума, и има една допълнителна бланка, ако не си на цялата .

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 28 Авг 2007, 18:14

Прокредитбанк също отпускат лесно парици,пробвай,нищо не губиш
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 M52B20 96 coupe

Мнение от The Shadow » 29 Авг 2007, 11:54

Въпрос на гледна точка е потребителския кредит какво е - безмислен проблем или възможност. Ако още не си свършил с кредита можеш да ми се обадиш. Занимавам се съвсем законово с кредити към доста банки. Телефоните ми са 0888 912600, 0897 912600, 0878 912500 - Иван

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 29 Авг 2007, 11:58

какво значи това?
:shock:
The Shadow написа:Занимавам се съвсем законово с кредити към доста банки.
Изображение
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата