Тенекеджия/Бояджия, да работи със застрахователи
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Тенекеджия/Бояджия, да работи със застрахователи
Здравейте,
Като се връщах от морето леко одрасках един колега, че трябва да се оправи вратата и калника (в Армеец писаха 1, което явно е най-леката степен). Та си търся бояджия/тенекеджия в София, и да работи с проформа фактури, предполагам те са едни и същи за всички застрахователи.
П.С.: Първо пъснах търсачката, да, но не намерих никакъв отговор по тези въпроси ...
Като се връщах от морето леко одрасках един колега, че трябва да се оправи вратата и калника (в Армеец писаха 1, което явно е най-леката степен). Та си търся бояджия/тенекеджия в София, и да работи с проформа фактури, предполагам те са едни и същи за всички застрахователи.
П.С.: Първо пъснах търсачката, да, но не намерих никакъв отговор по тези въпроси ...
- avox76
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '95, 320i, Touring
На мен преди 2 седмици ми строшиха бутилка от водка FLIRT (1 л) на предния капак, точно до емблемата. Явно някой от горните етажи му беше свършило пиенето
не можах да го разбера кой е, но да не се отплесвам...
Та значи отидох в Армеец с моя застраховател и там ми написаха щета 1 на капака + смяна на бъбрека(беше надран от стъклата) + маската зад бъбрецита за боя. Не знам какво означава 1, но капака го оправиха целия - изчукване, кит и боя. И го направиха перфектен. Освен това имаше и няколко по стари травми , наследство от предишния собственик и тях ги оправиха
. Значи сервиза се казва Ауто Екип, намира се зад Маргел на Враждебна. Сайта е http://www.autoequip-bg.com/, момчетата много добре бачкат. Аз съм много доволен, вярно 5 дни стоя колата при тях, ама то като имат работа момчетата няма начин. Все пак има сервизи при които може и месец да откараш
.
Обаче от Армеец трябва да ти попълнят направление за този сервиз, иначе не зная дали ще стане. Аз казах още след като ми описваха щетата, че си избирам този сервиз (застрахователя ми го препоръча) и те ми дадоха два протокола и направо после отидох с колата в сервиза.
Надявам се инфото да ти е полезно. Успех

Та значи отидох в Армеец с моя застраховател и там ми написаха щета 1 на капака + смяна на бъбрека(беше надран от стъклата) + маската зад бъбрецита за боя. Не знам какво означава 1, но капака го оправиха целия - изчукване, кит и боя. И го направиха перфектен. Освен това имаше и няколко по стари травми , наследство от предишния собственик и тях ги оправиха

Обаче от Армеец трябва да ти попълнят направление за този сервиз, иначе не зная дали ще стане. Аз казах още след като ми описваха щетата, че си избирам този сервиз (застрахователя ми го препоръча) и те ми дадоха два протокола и направо после отидох с колата в сервиза.
Надявам се инфото да ти е полезно. Успех

- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
Ми те по принцип си имат доверени сервизи,така че би трябвало да те насочат.Друг е въпроса,вече,дали ти ще пожелаеш да ползваш услугите на "техния" сервиз,но пък от друга страна е за препоръчване,щото може да стане разминаване в осребряването на фактурките..
Така,че в който и сервиз да отидеш,интересувай се дали имат сключен договор с Армейците.
П.С.:Пробвай с "Лазурит" Тва е горе долу до захарна фабрика.
Там бачкат добре и бързо.Намира се на ул. “Иван Хаджиенев” 2 до ПГТЕ “Хенри Форд”
тел./факс: 02 / 821 90 24
П.П.С.: Проформата е само формалност.Всички мастери могат да ти издадат такава.Използва се за съгласуване на експертната оценка с разходите по извършения ремонт.

П.С.:Пробвай с "Лазурит" Тва е горе долу до захарна фабрика.
Там бачкат добре и бързо.Намира се на ул. “Иван Хаджиенев” 2 до ПГТЕ “Хенри Форд”
тел./факс: 02 / 821 90 24
П.П.С.: Проформата е само формалност.Всички мастери могат да ти издадат такава.Използва се за съгласуване на експертната оценка с разходите по извършения ремонт.
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

5 мнения
• Страница 1 от 1